امسال افزون بر ۱.۲ میلیون تن سیب در آذربایجان غربی تولید می شود


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: آذربایجان غربی سالانه با تولید افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن سیب قطب اول کشور را از آن خود کرده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اسماعیل کریم زاده در گفتگویی با بیان اینکه استان با سطح زیر کشت ۱۱۲هزار  ۵۴۳ هکتار باغ میوه یکی از قطب های مهم کشوری به شمار می رود افزود: از این میزان ۵۵درصد شامل باغات سیب است.

 
وی با اشاره به اینکه استان در زمینه تولید و سطح زیرکشت سیب مقام اول کشوری را سالهاست از آن خود کرده است اظهارداشت: هم اکنون یک سوم کل سیب تولیدی کشور در آذربایجان غربی تولید می شود.
 
وی با تاکید بر اینکه کشت سیب در تمامی شهرهای استان صورت می گیرد خاطرنشان کرد: اما بیشترین آمار سطح و تولید سیب به ترتیب شهرستانهای ارومیه، سلماس، اشنویه، نقده، مهاباد و میاندوآب به شمار می رود.
 
کریم زاده سطح زیرکشت کل باغات سیب استان در سالجاری را ۶۰ هزار و ۴۷۰ هکتار عنوان کرد و گفت: در این راستا سطح باغات سیب بارور ۵۳هزار و ۸۸ هکتار و غیربارور هفت هزار و ۳۸۲ هکتار است.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی کل میوه تولیدی استان در سالجاری را یک میلیون و ۵۸۸هزار و ۹ تن اعلام کرد و افزود: از این میزان یک میلیون و ۲۰۸ هزار و ۴۲۰ تن مربوط به سیب است که پیش بینی می شود امسال تولید و روانه بازار مصرف شود.
 
کریم زاده ظرفیت سردخانه های نگهداری سیب تولیدی در استان را بالای ۷۵۰ هزارتن برشمرد و خاطرنشان کرد: ظرفیت جذب مواد خام صنایع تبدیلی استان  ۳۰ درصد از کل تولید است و مابقی آن نیز به سایر مصارف از جمله تازه خوری و... می رسد.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایحان غربی ادامه داد: از میزان سیب تولیدی استان ۱۲۰ هزارتن به مصرف تازه خوری و صادرات در زمان برداشت به سایر استانهای کشور و نیز خارج از کشور می رسد.
 
کریم زاده ظرفیت سردخانه های نگهداری سیب استان را نیز بالای ۷۵۰هزارتن اعلام کرد و گفت: استان آذربایجان غربی از لحاظ مقدار کشت و تولید سیب، رتبه نخست را در کشور به خود اختصاص داده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11272 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير بازدید: 2485 ساعت: 1:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
2 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
4 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
6 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
7 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
8 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
9 مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
10 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
11 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  صحیح و سالم پیر‌ شوید هیچ کس نمی‌تواند از پیری فرار کند، هرچند می‌شود با...

  ۷ ماده غذایی که باعث رفلکس اسید معده می‌شود رفلکس اسید بیماری است که در آن شیره معده حاوی اسید...

  بهترین زمان برای تعویض مسواک آیا می دانید چه تعداد باکتری بر روی مسواک شما زندگ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زردچوبه با فیبروز مقابله می کند بسیاری از خواص درمانی زردچوبه شناخته شده است؛ به تازگی نیز متخصصان طب گیاهی، مصرف زردچوبه را برای درمان فیبروز توصیه کرده اند.
چقدر روغن و چربی مصرف کنیم؟ چربی ها و روغن های خوراکی نقش مهمی در تغذیه ما دارند. بسیاری از فعالیت های روزانه بدن ما با کمک همین ماده خوراکی انجام می شود.
مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب دستگاه گوارش می‌شود یک فوق تخصص گوارش کودکان با اشاره به اینکه عدم درمان خونریزی‌های گوارشی کودکان تاثیرات سوئی بر رشد و وضعیت قلبی آنان دارد، گفت: مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب به مخاط دستگاه گوارش خواهد شد؛ بنابراین کودکانی که زمینه آلرژی‌های غذایی دارند در صورت مصرف شیر گاو، دچار خونریزی‌های گوارشی می‌شوند.
غذاها چطور باعث كاهش استرس می‌شوند؟ همه ما كم و بیش استرس داریم ولی چگونگی مقابله با آن در افراد مختلف، متفاوت است. مدیریت استرس می‌تواند یك ابزار قوی برای حفظ و ارتقای سلامت باشد. راهكار‌های مختلفی برای این كار وجود دارد كه یكی از آنها داشتن رژیم غذایی مناسب است.