به گزارش
لقمه، یوسف ابراهیمی در حاشیه نمایشگاه بینالمللی کشاورزی و صنایع غذایی (Agrofood) در گفتوگویی، افزود: سالانه 2700 تن چای سبز در کشور تولید میشود که 2 هزار تن در داخل مصرف و 700 تن صادر میشود.
وی که خود را نخستین تولید کننده چای سبز در کشور میداند، افزود: صادرات چای سبز ایران به 17 کشور جهان از جمله آلمان، دبی، کانادا، روسیه، آذربایجان، گرجستان، تاجیکستان و ترکمنستان انجام میشود.
ابراهیمی با اشاره به خاصیتهای زیاد چای سبز گفت: این محصول بیش از 120 نوع خاصیت دارویی دارد و از جمله در درمان سرطان، سکته، فشارخون، موثر است، تنظیم کننده عالی فشار خون بوده و با چربیسوزی خوبی که دارد، باعث لاغری میشود.
وی تصریح کرد: نوعی چای سبز تهیه میشود که مناسب برای لاغری است و اگر نیم ساعت قبل از غذا به مدت یک ماه استفاده شود 3 تا 5 کیلوگرم وزن را کاهش میدهد.
ابراهیمی گفت: چای سبز از همان بوتههای چای معمولی استحصال میشود، اما نحوه فرآوری آن در کارخانه متفاوت است.
وی ادامه داد: چای سیاه در فرآیند فرآوری در کارخانه تخمیر میشود، اما در استحصال چای سبز نتیجه فرآوری منجر به تخمیر نمیشود و این تنها تفاوت تولید چای سبز است که فواید درمانی برای آن ایجاد میکند.
به گفته ابراهیمی 17 کارخانه فرآوری چای سبز در کشور وجود دارد که سالانه 2 هزار و 700 تن از این محصول فرآوری میکنند.
مدیرعامل شرکت تولید چای سبز در پاسخ به این سوال که چرا بهرغم فواید فراوان چای سبز، استفاده آن در کشور کم است، گفت: باید فرهنگسازی شود و مسئولان نیز باید با آگاهی به تأثیر فراوان این محصول تصمیمگیری کنند.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از : فارس