چای سبز ایران با 120 خاصیت دارویی به ۱۷ کشور جهان صادر می‌شود


یک تولید کننده چای سبز در کشور گفت: چای سبز ایران با 120 خاصیت دارویی به ۱۷ کشور جهان صادر می‌شود.

به گزارش لقمه، یوسف ابراهیمی در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی کشاورزی و صنایع غذایی (Agrofood) در گفت‌وگویی، افزود: سالانه 2700 تن چای سبز در کشور تولید می‌شود که 2 هزار تن در داخل مصرف و 700 تن صادر می‌شود.

وی که خود را نخستین تولید کننده چای سبز در کشور می‌داند، افزود: صادرات چای سبز ایران به 17 کشور جهان از جمله آلمان، دبی، کانادا، روسیه، آذربایجان، گرجستان، تاجیکستان و ترکمنستان انجام می‌شود.

ابراهیمی با اشاره به خاصیت‌های زیاد چای سبز گفت: این محصول بیش از 120 نوع خاصیت دارویی دارد و از جمله در درمان سرطان، سکته، فشارخون، موثر است، تنظیم کننده عالی فشار خون بوده و با چربی‌سوزی خوبی که دارد، باعث لاغری می‌شود.

وی تصریح کرد: نوعی چای سبز تهیه می‌شود که مناسب برای لاغری است و اگر نیم ساعت قبل از غذا به مدت یک ماه استفاده شود 3 تا 5 کیلوگرم وزن را کاهش می‌دهد.

ابراهیمی گفت: چای سبز از همان بوته‌های چای معمولی استحصال می‌شود، اما نحوه فرآوری آن در کارخانه متفاوت است.

وی ادامه داد: چای سیاه در فرآیند فرآوری در کارخانه تخمیر می‌شود، اما در استحصال چای سبز نتیجه فرآوری منجر به تخمیر نمی‌شود و این تنها تفاوت تولید چای سبز است که فواید درمانی برای آن ایجاد می‌کند.

به گفته ابراهیمی 17 کارخانه فرآوری چای سبز در کشور وجود دارد که سالانه 2 هزار و 700 تن از این محصول فرآوری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت تولید چای سبز در پاسخ به این سوال که چرا به‌رغم فواید فراوان چای سبز، استفاده آن در کشور کم است، گفت: باید فرهنگ‌سازی شود و مسئولان نیز باید با آگاهی به تأثیر فراوان این محصول تصمیم‌گیری کنند. 

بازگشت به صفحه نخست
نقل از : فارس

کد: 4037 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۱ خرداد بازدید: 2740 ساعت: 9:19 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
2 علائم و نشانه های سکته مغزی ناقص از زبان محققان ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ آذر
3 چربی موجب کاهش ماده خاکستری مغز می‌شود ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۹ مرداد
4 اقداماتی برای پیشگیری از گرمازدگی/ سکته گرمایی چیست ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۶ تير
5 افزایش آسیب آئورت با این آنتی بیوتیک ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ اسفند
6 کاهش ریسک ابتلا به بیماری قلبی با مصرف ماست ۱۳۹۶ يکشنبه ۶ اسفند
7 ارتباط مصرف روزانه پنیر با حملات قلبی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
8 10 توصیه تغذیه پس از سکته مغزی ۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
9 افزایش ریسک بیماری قلبی و دیابت با سریع غذا خوردن ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
10 ارتیاط غذای تند با حملات قلبی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
11 مصرف نوشابه گازدار ریسک ابتلا به دیابت را افزایش می دهد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ادویه‌ای برای تسکین علائم سرماخوردگی فصل زمستان برای اکثر مردم با مشکلات تنفسی نظیر برو...

  ترکیب این دو ماده خوراکی کشنده است ترکیب الکل و کافئین موجب تولید ماده ای سمی در خون ...

  نکاتی برای خوش مزه تر شدن سوپ جو 27 نکته برای اینکه سوپی خوشمزه‌تر و سالم‌تر بپزید....

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

وقتی در ایران‌ گریه‌ کردم روزگاری که ما در آن زندگی می‌کنیم، سرشار از تحرک و پویایی است. جهانی که روز به روز بیشتر به انواع فناوری‌ها و پیشرفت‌ها دست پیدا می‌کند و آدم‌ها را به آن وابسته. این جهان پرشور با همه دستاوردهایش موجی از بحران هویت را به دنبال داشته است.
روش های تنظیم ساعت شکم! چقدر با چرخه بیولوژیک گرسنگی و سیری آشنا هستید؟ آیا شما هم یکی از آنها در وجود خودتان دارید؟ نتایج تحقیقات نشان می دهند اعصاب شکم براساس ساعت مشخصی کار می کنند و در زمان های خاصی از روز غذا خوردن را محدود می کنند.
دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش «هل» به عنوان طعم‌دهنده‌ مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی استفاده می‌شود.
پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.