خواص خربزه لقمه: خربزه میوه ای شیرین، لذیذ و گواراست كه انواع گوناگونی دارد و بهترین آن خربزه خراسان است.
برنج تولیدی امسال به دو میلیون و 500 هزار تن می‌رسد لقمه: عضو هیات علمی موسسه‌ تحقیقات برنج با اشاره به تولید دو میلیون و 200 هزار تنی برنج در سال گذشته، اظهار كرد: امسال حداقل 10 درصد افزایش تولید خواهیم داشت و میزان برداشت برنج به دو میلیون و 500 هزا . . .
شهروند فریدونشهری نوع جدیدی از فرآوری دانه‌های روغنی را ابداع كرد لقمه: نماینده مردم فریدن، فریدونشهر و چادگان در مجلس شورای اسلامی گفت: مهمترین و بزرگترین مشکل در شهرستان بالا بودن نرخ بیکاری است که با شهرستان‌های دیگر قابل مقایسه نیست.
پرخوری پس از ماه رمضان ممنوع لقمه: در روزهای اول پس از ماه رمضان، از مصرف غذاهای چرب و سنگین خودداری كنید.
کاهش آفات خیار و گوجه فرنگی با عوامل بیولوژیکی/ افزایش محصولات ارگانیک پژوهشگران موسسه تحقیقات گیاهپزشکی با استفاده از 16 نوع عامل بیولوژیکی بر علیه آفتها و بیماریها توانستند 4 محصول مهم گلخانه ای را به صورت ارگانیک تولید کنند.
سیدرضا نورانی تشریح کرد: دلایل واردات بی‌رویه انبه/ فروش مجوز واردات میوه‌های گرمسیری رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی با بیان دلایل واردات بی‌رویه میوه های گرمسیری به ویژه انبه؛ خواستار حمایت دولت از تولیدکنندگان محصولات کشاورزی شد.
کدام آبزیان و دوزیستان حلال گوشتند؟ لقمه: بخش از مردم جهان هر نوع و هر قسم از این موجودات را که بخواهند به دام انداخته و آن را می خورند و در این زمینه منعی هم برای خود قائل نیستند.
صفحه 1613 از 1756  اول  قبلی   1608    1609    1610    1611    1612    1613    1614    1615    1616    1617    1618   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه كودك خود را به خوردن سبزیجات تشویق كنیم؟ متخصصان تغذیه اطفال پیشنهاد می‌كنند كه اگر قصد دار...

  مصرف مولتی ویتامین خطر سقط جنین را افزایش می هد محققان می گویند مادرانی که شش هفته قبل از لقاح از ...

  آیا "استرس" باعث گرسنگی شما می‌شود؟ شاید کنترل کامل استرس در زندگی های پردغدغه امروزی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با یک رژیم غذایی برای داشتن قلب سالم بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در دنیا است. همچنین شایع‌ترین علل مرگ و میر در کشور ما نیز بیماری‌های قلبی – عروقی است. افزایش این نوع بیماری ناشی از تغییرات در رژیم غذایی، فعالیت بدنی و مصرف دخانیات بوده که به دلیل تغییر در شیوه زندگی ناشی از شهرنشینی و صنعتی شدن پدید آمده است.
اسفناج به ‌همراه گوشت مصرف شود یک کارشناس سبزی و صیفی‌جات اظهار کرد: بهتر است اسفناج به‌همراه گوشت مصرف شود.
این سبزیجات را در یخچال نگه ندارید نگهداری مواد غذایی در یخچال برای تمام فصول یک عادت خانه داران است اما این کار می تواندبرای برخی از سبزیجات مضر باشد.
آیا هیولای صید ترال به خلیج فارس باز می گردد؟/ صیادان خواب ندارند! پایگاه خبری لقمه: این روزها صیادان فعال در عرصه صید و صیادی در هرمزگان در نگرانی بازگشت کابوس صید ترال به‌سر می‌برند؛ زیرا که شنیده‌ها حاکی از تلاش‌های سازمان شیلات برای بازگشت این صید آبزیان‌سوز به دریاست.