در سال جاری انجام می‌شود؛
کشت گندم در ۱۵۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین


پایگاه خبری لقمه: مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از آغاز کشت گندم در سطح ۱۵۵ هزار و ۸۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی این استان در سال زراعی جاری بر اساس برنامه ابلاغی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، حسن جلیلوند اظهار کرد: در سال جاری در بیش از ۱۵۵ هزار و ۸۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین گندم کشت خواهد شد.

 
وی افزود: از این میزان سطح زیر کشت ۴۷ هزار هکتار به زیر کشت گندم آبی و ۱۰۸ هزار و ۸۰۰ هکتار گندم دیم است که تاکنون هشت هزار و ۳۵۰ هکتار گندم آبی و ۴۵ هزار و ۷۹۵ هکتار گندم دیم در اراضی کشاورزی این استان کشت و این روند تا اواسط آذر ماه ادامه خواهد داشت.
 
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اظهار داشت: بر اساس برنامه ابلاغی و در صورت تحقق پیش بینی می‌شود بیش از ۳۴۰ هزار تن محصول گندم از این میزان سطح ریز کشت برداشت شود.
 
وی عمده ارقام کشت شده گندم آبی در مزارع استان را؛ پیشگام، سیروان، سیوند و حیدری و و ارقام گندم دیم را آذر ۲، باران و واران دانست.
 
به گفته وی؛ بیشترین سطح زیر کشت گندم دیم مربوط به شهرستان آوج و گندم آبی در شهرستان آبیک است.
 
جلیلوند یادآور شد: تاکنون بیش از ۳ هزار تن بذر استاندارد گندم آبی و بیش از ۲ هزار تن بذر استاندارد گندم دیم جهت کشت در مزارع بین کشاورزان توزیع شده است.
 
این مسئول اضافه کرد: همچنین کودهای شیمیایی پایه بین کشاورزان جهت کشت محصول گندم در بین کشاورزان در حال توزیع است.
 
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: همچنین طرح‌های نوین مانند کشت روی پشته های بلند و احداث مزارع هدف در مزارع گندم استان در سال زراعی جاری جزو اهم برنامه‌های این مدیریت است.
 
جلیلوند یادآور شد: کشاورزان نسبت به رعایت تاریخ کشت و مصرف بهینه نهاده‌ها و آب آبیاری در مزارع خود با توصیه‌های فنی و نظارت کارشناسان فنی اقدام کنند.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15388 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان بازدید: 916 ساعت: 11:10 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
4 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
5 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
7 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 تولید ۲۹ میلیون عدد مینی‌تیوبر سیب‌زمینی گواهی شده در سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
9 هدفگذاری تولید ۷۰۰ هزار تنی گیاهان دارویی در کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
10 امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۹ خرداد
11 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه‌های بهداشتی برای غذای عزاداران محرم با توجه به فرا رسیدن ماه محرم و برگزاری مراسم مذهب...

  آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم پایگاه خبری لقمه: مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیق...

  احتمال بیشتر تشکیل سنگ کلیه در این افراد | برای جلوگیری از سنگ کلیه چه بخوریم احتمال ابتلا به سنگ کلیه به دلیل عواملی مثل کاهش م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه غذا بخوریم تا سالم بمانیم شاید دیده و یا شنیده اید كه افرادى با داشتن سرمایه ى بسیار و بهره مندى از همه گونه امكانات رفاهى و استفاده از انواع غذاهاى رنگارنگ ، از نعمتى بزرگ یعنى سلامتى محرومند و به همین دلیل از زندگى خود لذتى نمى برند! و بالعكس افرادى با خوردن غذایى معمولى و ساده در كمال صحت و سلامت عمرى طولانى مى كنند و از زندگى خود لذت مى برند. به راستى رمز و راز سلامتى در چیست ؟
نوشیدن چای با قند، کم ضررتر از خرما و کشمش و توت خشک! بیشتر افرادی که چایشان را با تعدادی خرما، کشمش، توت خشک و…می‌خورند، حدود ۶۰-۵۰ کیلوکالری انرژی دریافت می‌کنند.
مدیریت استراتژیک در رستوران متون تخصصی در زمینه اداره رستوران معدود و محدودند. در ادامه مقاله مفیدی از خانم حدیث مشکی که در وبلاگشان منتشر کرده بودند را باز نشر می کنیم.
جلوگیری از ابتلا به افسردگی با خوردن این مواد غذایی ویتامین ها و املاح بر روی خلق و خوی افراد تاثیر بسزایی دارند.