طرز تهیه بادنجان پلو لقمه: بادنجان پلو نوعی غذای محلی روستای یرك اطراف قزوین است.
با كیفیت‌ترین نان ایران معرفی شد لقمه: تازه‌ترین سنجش کارشناسی کیفیت نان تولیدی در کشور نمره 77.5 از 100 درصد را نشان می‌دهد که از افزایش3.5 درصدی کیفیت در مقایسه با خرداد ماه حکایت دارد.
خوراکی مسلمانان چینی در عید فطر چیست+ عکس لقمه: مسلمانان در كشورهای مختلف، خوراكی‌ها و به ویژه شیرینی‌های خاصی برای عید فطر دارند.
دزدان انرژی را بشناسید لقمه: شناسایی و مقابله با دزدان انرژی کار سختی نیست فقط کافی است در رژیم و عادت‌های غذایی‌تان تغییراتی ایجاد کنید.
خواص خربزه لقمه: خربزه میوه ای شیرین، لذیذ و گواراست كه انواع گوناگونی دارد و بهترین آن خربزه خراسان است.
برنج تولیدی امسال به دو میلیون و 500 هزار تن می‌رسد لقمه: عضو هیات علمی موسسه‌ تحقیقات برنج با اشاره به تولید دو میلیون و 200 هزار تنی برنج در سال گذشته، اظهار كرد: امسال حداقل 10 درصد افزایش تولید خواهیم داشت و میزان برداشت برنج به دو میلیون و 500 هزا . . .
شهروند فریدونشهری نوع جدیدی از فرآوری دانه‌های روغنی را ابداع كرد لقمه: نماینده مردم فریدن، فریدونشهر و چادگان در مجلس شورای اسلامی گفت: مهمترین و بزرگترین مشکل در شهرستان بالا بودن نرخ بیکاری است که با شهرستان‌های دیگر قابل مقایسه نیست.
صفحه 1613 از 1756  اول  قبلی   1608    1609    1610    1611    1612    1613    1614    1615    1616    1617    1618   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم پرچربی رفتار و احساس را تغییر می‌دهد محققان کانادایی اعلام کردند که خوردن غذاهای چرب و ...

  غذای گلادیاتورها را دوباره به سفره‌ها بیاوریم یک کارشناس تغذیه معتقد است، نان جو یکی از بهترین ا...

  داروهای تبلیغاتی، دشمن سلامتی چند سالی است که بازار کالاهایی که از طریق شبکه های...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت