هشدار جدی معاون غذا و دارو؛
از مکان‌های بدون مجوز آش و حلیم نخرید/پشم گوسفند در حلیم ها


پایگاه خبری لقمه: معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر اجتناب از خرید آش رشته و بویژه حلیم خیابانی از احتمال وجود گوشت فاسد، پشم، پنبه و گوشت سایر حیوانات در آن‌ها خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مهران ولایی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران، با تاکید بر اینکه هیچ یک از غذاهای خیابانی بویژه آش و حلیم خیابانی به هیچ عنوان مورد تایید وزارت بهداشت نیست، بیان کرد: اغلب حلیم های خیابانی که در ایام مبارک ماه رمضان بازار داغی را نیز برای سود جویان و فرصت طلبان ایجاد کرده از مواد غیر استاندارد و حتی پشم گوسفند، مو وپنبه های از دور مصرف خارج شده تهییه میشوند.

 

وی افزود: مسئولیت نظارت و برخورد با فروشندگان غذا های خیابانی که در کنار خیابانها توسط دوره گردان به فروش می رسد، با شهرداری ها است که باید هرچه زودتر نسبت به این مهم رسیدگی کنند زیرا فروش بی خساب کتاب و البته بدون مجوز چنین غذاهایی علی الخصوص در ایام ماه رمضان مشکلات بسیار جدی را برای روزه داران ایجاد می کند .

 

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه نحوه پخت و آماده شدن آش و حلیم های خیابانی که توسط دوره گردان به فروش می رسند ، هنوز مشخص نیست، گفت: اسهال، استفراغ، دل درد و دل‌پیچه از مهمترین علائم بروز مسمومیت و حتی عفونت های ناشی از مصرف این خوراکی های بی مجوز است.

 

وی تاکید کرد: آش و حلیم و همه غذاهای سنتی فقط باید از رستوران ها ومراکز توزیع دارای مجوز بهداشت و مجوز صنف مربوطه تهییه شوند زیرا این اماکن به شدت تحت نظارت صنف و بهداشت هستند و در صورت بروز کوچکترین تخلف بلافاصله پیگرد های قانونی انجام می گیرد موضوعی که در مورد دوره گردها به سختی قابل اثبات و یا پیگیری است مگر اینکه شهرداری ها باجدیت با این موضوع برخورد کنند.

 

ولایی یاد آور شد: متاسفانه هرساله گزارش هایی نیز مبنی بر عوارض مصرف چنین مواد غذایی غیر استانداردی به دستمان می رسد از سوی دیگر تهییه حلیم و آش و نظایر آن از هیات های مذهبی وتکیه های شناخته شده نیز بلامانع است زیرا این اماکن نیز زیر ذره بین بازرسان بهداشت قرار دارند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 10536 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد بازدید: 2205 ساعت: 10:50 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
2 وضعیت بازار فروش آش و حلیم در تهران ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ خرداد
3 چگونه در ماه رمضان لاغر شویم؟ ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
4 وجود پنبه و الیاف و پشم دام در حلیم صحت ندارد ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۰ ارديبهشت
5 از نگهداری حلیم و داغ کردن آن به شدت بپرهیزید ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
6 کنار خیابان آشی می‌پزند با یک وجب آلودگی ۱۳۹۴ جمعه ۵ تير
7 کبابی‌ها به هیچ وجه نمی توانند از خمیر مرغ استفاده کنند ۱۳۹۳ سه شنبه ۸ مهر
8 آشنایی با رژیم غذایی ماه رمضان ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۱ تير
9 این خوردنی‌ها را با هم نخورید ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۳ اسفند
10 تدابیر غذایی در فصل زمستان ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چای تخمیری کامبوجا یک نوشیدنی شفابخش این روزها محبوبیت قارچ کامبوجا در میان دوستداران و...

  لیمو ترش مفیدترین دارو برای درمان گلو درد است لیمو ترش از جمله مواد بسیار مفید برای برطرف کردن ب...

  یک برنامه غذایی برای بهبودیافتگان کرونایی پایگاه خبری لقمه: اشتهای بسیاری از بیماران کرونایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

صبحانه را با هم بخورید بسیاری از آداب و عادات زندگی در خانواده شكل می‌گیرد. بسیاری از آداب و عادت شكل گرفته در خانواده تعیین‌كننده میزان سلامت​ و شادابی یا بیماری و افسردگی افراد است. بسیاری از شاخصه‌های سلامت​ یا نشانه‌های بیماری زودگذرند و بسیاری دیرپا و مزمن.
وقتی در ایران‌ گریه‌ کردم روزگاری که ما در آن زندگی می‌کنیم، سرشار از تحرک و پویایی است. جهانی که روز به روز بیشتر به انواع فناوری‌ها و پیشرفت‌ها دست پیدا می‌کند و آدم‌ها را به آن وابسته. این جهان پرشور با همه دستاوردهایش موجی از بحران هویت را به دنبال داشته است.
این شایعات به ملون نمی چسبد! پایگاه خبری لقمه: ملون نه تنها سرطانزا نیست بلکه با توجه به خواص زیادی که دارد تقریباً شبیه ابرقهرمان میوه ها به نظر می رسد.
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.