تغذیه بهاری در طب سنتی
استاد دانشکده طب سنتی تهران گفت: مصرف خوراکیهای لطیف مثل گوشت پرندگان، تخممرغ آبپز عسلی و نوشیدن شربتهای خنک مثل شربت غوره، انار و سکنجبین در فصل بهار توصیه میشود.
ضداشتهای معجزهگر را بشناسید
با خوردن اسفناج احساس گرسنگی و میل به پرخوری و ریزهخواری را کاهش دهید. این خبر خوش مدیون زحمات و بررسیهای محققان سوئدی است که معتقدند غذای محبوب ملوان زبل یک ضداشتهای معجزهگر است.
چرا در بهار سست و بی حال میشوید؟
با شروع بهار و افزایش دما، بدن خون بیشتری تولید میکند و متابولیسم دچار تغییر و تحول میشود. به همین دلیل هم ساعت بیولوژیکی بدن به هم میریزد و شما احساس خستگی میکنید.