صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی
ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمکهای غذایی به مردم غزه
تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب
بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا
اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد
استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت
احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمیامین و قائممقامش با وثیقه آزادند
آیا استفاده از تلفن همراه عامل ابتلا به بیماری قلبی است؟
تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچهها در سالمندان
صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترینهای جهان
مجله لقمه
ویژه نامه محرم و صفر
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
محتوا
زیر گروه ها
اخبار اسلاید
گزارش و مقالات
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
دستور پخت غذا
اخبار و تازه ها
مجله لقمه
محاسبه سن شما با شکلات
لقمه: سن خودتونو به ما نگویید،چون ممکن است حقیقت را نگویید... اما ما از قبل میدونیم!
با ذرت به جنگ با کم خونی بروید
متخصصان تغذیه میگویند ذرت به دلیل اینکه غنی از ریزمغذیهاست میتواند یک میان وعده بسیار مطلوب و مفید باشد.
طرز تهیه میلك شیك آناناس
لقمه: شیک ها جزء دسرهایی آسان هستند که به سرعت نیز آماده می شوند.
خربزه از بیماریهای قلبی و عروقی پیشگیری میكند
یک کارشناس تغذیه در یزد، گفت: مصرف خربزه در پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی نقش به سزایی دارد.
چطور وزنمان را به سرعت کم کنیم اما به سلامتی مان لطمه نزنیم؟
از رژیمهای سخت خسته شده اید ؟ از این روشهای سالم و بدون ضرر استفاده کنید .
شاه عباس صفوی چه غذاهایی میخورد؟
رساله مشترک نورالله طباخ آشپز شاه عباس صفوی و جمالالدین یحیی بن حسین معروف به مفتی حلوایی، در کتابی مستقل منتشر شد.
روش طبخ ماهی سالمون با دستور سرآشپز لقمه
ماهی سالمون کم کالری بوده و مقدار چربیهای اشباع شده در آن ناچیز است ولی سرشار از پروتئین و اسیدهای چرب ضروری امگا 3 است. امگا 3ها چربیهای مفید و سالمی هستند که بدن قادر به تولید آن نیست.
صفحه 1614 از 1721
اول
قبلی
1609
1610
1611
1612
1613
1614
1615
1616
1617
1618
1619
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آیا غذاهای ارگانیك واقعا سالمترند؟
متخصصان تغذیه و سلامت در یك مطالعه كیفی جدید دریاف...
خواص درمانی کلم بروکلی
یک متخصص آسیب شناسی سلولی گفت: مصرف کلم بروکلی از ...
بخور تا زانویت خوب شود
درد زانو مردافكن است و مانع انجام بسیاری از فعالیت...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
12 پیشنهاد خوب برای داشتن یک صبحانه مقوی
می دانید چرا متخصصان تغذیه روی خوردن صبحانه تاکید می کنند؟ از مهم ترین دلایل این تاکید، مطالعاتی است که نشان می دهد صبحانه موجب تمرکز ذهنی بیشتر و ایجاد تفکری خلاق در فرد می شود.
درویش پور: چرا منتظر نوروز نباشیم؟
پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل برج میلاد گفت: ما در محدوده پر التهابی از زمین زندگی می کنیم؛ نوروز اگر می تواند بهانه ای باشد برای همدلی چرا بر چشم نگذاریمش؟ نوروز با خودش رنگ می آورد و بر سیاهی و تیرگی غلبه میکند؛ چرا منتظرش نباشیم؟
آشنایی با زمان مصرف ویتامینها و مکملها
مصرف مکملهای ویتامین آداب خودش را دارد. شما نمیتوانید در هر ساعت از روز و به هر شکل که خواستید ویتامین را مصرف کنید.
تخم کدو حلوایی و این همه خاصیت
تخم کدو حلوایی از تقویت سیستم ایمنی بدن گرفته تا کمک به داشتن خوابی آرام و کافی برای بدن فوائد دارد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است