چرا صبحانه مهمترین وعده روز است؟


پایگاه خبری لقمه: روز به روز به آغاز مدرسه ها نزدیک می شویم و به زودی دوباره باید فرزندانمان را برای ادامه تحصیل راهی مدارس کنیم. با شروع مدارس ممکن است به خاطر کمبود زمان ( مخصوصا در شیفت صبح ) صبحانه دادن به فرزندانمان کمی با مشکل روبرو شود و یا حتی موفق نشویم صبحانه ای سالم برای او تهیه کنیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، خوشبختانه این روزها آگاه سازی خانواده ها از اهمیت صبحانه قوت گرفته و این جای امیدواری دارد. وعده صبحانه می تواند کمک کند فرزندتان مواد مغذی اصلی که در طول روز نیاز دارد را راحت تر جذب کند.

 
علاوه بر این حقیقت که صبح های رفتن به مدرسه هم والدین و هم کودک کلی کار برای انجام دارند اما باید حتما زمانی را قرار دهیم تا مطمئن شویم فرزندانمان صبحانه سالم و سیر کننده میل می کنند تا برای صبح به اندازه کافی انرژی داشته باشند.
 
چرا صبحانه مهمترین وعده روز است؟
 
از قدیم گفته اند که صبحانه مهمترین وعده یک روز است و در واقع با صبحانه است که اولین غذا را در روز وارد بدن می کنیم. خوابیدن باعث می شود سوخت و ساز بدنتان کند شود و هیچ چیز مانند صبحانه نمی تواند دوباره سرعت را به آن باز گرداند.
 
اما همیشه این را به خاطر داشته باشید به همان اندازه که خوردن صبحانه اهمیت دارد سالم بودن آن نیز مورد اهمیت است بنابراین سعی کنید انتخابی سالم و مقوی مانند غلات کامل، محصولات لبنی طبیعی مانند ماست و تخم مرغ و میوه داشته باشید. استفاده از غلات فرآوری شده ای که سرشار از قند هستند باعث می شوند قند خون به شدت افزایش یافته و پس از مدت کوتاهی دچار افت شود در چنین حالتی خیلی سریع دوباره احساس گرسنگی می کنید. برای پیشگیری از چنین حالتی باید غذایی میل کنید که به سرعت قند خون را بالا نبرد و گوارشش طول بکشد تا هم قند خون متعادل باقی بماند و هم شما تا مدت زمان بیشتری سیر بمانید.
 
آب رسانی مناسب برای کل سیستم های بدن ضروری است، مخصوصا برای عملکرد مغز. مایعات را باید در طول روز استفاده کنید. مطمئن شوید فرزندتان همیشه با خود یک بطری آب دارد مخصوصا در روزهایی که هوا گرم است.
 
موز، انگور، سیب و توت ها از منابع آنی انرژی هستند. برای میان وعده همیشه میوه ها را با یکی از منابع پروتئین مانند آجیل ها یا پنیر ترکیب کنید. آجیل ها یکی از میان وعده های سرشار از پروتئین هستند و از قدرت شناختی کودکان حمایت می کنند چون سرشار از آنتی اکسیدان هایی هستند که به رشد مغزی کمک می کنند مانند ویتامین E و اسید چرب های امگا 3 ضروری.
 
حبوباتی مانند لوبیا و نخود فرنگی ویتامین های انرژی بخش گروه B و مواد معدنی مانند منیزیم و زینک را برای بدن مهیا می کنند. این غذاها سرشار از فیبر هستند که برای داشتن تمرکز بالا مواد مغذی و انرژی تامین می کنند. همچنین از غلات کاملی مانند نان سبوس دار، برنج قهوه ای و جو استفاده کنید. این موارد مغذی هستند و منبع انرژی پایداری را برای بدن تامین می کنند، همچنین حاوی مواد معدنی مانند منیزیم و زینک هستند که باعث افزایش تمرکز و قدرت شناختی می شود.
 
ماهی های چرب سرشار از چربی های ضروری هستند و از منابع خوب پروتئین به حساب می آیند. تحقیقات نشان داده امگا 3 موجود در سالمون، قزل آلا و ماهی خال مخالی تمرکز، قابلیت تفکر، رفتار و خلق و خو کودکان را بهبود می دهد.
 
تغذیه کودکان از 5 سالگی به بعد باید بر اساس معیارهای درست و سالم غذا خوردن پیش برود ( یعنی جدی تر گرفته شود ). برنامه غذایی کودک از این سن به بعد باید حتما حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات نشاسته ای، میوه و سبزیجات باشد. همچنین مقداری پروتئین و غذاهای لبنی نیز در کنار اینها باید باشد.
 
نویسنده: بکی فلچر
 
منبع:netdoctor

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :دکتر کرمانی

کد: 11777 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ شهريور بازدید: 2276 ساعت: 3:56 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
2 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
3 طرز تهیه صبحانه هندی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
4 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
5 صبحانه نخوردن موجب اختلال در بدن می شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
6 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
7 افشای مواد تشکیل دهنده محبوب ترین شکلات صبحانه جهان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
8 طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
9 نوشیدن قهوه قبل از خوردن صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
10 روش هایی که سطح انرژی روزانه را افزایش می دهد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
11 نورپردازی برج آزادی و میلاد در روز جهانی دیابت/ غربالگری «دیابت» در 75 ایستگاه مترو ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا باید هر میوه را در فصل خودش خورد؟ پایگاه خبری لقمه: کارشناسان تغذیه بر این باورند ک...

  پیتزا برای چه کسانی از سم هم بدتر است؟ پتیزا غذای خوشمزه ای است اما بعضی ها فقط باید نگا...

  شکلات را تقسیم کنید تا خوشمزه‌تر شود! پژوهش محققان دانشگاه ییل حاکی از آن است که خوردن ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ صحت ندارد یک متخصص تغذیه و متابولیسم انرژی و پروتئین با رد استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ برای افزایش ماندگاری، امکان استفاده از "ناتامایسین" به عنوان یک ماده ضدکپک ممنوعه در محصولاتی مثل دوغ را ممکن دانست و از امکان قاچاق آب میوه های حاوی مواد نگهدارنده ممنوعه و فروش آن در بازارچه های مرزی خبر داد.
تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »
فیروزآباد قطب تولید گیاهان دارویی و عسل برگ / صادرات سالانه ۵۰ تن گیاهان دارویی به اروپا پایگاه خبری لقمه: شهر فیروز آباد استان فارس در راستای معرفی قطب‌های صنایع تبدیلی،‌ به عنوان قطب تولید گیاهان دارویی به ویژه عسل برگ معرفی و اعلام شد، سالانه ۵۰ تن گیاهان دارویی این شهر به اروپا صادر می‌شود.
چه مانعی بر سر لاغری وجود دارد؟ بسیاری از افکار غلط و نادرستی که بر ذهن ما حاکم است باعث می شود که با وجود رژیم های لاغری ،نتوانیم لاغر شویم.