توزیع آردغنی نشده در چهارمحال و بختیاری ممنوع شد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری از ممنوعیت توزیع آرد غنی نشده در چهارمحال و بختیاری خبر داد.
عامل بسیاری از بیماری های ارگانیک چیست؟ به گفته مدیرکل استاندارد استان اصفهان، استفاده از محصولات غذایی سالم و استاندارد، از نظر شیمیایی و میکروبی اساس سلامت و تندرستی افراد جامعه است و توجه به برخی نکات میکروبیولوژی در این خصوص ضروری است.
85 درصد پسته ایران در کرمان تولید می شود معاون وزیر کشاورزی با اشاره به باغهای گسترده پسته در استان کرمان گفت: با توجه به خشکسالی و کمبود آب و در مقابل سطح بالای زیر کشت محصولات کشاورزی در کرمان رواج آبیاری مکانیزه در این استان ضروری است.
برنج در اهواز کمیاب شد/ صف‌های مرغی، برنجی شد این روزها بازار برنج وضع خوبی ندارد؛ این بازار آشفته و نامتعادل موجب نگرانی خانواده‌ها شده؛ خانواده‌هایی که برنج وعده اصلی و نگین سفره‌هایشان است.
آلوده ترین بخش یخچال را بشناسید محمدرضا کمالی، کارشناس مبارزه با بیماریها معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی تربت حیدریه اظهار داشت: تحقیقات نشان داده است که سبزی های تازه درون یخچال آلوده ترین بخش یخچال را تشکیل می دهد و ضروری است د . . .
تقویت استخوان‌ها به كمك موز میوه شیرین غنی و كرم رنگ موز میوه‌ای مطلوب برای تمام گروه‌های سنی از نوزادان گرفته تا افراد بزرگسال است.
شکلات‌ خورها لاغرترند نتایج یک آزمایش جدید نشان داده است افرادی که به طور معمول عادت به خوردن شکلات دارند، اغلب لاغرتر هستند.
صفحه 1440 از 1756  اول  قبلی   1435    1436    1437    1438    1439    1440    1441    1442    1443    1444    1445   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت