هشدار جدی معاون غذا و دارو؛
از مکان‌های بدون مجوز آش و حلیم نخرید/پشم گوسفند در حلیم ها


پایگاه خبری لقمه: معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر اجتناب از خرید آش رشته و بویژه حلیم خیابانی از احتمال وجود گوشت فاسد، پشم، پنبه و گوشت سایر حیوانات در آن‌ها خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مهران ولایی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران، با تاکید بر اینکه هیچ یک از غذاهای خیابانی بویژه آش و حلیم خیابانی به هیچ عنوان مورد تایید وزارت بهداشت نیست، بیان کرد: اغلب حلیم های خیابانی که در ایام مبارک ماه رمضان بازار داغی را نیز برای سود جویان و فرصت طلبان ایجاد کرده از مواد غیر استاندارد و حتی پشم گوسفند، مو وپنبه های از دور مصرف خارج شده تهییه میشوند.

 

وی افزود: مسئولیت نظارت و برخورد با فروشندگان غذا های خیابانی که در کنار خیابانها توسط دوره گردان به فروش می رسد، با شهرداری ها است که باید هرچه زودتر نسبت به این مهم رسیدگی کنند زیرا فروش بی خساب کتاب و البته بدون مجوز چنین غذاهایی علی الخصوص در ایام ماه رمضان مشکلات بسیار جدی را برای روزه داران ایجاد می کند .

 

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه نحوه پخت و آماده شدن آش و حلیم های خیابانی که توسط دوره گردان به فروش می رسند ، هنوز مشخص نیست، گفت: اسهال، استفراغ، دل درد و دل‌پیچه از مهمترین علائم بروز مسمومیت و حتی عفونت های ناشی از مصرف این خوراکی های بی مجوز است.

 

وی تاکید کرد: آش و حلیم و همه غذاهای سنتی فقط باید از رستوران ها ومراکز توزیع دارای مجوز بهداشت و مجوز صنف مربوطه تهییه شوند زیرا این اماکن به شدت تحت نظارت صنف و بهداشت هستند و در صورت بروز کوچکترین تخلف بلافاصله پیگرد های قانونی انجام می گیرد موضوعی که در مورد دوره گردها به سختی قابل اثبات و یا پیگیری است مگر اینکه شهرداری ها باجدیت با این موضوع برخورد کنند.

 

ولایی یاد آور شد: متاسفانه هرساله گزارش هایی نیز مبنی بر عوارض مصرف چنین مواد غذایی غیر استانداردی به دستمان می رسد از سوی دیگر تهییه حلیم و آش و نظایر آن از هیات های مذهبی وتکیه های شناخته شده نیز بلامانع است زیرا این اماکن نیز زیر ذره بین بازرسان بهداشت قرار دارند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 10536 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد بازدید: 2675 ساعت: 10:50 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
2 وضعیت بازار فروش آش و حلیم در تهران ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ خرداد
3 چگونه در ماه رمضان لاغر شویم؟ ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
4 وجود پنبه و الیاف و پشم دام در حلیم صحت ندارد ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۰ ارديبهشت
5 از نگهداری حلیم و داغ کردن آن به شدت بپرهیزید ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
6 کنار خیابان آشی می‌پزند با یک وجب آلودگی ۱۳۹۴ جمعه ۵ تير
7 کبابی‌ها به هیچ وجه نمی توانند از خمیر مرغ استفاده کنند ۱۳۹۳ سه شنبه ۸ مهر
8 آشنایی با رژیم غذایی ماه رمضان ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۱ تير
9 این خوردنی‌ها را با هم نخورید ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۳ اسفند
10 تدابیر غذایی در فصل زمستان ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سرطان دهان چقدر خطرناک است؟ سرطان‌های دهان 2 تا 4 درصد مجموع سرطان‌ها را تشکیل...

  ضررهای مصرف آب هنگام غذا خوردن یک مشاور تغذیه با بیان اینکه نباید قبل، حین و بعد ...

  داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند پایگاه خبری لقمه: نتایج یک آزمایش کوچک جدید حاکی ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

5 اشتباه رایج در نگهداری غذاها چه کسی فکرش را می‌کند؟ این پنج اشتباه رایج می‌تواند باعث فساد مواد غذایی در یخچال شود و حتی ممکن است باعث مسمومیت غذایی گردد.
معجزه رنگ ها در شادابی و تناسب اندام شما محیط، پر از عاملی برای شادابی است، اگر بشقاب غذای شما رنگی باشد بدن شما هم شاداب و سلامت خواهد بود پس بروید سراغ رنگ‌های طبیعی. همه می‌گویند رنگ سیاه آدم را لاغرتر نشان می‌دهد اما برخی رنگ‌ها هستند كه واقعا انسان را لاغر می‌كنند نه اینكه چاقی را استتار كنند. خیلی راحت رنگ‌های قرمز، سبز و زرد را امتحان كنید تا لاغر شوید.
اگر هنوز از چاقی شکمی رنج می برید... اغلب افرادی که به انواع رژیم های غذایی برای کاهش وزن رو آورده اند، اذعان دارند که حذف چربی شکم بسیار دشوار است.
هرگز از تیروئیدتان غافل نشوید چند روز پیش وزارت بهداشت در آستانه روز جهانی گواتر (چهارم خرداد) نسبت به بازگشت‌ این بیماری به کشور هشدار داد و توجه رسانه‌ها و مردم را به بالا رفتن خطر بروز اختلالات تیروئیدی در افراد جامعه جلب کرد.