آثار هنری از زبالههای غذایی
به گزارش لقمه، در طی اولین جشنواره «بهترین ها از دور ریختنی ها» که در روزهای 18 الی 20 اردیبهشت ماه به همت شهرداری شهر شیراز در پارک آزادی این شهر برگزار شد تعداد 60 هنرمند مشارکت داشتند و در این میان . . .
نحوه نگهداری میوه و سبزی
میوه ها و سبزی ها ازجمله مهم ترین گروه های غذایی هستند که مصرف روزانه شان برای تمام سنین بین ۳ تا ۴ واحد توصیه می شود. با خوردن آنها می توان ویتامین ها و املاح بسیاری را به بدن رساند.
نکاتی درباره انتخاب و طبخ برنج
پلو و چلو از غذاهای اصیل ایرانی است که باید در طبخ آنها دقت و سلیقه کافی به کار برد، منظور از چلو ، برنج ساده ای است که با خورش صرف می شود، ولی پلو برنجی است که ساده نبوده با گوشت و مرغ و انواع سبزی ه . . .