واردات برنج نصف شد واردات برنج در نیمه نخست سال با افتی نزدیک به 50 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل به مرز 400 هزار تن رسید.
چرا قهوه در ایران گران است؟ قهوه که پس از آب ارزان‌ترین نوشیدنی در جهان است در اولویت 10 واردات قرار دارد و کالای لوکس ایرانی محسوب می‌شود لذا قهوه کیلویی 35 هزار تومان به قیمت کیلویی 120 هزار تومان فروخته می‌شود.
کاهش ۲۲ درصدی ضریب امنیت غذایی کشور در ۱۰ سال رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: ضریب امنیت غذایی در حال حاضر به ۶۰ درصد رسیده در حالی که این رقم در سال ۸۴، ۸۲ درصد بوده است.
حجتی با وزیر کشاورزی عراق و نماینده چین دیدار کرد؛ واردات شکر مانند گذشته آزاد نیست/ اعمال محدودیت برای واردات برنج وزیر جهاد کشاورزی گفت: از این پس واردات شکر و دیگر محصولات استراتژیک مانند برنج بر اساس نیاز داخلی و با نظر وزارت جهاد کشاورزی انجام خواهد شد.
ایجاد اختلال در بازار آرد دبیر انجمن صنفی کارخانجات آرد خوزستان گفت: دوگانگی در قیمت آرد موجب اختلال در بازار این محصول و متضرر شدن تولید کنندگان آن شده است.
سودهای بانکی عامل افزایش قیمت برنج! عضو هیات علمی موسسه تحقیقات برنج گفت: افزایش بی‌رویه قیمت برنج ناشی از کمبود و افزایش تقاضا نیست بلکه به سودهای بالای بانکی برمی‌گردد چراکه هزینه فرصت سرمایه و قیمت تمام شده محصول را بالا می‌برد و انب . . .
در برنامه "گفت‌وگوی اقتصادی" عنوان شد؛ خلیل پور: نیازمند تجدید نظر اساسی در سیاست تولید محصولات استراتژیک کشور هستیم در برنامه "گفت‌وگوی اقتصادی" با حضور مهمانی همچون مهندس ابوالفضل خلیل پور عضو شورای مرکزی نظام مهندسی کشور، دکتر افشین اسماعیلی فر عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد و متخصص امنیت غذایی، سید محمد موسوی مدیر ک . . .
صفحه 16 از 33  اول  قبلی   11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف روزانه 5 فنجان قهوه چاقی و دیابت می‌آورد محققان دریافتند که مصرف روزانه 5 فنجان قهوه در یک ...

  افزایش میل جنسی به روش های سنتی مهارت های زندگی یکی از کارهای مهمی است که هر فردی ...

  لزوم سالم‌سازی سبزیجات و میوه‌جات خام قبل از مصرف مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت نیشابو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نقدی بر فیلم مستند « سالسوس » ساخته آریان عطارپور پایگاه خبری لقمه: كیفیتِ ناخوشِ زندگی انسانِ مدرن مستندی طنازانه و انسان محور، درباره لزوم توجه به سلامت جامعه
از ابداع بسته‌بندی جدید تا مشهور شدن برند شیلا لقمه: برگ برنده ساندویچ شیلا، بسته‌بندی ویژه آن بود که به دلیل اندازه کوچکش و به این دلیل که باید دیده شود، به دنبال جعبه‌ای مخصوص گشتم، اما در اندازه‌هایی که می‌خواستم پیدا نکردم، بنابراین بسته‌بندی جدیدی ابداع کردم.
توزیع آب معدنی ۳۰ تا ۶۰ هزار تومانی در بازار پایگاه خبری لقمه: از فرودین ماه امسال توزیع دو برند آب معدنی فرانسوی به نام های آب معدنی "پرییر" و "اویان" با قیمت های ۷ تا ۴۰ هزار تومانی در بازار آغاز شده است.
خودتان لوازم آرایش و لایه‌بردار طبیعی بسازید ازم نیست برای خرید کرم، لوسیون، لوازم آرایش و تونرهای گران قیمت هزینه زیادی متقبل شوید. به راحتی می توانید با خوراکی های ساده ای همچون قهوه، ماست و چغندر پوست خود را شفاف، زیبا و آرایش کنید.