رییس سازمان غذا و دارو:
واردات پالم کاهش می‌یابد


رییس سازمان غذا و دارو گفت: این ادعا که صنایع تولید مواد غذایی چون تحت نظارت هستند، هیچ تخلفی نمی‌کنند، ادعای درستی نیست. امکان تخلف وجود دارد و با متخلفین برخورد می‌شود.

به گزارش لقمه، دکتر رسول دیناروند در پاسخ به اظهارات دبیر انجمن روغن نباتی گفت: اعلام وجود روغن پالم در فرآورده‌های لبنی پرچرب به معنای متخلف بودن همه صنایع تولیدی نیست.

وی خاطرنشان کرد: اکثریت تولیدکنندگان محصولات لبنی با رعایت موازین بهداشتی کارشان را درست انجام می‌دهند، اما عده‌ای نیز تخلف کرده‌اند که با آنها برخورد می‌شود.

رییس سازمان غذا و دارو در پاسخ به این اظهارات که تمام واردات روغن با مجوز وزارت بهداشت صورت می‌گیرد و اگر مجوز این وزارتخانه نباشد، هیچ روغن پالمی ترخیص نمی‌شود، تصریح کرد: ورود روغن پالم مجاز است اما افزودن آن به فرآورده‌های لبنی، بدون مجوز، تخلف و ممنوع است.

دیناروند همچنین در پاسخ به این ادعا که نماینده وزارت بهداشت در هر کارخانه صنایع غذایی وجود دارد، گفت: فردی ذیصلاح به عنوان مسول فنی که کارمند خود کارخانه است و به وی اجازه داده شده که بر کیفیت تولید نظارت کند، در هر کارخانه صنایع غذایی وجود دارد. اما این فرد نماینده وزارت بهداشت محسوب نمی‌شود و حقوق خود را از این وزارتخانه دریافت نمی‌کند. مسول فنی کارخانه کارمند کارخانه صنایع غذایی است اما پروانه فعالیت خود را از وزارت بهداشت دریافت می‌کند.

رییس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: تمام تلاش ما و دستگاه‌های نظارتی این است که وقوع تخلف را در محصولات غذایی به حداقل برسانیم.

دیناروند افزود: این موضوع که وزارت بهداشت در مورد مصرف روغن پالم هشدار داد، فرهنگسازی است نه تشویش اذهان عمومی و به نفع سلامت مردم است که مصرف روغن پالم را کاهش دهند. این وزارتخانه به وظایف ذاتی خود در این حوزه عمل خواهد کرد.

وی گفت: در حال حاضر میزان مصرف روغن پالم در کشور 50 درصد است که دولت موافقت کرده است در سال 93 مصرف روغن پالم را تا 30 درصد و سپس به 15 درصد کاهش دهد.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7129 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۳ مرداد بازدید: 2005 ساعت: 12:25 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
2 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
3 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
4 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
5 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
6 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
7 افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
8 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
9 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
10 وزیر آینده جهاد کشاورزی باید شهامت دفاع از کشاورزان را داشته باشد ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
11 هدفگذاری تولید ۷۰۰ هزار تنی گیاهان دارویی در کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین روش پخت ماهی هدف از خوردن ماهی چیست و چرا مصرف حداقل 2 وعده گوش...

  10 ماده خوراکی برای درمان آنفولانزا در خانه برخی از مواد غذایی و خوراکی هایی که در درمان آنفول...

  خوب جویدن غذا، راز کاهش وزن است اگر قصد دارید وزنتان را کم کنید یک روش بسیار موثر ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

املت در وضعیت قرمز + عکس شاید هر کسی در طول عمرش غذاهای ویژه زیادی را در مکان‌های خاص خورده باشد. غذاهایی که تا سالها و یا تا آخر زندگی طعم آن‌ زیر دندان آدم می‌ماند و با یادآوری خاطره‌اش لحظات شیرینی زنده می‌شود.
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
سر و دست شکستن برای لاغری مرحله‌ای که در اثر آن انرژی ذخیره‌ای در بدن انسان که معمولاً به شکل بافت چربی است بسیار زیاد می‌شود را چاقی می‌گویند. کم‌تحرکی سالانه جان دو میلیون فرد چاق را در جهان می‌گیرد این در حالی است که، پژوهش‌ها نشان می‌دهد 58 درصد مردم جهان از کم‌تحرکی رنج می‌برند که این امر، عامل مشترک نخست در بیماری‌های دوران معاصر به شمار می‌رود.
آشنایی با سوپرمن‌های دنیای تغذیه ارزش و اهمیت تغذیه بر کسی پوشیده نیست. سلامتی تک‌تک ما در گرو همین مواد غذایی است که می‌خوریم.