چقدر سوسیس و کالباس می خورید؟


مصرف روزانه 50 گرم گوشت فرآوری شده که معادل یک عدد سوسیس متوسط است، خطر ابتلا به بیماری های قلبی- عروقی را به میزان 42 درصد و ابتلا به دیابت را تا 19 درصد افزایش می دهد.

به گزارش لقمه، گوشت های فرآوری شده حاوی مقادیر بالایی نمک، روغن و ترکیبات نگهدارنده هستند.

براساس مطالعات مصرف گوشت‌های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی، تصلب شرایین، افزایش چربی های خون، دیابت و پرفشاری خون را افزایش می دهد، ‌در حالی که مصرف گوشت قرمز به این اندازه خطرناک و مضر نیست.

نتایج مطالعات انجام شده در دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد مصرف روزانه فقط 50 گرم گوشت فرآوری شده مانند سوسیس می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را به میزان قابل ملاحظه ای افزایش دهد، این در حالی است که حتی با خوردن دو برابر این مقدار گوشت قرمز این خطر سلامت افراد را تهدید نمی‌کند. گوشت های فرآوری شده حاوی مقادیر بالایی نمک، روغن و ترکیبات نگهدارنده هستند که سلامت انسان را به طور جدی در معرض خطر قرار می دهند.

برای انجام این مطالعه، یک تیم تحقیقاتی در دانشگاه هاروارد 20 مطالعه را که بر روی بیش از یک میلیون نفر در 10 کشور جهان انجام شده بود، مرور نمودند. نتایج حاکی از این بود که مصرف روزانه 50 گرم گوشت فرآوری شده که معادل یک عدد سوسیس متوسط است، خطر ابتلا به بیماری های قلبی- عروقی را به میزان 42 درصد و ابتلا به دیابت را تا 19 درصد افزایش می دهد. 
 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سیمرغ

کد: 5748 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۰ آذر بازدید: 3453 ساعت: 3:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
2 سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده ۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۰ آبان
3 نکاتی درباره فریز کردن مواد غذایی/اینفوگرافیک مدت نگهداری از مواد غذایی در فریزر ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
4 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
5 کیت تشخیص آلودگی مواد غذایی ساخته شد ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
6 برای خرید یک سوسیس وکالباس خوب چه نکاتی باید مورد توجه قرار گیرد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
7 آخرین وضعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
8 آزادی مشروط مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
9 با حذف این 5 خوارکی سلامتی‌تان را تضمین کنید ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
10 سازمان استاندارد شرایط استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس را اعلام کرد ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
11 شرکتهای تولید کننده سوسیس و کالباس نظارت می‌شوند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک ملاک هر کسی برای خرید میوه و سبزی متفاوت است. بزرگ...

  غذاهای پرکالری را در فصل سرما مصرف کنید یک کارشناس تغذیه گفت: در فصل سرد، بدن برای گرم نگا...

  تغذیه برای سلامت ریه ویتامینA، ویتامینD، ویتامینE، ویتامینC و همچنین وی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه بعد از 40 سالگی شکم نیاوریم؟ دکمه‌ی شلوارتان به این راحتی‌ها بسته نمی‌شود؟ هر روز احساس می‌کنید که پیراهنتان تنگ‌تر می‌شود؟ معنی‌اش این است که شکمتان در حال بزرگ شدن است.
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
دستاوردهای سفرهای استانی رئیسی به خوزستان چه بود؟ پایگاه خبری لقمه: رئیسی وعده داده بود که به پاستورنشینی قناعت نخواهد کرد و اجرای این وعده را هم به فاصله دو روز از آغاز رسمی دولتش و با سفر به خوزستان تشنه و ملتهب آغاز کرد و برای سرزمین نفت با مردمانی نجیب و صبور، ۳۴ هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص داد.
عسل موم‌دار نخرید مدیرعامل اتحادیه زنبورداران ادعا کرد:از آنجا که زنبورعسل برای درست کردن هر گرم موم، شش گرم عسل مصرف می‌کند، احتمال تقلبی بودن عسل‌های موم‌دار عرضه‌شده در سطح خرده‌فروشی‌های شهر و به‌کارگیری پارافین وجود دارد.