مصرف سفیده تخم مرغ فشار خون را کاهش می دهد


برخی محققان می گویند که مصرف سفیده تخم مرغ فشار خون را کاهش می دهد. محققان چینی معتقدند ترکیب موثری که در سفیده تخم مرغ یافت شده، دارای خاصیت کاهش دهنده فشار خون مشابه «کاپتروپریل» نوعی داروی فشار خون بالاست.

به گزارش لقمه، این ترکیب کلیدی به نام «RvpsL» نوعی پپتید و یکی از عناصر پروتئین است. این ماده در پیش گیری از عملکرد «ACE» نوعی ماده تولید شده در بدن که فشار خون را بالا می برد بسیار موثر است. محققان معتقدند، پپتیدهای موجود در سفیده تخم مرغ فشار خون را کاهش می دهد. یادآوری این نکته ضروری است که این یافته در حد آزمایش است و نمی توان مصرف آن را به همه افراد مبتلا به فشار خون توصیه کرد.


نقل از :خراسان

کد: 3620 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۴ فروردين بازدید: 2471 ساعت: 10:06 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
2 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
3 اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
4 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
5 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
6 تخم‌مرغ هم پس از مرغ گران شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
7 قیمت کالاهای اساسی در هفته اول بهمن ۱۴۰۱/ تخم مرغ ارزان شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
8 ایران حداقل ظرفیت صادرات ۱۰۰ هزار تن تخم مرغ را دارد ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
9 افزایش پنج درصدی تولید تخم مرغ نسبت به برنامه جهاد کشاورزی ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
10 دلیل گرانی تخم مرغ چه بود؟ ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
11 تفاوت در قیمت پیشنهادی تخم مرغ با قیمت دو برابری عرضه آن! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سفیدکننده های طبیعی دندان سفیدی دندان ها به واسطه انواع خوراکی و سیگار و قهو...

  تامین آهن مورد نیاز با مصرف برنج پژوهشگران موسسه بین‌المللی تحقیقات برنج موفق به تو...

  سرد مزاجان و خوردن غذاهایی با طبع سرد اگر افراد بعد از مصرف غذاهایی که طبع سرد دارد، دچا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت