درخواستی از وزیر جهاد برای جلوگیری از ضرر مرغداران


پایگاه خبری لقمه: کارگروه پیشگامان بهره وری طیور در نامه ای به وزیر جهاد کشاورزی استمرار اقدامات تثبیت بازار جوجه یک روزه را برای جلوگیری از زیان مرغداران خواستار شدند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، کارگروه پیشگامان بهره وری طیور در نامه ای به وزیر جهاد کشاورزی استمرار اقدامات تثبیت بازار جوجه یک روزه را خواستار شدند.

 
متن نامه به این شرح است:
 
احتراماً پیرو نامه شماره 123 مورخ 1400/6/14 در خصوص «پیشنهاد نقشه راه تثبیت بازار جوجه یکروزه» گروه و بنا به پیگیری سایر فعالان صنعت طیور ، معاون محترم وقت امور دام طی نامه شماره 1400/900/30835 مورخ 1400/6/16 اقدام به ابلاغ 80 درصد ظرفیت و 90 روز فاصله جوجه ریزی نمودند که براساس واقعیات میدانی منجر به کاهش قیمت جوجه از حدود 110000 ریال و کنترل التهابات بازار جوجه و مرغ گرم شد که ادامه آن نوید ثبات در صنعت را می‌داد. اما اخیراً با برخی اقدامات خلاف قاعده، دوباره صنعت شاهد افزایش مجدد قیمت جوجه یکروزه شده است.
 
لذا خواهشمند است دستور فرمایید جهت جلوگیری از زیان مضاعف مرغداران گوشتی و اجحاف بیشتر در حق مصرف‌کنندگان گوشت مرغ و هد روی منابع ملی؛ بر اجرایی شدن بندهای ذیل تأکید شود:
1 . نظارت جدی، سریع و عادلانه بر قیمت‌های مصوب در کلیه حلقه‌های تولید
2 . اصلاح آنالیز قیمت حلقه جوجه یکروزه متناسب با هزینه های جاری و انتقال آن در آنالیز قیمت حلقه مرغ 
گوشتی و ابلاغ آن به واحدهای مربوطه برای نظارت بر بازار،
3 . تاکید بر جوجه ریزی 80 درصد ظرفیت و فاصله گذاری 90 روزه جوجه ریزی تا زمان تثبیت و استفاده از
ظرفیت کنونی سماصط، به عنوان ابزار موقت کنترل مجوزهای سرگردان،
4 . آماده سازی بازارگاه برای عرضه جوجه یکروزه در آن با تمرکز بر یک استان به صورت پایلوت،
قبلا از دستور مساعدی که صادر می‌فرمایید سپاسگزاری می‌نماید.
 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 14454 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ سه شنبه ۶ مهر بازدید: 1730 ساعت: 2:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
2 دولت می‌تواند با هدایت صحیح منابع، کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کند ۱۴۰۳ چهارشنبه ۷ آذر
3 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
4 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
5 کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
6 قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان اعلام شد ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
7 علی جعفریان جانشین وزیر بهداشت شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۸ شهريور
8 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
9 نیکبخت: حکم عزل 3 مقام وزارت جهاد کشاورزی لغو نشده ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
10 همه وزرای پیشنهادی رای آوردند/صالحی امیری در کف و صالحی در صدر جدول آرا ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
11 کدام وزیران بیشترین مخالف را در مجلس دارند؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کدام میوه های شیرین برای دیابتی ها مضر نیستند؟ مصرف روزانه سیب به علت كند كردن روند جذب قند در بد...

  لاغری و عمر بیشتر با روزی یک مشت آجیل متخصصان تغذیه و سلامت در انگلیس می‌گویند: افرادی ک...

  12 ماده‌ غذایی برای بالا بردن کلسترول خوب خون فیبرهای غذایی می‌توانند میزان کلسترول خوب خون را ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انقلاب رنگی در صنایع غذایی شکلات جزو پرطرفدارترین خوراکی‌ها بین بچه‌ها و حتی بزرگ‌ترهاست. در میان انواع شکلات‌ها، آبنبات‌ها،‌ تافی‌ها و دراژه‌های شکلاتی (اسمارتیزها) رنگ‌هایی زنده‌تر و تندتر دارند و مصرف‌کننده را به این فكر می‌اندازند که نکند از مواد و رنگ‌های غیرمجاز برای تهیه آنها استفاده شده باشد!
چرا یکباره برخی غذاها را هوس می کنید؟ با این که مانند معمول غذا خورده بودم اما هوس کردم شکلات و کمی سیب زمینی بخورم. شنیدم که متخصصان میگن بین احساس گرسنگی و هوس ناگهانی تفاوت است.
تاثیر رنگ ها بر اشتها دانش بررسی رفتار در خوردن و آشامیدن، نشان می دهد که افراد میزان بیشتری مایعات در لیوان های کوتاه و پهن به نسبت لیوان های بلند و تنگ می نوشید. و یا هر چه محل نشستن شما به ظرف شیرینی نزدیک تر باشد، شما شیرینی بیشتری میل می کنید.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.