فعالیت ۹۸ درصدی بخش خصوصی در صنعت غذایی کشور


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر صنایع تبدیلی و غذایی وزارت جهاد کشاورزی گفت: ۹۸ درصد صنعت غذایی کشور اعم از تولید، صنایع تبدیلی و صادرات متعلق به بخش خصوصی است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از صدا و سیما، چنگیز اسفندیاری مدیرکل دفتر صنایع تبدیلی و غذایی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: صنایع تبدیلی و تکمیلی کشور از لحاظ احداث و فعالیت کارخانه‌ها رتبه دوم، از نظر اشتغال زایی رتبه اول و ارزش افزوده رتبه سوم را در کل کشور دارد.

مدیرکل دفتر صنایع تبدیلی و غذایی وزارت جهاد کشاورزی افزود: حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی با ۱۲۰ میلیون تن ظرفیت فرآوری محصولات و بیش از ۵۰۰ هزار نفر اشتغال زایی نقش مهمی در ارزآوری، ارزش افزوده، صادرات محصول به بازارهای داخلی و بین المللی و جلوگیری از مهاجرت ایفا می‌کند.
اسفندیاری یادآور شد: همچنین ظرفیت سردخانه‌ها ۵.۷ میلیون تن با عرضه سرانه به ازای هر نفر ۶۷ کیلوگرم است در حالی که متوسط جهانی عرضه محصولات دپو شده در سردخانه‌ها ۴۴ کیلوگرم به ازای هر نفر است و ظرفیت سیلوهای کشور نیز بیش از ۲۰ میلیون تن است.
وی اضافه کرد: یکی از راهبردهای مهم وزارت جهاد کشاورزی توسعه پایانه‌های صادراتی، باراندازهای مبدا گیاهان دارویی، بازسازی، نوسازی یا احداث واحدها در قطب‌های صنایع تبدیلی، تکمیل حلقه‌های زنجیره تولید توسط یک فرد یا اتحادیه‌ها و تشکل‌های بخش کشاورزی در حوزه فرآورده‌هایی، چون لبنیات و گوشت است.
وی در ادامه تصریح کرد: ظرفیت سازی‌های خوبی در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی در برخی حوزه‌ها مانند صنایع لبنی، آرد، خوراک دام و روغن صورت گرفته، اما برخی حوزه‌ها مانند سبزی و صیفی جات یا بسته بندی محصولات کشاورزی نیازمند سرمایه گذاری است.
 
ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری برنامه‌های ملی را برای توسعه بخشیدن به صنعت غذا در کشور اجرایی کرده است تا پاسخگوی نیازهای کشور با توانمندی‌های بومی باشد. اجرای ۵ پروژه ملی برای تولید محصولات غذایی با کمک فناوری‌های زیستی یکی از این تلاش‌ها است که با همراهی شرکت‌های دانش‌بنیان عملیاتی خواهد شد.

 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15039 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۴ آذر بازدید: 709 ساعت: 2:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات جو پرک ممنوع شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
2 سند توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی تدوین شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
3 نیکبخت: حکم عزل 3 مقام وزارت جهاد کشاورزی لغو نشده ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
4 سهم هر ایرانی از واردات غذا چند دلار است؟ ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
5 عارف معاون اول و حاجی‌میرزایی رییس دفتر رییس جمهور شدند ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
6 ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بی‌مانند است ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۸ اسفند
7 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
8 دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
9 «اندیشگاه شهر سالم» ایده‌ای که قابلیت طرح جهانی دارد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
10 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
11 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم‌های فاقد کربوهیدرات‌ خطر سرطان را بالا می‌برند متخصصان حوزه‌ی تغذیه معتقدند برخی از رژیم‌های غذای...

  چگونه روغن زیتون طبیعی را از غیرطبیعی تشخیص دهیم؟ رییس مرکز تحقیقات زیتون کشور گفت: روغن زیتون خوب ب...

  اسنك‌های سالم به جای تنقلات برای لاغری بدون مایونز، بدون روغن و بدون تمام افزودنی‌های خوش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت