چای سبز ایران با 120 خاصیت دارویی به ۱۷ کشور جهان صادر می‌شود


یک تولید کننده چای سبز در کشور گفت: چای سبز ایران با 120 خاصیت دارویی به ۱۷ کشور جهان صادر می‌شود.

به گزارش لقمه، یوسف ابراهیمی در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی کشاورزی و صنایع غذایی (Agrofood) در گفت‌وگویی، افزود: سالانه 2700 تن چای سبز در کشور تولید می‌شود که 2 هزار تن در داخل مصرف و 700 تن صادر می‌شود.

وی که خود را نخستین تولید کننده چای سبز در کشور می‌داند، افزود: صادرات چای سبز ایران به 17 کشور جهان از جمله آلمان، دبی، کانادا، روسیه، آذربایجان، گرجستان، تاجیکستان و ترکمنستان انجام می‌شود.

ابراهیمی با اشاره به خاصیت‌های زیاد چای سبز گفت: این محصول بیش از 120 نوع خاصیت دارویی دارد و از جمله در درمان سرطان، سکته، فشارخون، موثر است، تنظیم کننده عالی فشار خون بوده و با چربی‌سوزی خوبی که دارد، باعث لاغری می‌شود.

وی تصریح کرد: نوعی چای سبز تهیه می‌شود که مناسب برای لاغری است و اگر نیم ساعت قبل از غذا به مدت یک ماه استفاده شود 3 تا 5 کیلوگرم وزن را کاهش می‌دهد.

ابراهیمی گفت: چای سبز از همان بوته‌های چای معمولی استحصال می‌شود، اما نحوه فرآوری آن در کارخانه متفاوت است.

وی ادامه داد: چای سیاه در فرآیند فرآوری در کارخانه تخمیر می‌شود، اما در استحصال چای سبز نتیجه فرآوری منجر به تخمیر نمی‌شود و این تنها تفاوت تولید چای سبز است که فواید درمانی برای آن ایجاد می‌کند.

به گفته ابراهیمی 17 کارخانه فرآوری چای سبز در کشور وجود دارد که سالانه 2 هزار و 700 تن از این محصول فرآوری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت تولید چای سبز در پاسخ به این سوال که چرا به‌رغم فواید فراوان چای سبز، استفاده آن در کشور کم است، گفت: باید فرهنگ‌سازی شود و مسئولان نیز باید با آگاهی به تأثیر فراوان این محصول تصمیم‌گیری کنند. 

بازگشت به صفحه نخست
نقل از : فارس

کد: 4037 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۱ خرداد بازدید: 2795 ساعت: 9:19 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
3 علائم و نشانه های سکته مغزی ناقص از زبان محققان ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ آذر
4 چربی موجب کاهش ماده خاکستری مغز می‌شود ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۹ مرداد
5 اقداماتی برای پیشگیری از گرمازدگی/ سکته گرمایی چیست ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۶ تير
6 افزایش آسیب آئورت با این آنتی بیوتیک ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ اسفند
7 کاهش ریسک ابتلا به بیماری قلبی با مصرف ماست ۱۳۹۶ يکشنبه ۶ اسفند
8 ارتباط مصرف روزانه پنیر با حملات قلبی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
9 10 توصیه تغذیه پس از سکته مغزی ۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
10 افزایش ریسک بیماری قلبی و دیابت با سریع غذا خوردن ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
11 ارتیاط غذای تند با حملات قلبی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  6 ماده‌ی غذایی مرتبط با تب یونجه در بیماری تب یونجه نه پای یونجه در میان است و نه ا...

  یک راه‌حل ادویه‌ای برای کنترل دیابت پزشکان در یک مطالعه جدید تاکید کردند که دارچین نه ...

  لبو، دوست روزهای سرد لبو منبع سرشار از نیاسین، اسید پانتوتنیک، پیریدوکس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای مو سیاه کن شاید این سؤال همواره مطرح باشد که چرا موهایمان سفید می شوند؟ رنگ مو و مطالب مربوط به آن موضوع جالب و پیچیده ای است و جدا از آن که عامل زیبایی است، محافظ و نگهبان ِ سر درمقابل اشعه ماوراء بنفش هم هست. در پایین ترین لایه پوست و درمحل پایه و تکیه تار مو، سلول هایی به نام ملانوسیت قراردارند که دائما ترکیبی به نام ملانین را تولید می کنند، که همین ملانین عامل رنگ داشتن تار موی رشد کرده است.
درمان بیماری شیزوفرنی با رژیم غذایی غنی از چربی پایگاه خبری لقمه: طبق یک تحقیق جدید، رژیم غذایی غنی از چربی و دارای مقادیر پایین کربوهیدرات که معمولاً مناسب ورزشکاران بدنسازی است، در درمان بیماری شیزوفرنی موثر است.
آیا مولتی‌‌ویتامین‌ها چاق می‌کنند؟ مولتی‌ویتامین‌ها باعث افزایش وزن نمی‌شوند. در حقیقت مصرف مولتی‌ویتامین در افراد دچار اضافه‌وزن باعث کاهش وزن هم می‌شود.
انبه دوست دارید؟ میزان بالای ویتامین C و A در انبه به اضافه انواع مختلف کاروتنوئیدها سیستم ایمنی بدن شما را سالم و قوی نگه خواهد داشت.