در سال جاری انجام می‌شود؛
کشت گندم در ۱۵۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین


پایگاه خبری لقمه: مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از آغاز کشت گندم در سطح ۱۵۵ هزار و ۸۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی این استان در سال زراعی جاری بر اساس برنامه ابلاغی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، حسن جلیلوند اظهار کرد: در سال جاری در بیش از ۱۵۵ هزار و ۸۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین گندم کشت خواهد شد.

 
وی افزود: از این میزان سطح زیر کشت ۴۷ هزار هکتار به زیر کشت گندم آبی و ۱۰۸ هزار و ۸۰۰ هکتار گندم دیم است که تاکنون هشت هزار و ۳۵۰ هکتار گندم آبی و ۴۵ هزار و ۷۹۵ هکتار گندم دیم در اراضی کشاورزی این استان کشت و این روند تا اواسط آذر ماه ادامه خواهد داشت.
 
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اظهار داشت: بر اساس برنامه ابلاغی و در صورت تحقق پیش بینی می‌شود بیش از ۳۴۰ هزار تن محصول گندم از این میزان سطح ریز کشت برداشت شود.
 
وی عمده ارقام کشت شده گندم آبی در مزارع استان را؛ پیشگام، سیروان، سیوند و حیدری و و ارقام گندم دیم را آذر ۲، باران و واران دانست.
 
به گفته وی؛ بیشترین سطح زیر کشت گندم دیم مربوط به شهرستان آوج و گندم آبی در شهرستان آبیک است.
 
جلیلوند یادآور شد: تاکنون بیش از ۳ هزار تن بذر استاندارد گندم آبی و بیش از ۲ هزار تن بذر استاندارد گندم دیم جهت کشت در مزارع بین کشاورزان توزیع شده است.
 
این مسئول اضافه کرد: همچنین کودهای شیمیایی پایه بین کشاورزان جهت کشت محصول گندم در بین کشاورزان در حال توزیع است.
 
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: همچنین طرح‌های نوین مانند کشت روی پشته های بلند و احداث مزارع هدف در مزارع گندم استان در سال زراعی جاری جزو اهم برنامه‌های این مدیریت است.
 
جلیلوند یادآور شد: کشاورزان نسبت به رعایت تاریخ کشت و مصرف بهینه نهاده‌ها و آب آبیاری در مزارع خود با توصیه‌های فنی و نظارت کارشناسان فنی اقدام کنند.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15388 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان بازدید: 718 ساعت: 11:10 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
2 اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
3 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
4 تولید ۲۹ میلیون عدد مینی‌تیوبر سیب‌زمینی گواهی شده در سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
5 هدفگذاری تولید ۷۰۰ هزار تنی گیاهان دارویی در کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
6 امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۹ خرداد
7 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين
8 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
9 برای میزان کشت و صادرات برنامهای نداریم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
10 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
11 تخصیص 90 درصد تسهیلات بانک به بخش کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  همه چیز درباره سوپ لقمه: از حدود 5 هزار سال قبل از میلاد مسیح كه انسا...

  مصرف زیاد نمک ممکن است عامل افزایش بیماری MS باشد پژوهشگران می‌گویند مصرف بیش از حد نمک ممکن است مقص...

  آشنایی با علل حساسیت غذایی محققان بر این باورند که بعد از بیماری های عفونی آن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انسان‌های موحد در خوراک خویش نیز تسلیم خداوند هستند خدای تعالی به یک دسته از انسان‌ها توفیق می‌دهد، تا به اینجا برسند که بگویند: خدایا! بگو چگونه بخورم، کجا بخورم و چه‌قدر بخورم؟ این اخلاق موحدین است که به آنچه او اجازه خوردنش را داده، تسلیم هستند.
راهنما: برای راه اندازی تهیه غذای خانگی چه کنیم؟ پایگاه خبری لقمه: مشاغل زیادی هستند که ما آن‌ها را به درستی نمی‌شناسیم. آدم‌های زیادی هم هستند که هنوز جویای شغل مناسب هستند. مجله مهر شما را با برخی از این مشاغل آشنا می‌کند.
چرا سویه جدید آبله میمونی می تواند خطرناک باشد پایگاه خبری لقمه: سازمان جهانی بهداشت درباره بیماری آبله میمونی، هشدار بهداشتی صادر کرده است که می تواند خطرناک باشد.
ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.