صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی
مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون
واریز یارانه یلدایی صحت ندارد
۸ توصیه تغذیهای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده
تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوریهای نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی
جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست
از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد
مسمومیت دهها فیلیپینی با خوردن لاکپشت در حال انقراض
خوردن این میوه اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش میدهد
نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی
مجله لقمه
ویژه نامه یلدا
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)
>
کاهش تقاضای چیپس در بازار داخل و خارج
کاهش تقاضای چیپس در بازار داخل و خارج
طبق گفته اعضای اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان انواع چیپس و فرآورده های حجیم شده بر پایه ذرت، علت افزایش قیمت این محصولات، افزایش نرخ مواد اولیه بوده که منجر به کاهش تقاضا در بازار داخل شده و علاوه بر این صادرات انواع چیپس هم کاهش داشته است.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، لیدا جهانیان، اظهار کرد: افزایش قیمت در کالاها به جز کالاهای اساسی به شرکتها واگذار شده و بر مبنای قیمت مواد اولیه تعیین میشود. از طرف دیگر قیمت بسیاری از کالاها به صورت ماهانه افزایش پیدا میکند. شرکتها هم بر اساس قیمت مواد اولیه و کالاهای خود را عرضه میکنند و تاکنون قیمتگذاری خارج از تعادل نداشتیم.
وی با بیان اینکه تقریباً قیمت تمام مواد اولیه افزایش داشته، تصریح کرد: برای مثال فقط یک قلم روغن در اوایل سال جاری از ۷۵۰۰ تومان به ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده و حدود ۵۰ درصد افزایش قیمت داشته است.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان انواع چیپس و فرآورده های حجیم شده بر پایه ذرت در پاسخ به سوالی درباره آمار تولید و صادرات هم گفت: برخی اعضای انجمن صادرات هم دارد اما اطلاعات دقیقی در این رابطه نداریم این در زمینه تولید هم اطلاعات بر اساس پروانه های تولید است و اطلاعات دقیقی در دست نیست.
البته به گفته وی در گذشته صادرات به عراق زیاد بود، اما به دلیل اختلاف تعرفه گمرکی و اینکه در مواردی عراق جلوی صادرات را گرفته، صادرات انواع چیپس و فرآورده های حجیم شده بر پایه ذرت خیلی محدود شده است. چراکه عراق هم واردات محصولاتی که تولید داخل داشتند را ممنوع کرده است.
سید مهدی رضوی، دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان انواع چیپس و فرآورده های حجیم شده بر پایه ذرت نیز در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با کاهش تقاضای این محصولات گفت: با توجه به گران شدن انواع چیپس و فرآوردههای حجیم شده بر پایه ذرت به دلیل افزایش قیمت شدید مواد اولیه و بسته بندی و همچنین وضعیت اقتصادی مردم، تقاضا کاهش پیدا کرده است.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :ایسنا
کد:
14507
تاریخ نشر:
۱۴۰۰ دوشنبه ۱ آذر
بازدید:
1382
ساعت:
9:02 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد
۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور
2
سالسا و چیپس ترتیلا
۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
3
عوامل موثر در افزایش میل به مصرف خوراکیهای شور چیست؟
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
4
10 خوراکی که بیشترین مواد مغذی را دارا هستند
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
5
وقتی افسردگی را می خورید!
۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين
6
بسته های چیپس کارخانه ای سرطان زا است ؟
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۶ فروردين
7
مضرات خوردن غذا درمقابل تلویزیون
۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ آذر
8
آشنایی با غذاهایی که شکم را چاقتر میکنند
۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۱ تير
9
نگرانی چیپسیها از کمبود روغن پالم
۱۳۹۴ دوشنبه ۴ خرداد
10
داستان چیپس: تولد چیپس به خاطر انتقام آشپز!
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۵ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
دورهمی با فامیل
دورهمی با دوستان
شب نشینی خانوادگی
شب نشینی تنهایی
حضور در محل کار
یلدا برایم تفاوتی با شبهای دیگر ندارد
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چرا هویج نارنجی است؟
هویج از سبزیهای ریشهای است که میتوان آن را خام ...
غذاهای پرچرب و تاثیر آن بر توان تولیدمثلی مردان
نتایج یک بررسی نشان داده است که مصرف غذاهای پرچرب ...
اینها را بخورید تا سوی چشمانتان زیاد شود
در این مقاله مواد غذایی مفیدی را معرفی میکنیم که...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
باورهای تغذیهای رایج اما نادرست!
شکر باعث دیابت میشود،تمام چربیها بد هستند، حذف وعدههای غذایی باعث کاهش وزن و ... از باورهای نادرستی هستند که در جامعه رواج دارند.
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید!
هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.
ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول
وقتی صحبت از مزرعه به میان میآید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین میکند مورد مراقبت کافی قرار میگیرد؟ میدانیم که کود نامناسب، استفاده از آفتکشهای مختلف که برای ازبینبردن آفات به کار میرود و...، میتواند خاک ما را آلوده کند.
شیره درخت افرا معجزه میکند
محققان کانادایی طی تحقیقاتی دریافتند، اگر آنتیبیوتیک همراه با شیره درخت افرا مصرف شود میتواند به غشاء باکتری نفوذ کرده و آن را از بین ببرد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است