چرا باید اسفناج بخوریم؟
اسفناج گیاهی سرشار از کلروفیل و پروتئین است که نه تنها به گوارش و تحریک ترشحات معده، کبد، لوزالمعده و غدد داخلی کمک میکند بلکه منبعی غنی از املاح معدنی حیاتی برای بدن است.
توصیههای دامپزشکی برای مصرف داروهای دامی
رییس سازمان دامپزشکی کشور گفت: داروهای غیر مجاز و بدون نسخه نباید مصرف شود اما برای کنترل داروهای دامی از واردات و تولید تا مصرف، سامانه یکپارچه دارویی راهاندازی شده که از سال آینده رسما آغاز به کار . . .
دوره تربیت ارزیاب حلال
سازمان حلال جهانی، با توجه به نیاز جامعه جهانی به ارزیابان حلال و توسعه روزافزون بازار حلال، تعداد محدودی از کارشناسان صنعت غذا را از میان فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد صنایع غذایی ودامپزشکی، مسئو . . .
زعفران در سالی که گذشت ...
ایران با تولید سالانه بیش از 250 تن زعفران بیش از 95 درصد از این محصول گرانبها در جهان را تامین میکند و اولین تولیدکننده زعفران در دنیا است اما چگونگی بستهبندی، بازاریابی و ... دست به دست هم داده . . .
برخورد جدی با مدارس ارائهکننده موادغذایی ناسالم
معاون سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه 30 هزار مدرسه مروج سلامت در کشور داریم، در پاسخ به پرسشی مبنی بر کنترل عرضه مواد غذایی سالم در مدارس، اظهار کرد: در حال حاضر در سه مقطع ابتدایی، راهنمایی . . .
لهمجون، پیتزا به سبک ترک ها
لقمه: یكی از دلایل اینكه پیتزا غذایی شرقی است، لهمجون یا پیتزای تركی است كه در این كشور طرفدار فراوان دارد. روش تهیه آن تقریبا ساده است و یک خوراكی سریع، لذیذ و دمدستی است.