آموزش کاشت و برداشت فلفل در خانه
فلفل از جمله سبزیجات بسیار خوش طعم است که تقریبا در همه غذاها و خوراک ها از آن استفاده می کنیم. فلفل در انواع مختلف شیرین، تند، چیلی، سفید، زرد، نارنجی، قرمز، سبز، بنفش و حتی قهوه ای موجود است.
سفره ایرانی از زبان دکتر حداد عادل
سخنرانی دوم دكتر غلامعلی حداد عادل در سلسله سخنرانی های خود با عنوان فرهنگ ایران به موضوع "سفره ایرانی پرداخته است و به صورت اجمالی ابعاد مختلف خورد و خوراک ایرانی را مورد بررسی قرار داده اند.
داستان چاق شدن ناگهانی ستایش و پسرش!
بازیگری آرزوی خیلیها است. خیلیها دوست دارند بازیگر باشند، فکر میکنند با بازیگر شدن تمام درهای رحمت به روی آنها باز میشود و دیگر هیچ مشکلی برای آنها پیش نمیآید اما از خیلی از مشکلات جانبی و حاشیه . . .
بعد از غذا چای بخوریم یا نه؟
مدیرگروه تحقیقات تغذیهای انستیتو تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به عادت نوشیدن چای بلافاصله بعد از خوردن غذا در فرهنگ ایرانی، با اشاره به مضرات آن گفت: در چای یکسری آنتیاکسیدانهای قوی . . .