صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
با مصرف پاستا رژیم غذایی بهتری داشته باشید
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
کیک، شیرینیجات و مربا
>
آشنایی با روش تهیه کیک پنیر پاییزی
آشنایی با روش تهیه کیک پنیر پاییزی
لقمه: روی کیک پنیرتان مقداری سس کارامل بریزید و آن را با یک نوشیدنی گرم میل کنید.
مواد لازم برای 10 عدد چیز کیک:
پودر سوخاری: یک پیمانه
شکر: 3 قاشق غذاخوری
پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری
مارگارین: یک چهارم پیمانه، ذوب شود.
پنیر خامهای: 450 گرم؛ نرم شود.
شکر: نصف پیمانه
تخممرغ بزرگ: 2 عدد
وانیل: نصف قاشق چایخوری
سیب پوست کنده و به قطعات ریز درآمده: 4 پیمانه
شکر: یک سوم پیمانه
دارچین: نصف قاشق چایخوری
گردوی خرد شده: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
• پودر سوخاری، شکر، دارچین و مارگارین را در ته یک قالب کیک 23 سانتیمتری قرار داده و به سمت پایین فشار دهید و آن را درون فر به مدت 10 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت قرار دهید.
• با استفاده از همزن برقی، پنیر خامهای و شکر را خوب هم بزنید.
• تخممرغ را به مخلوط اضافه کرده - به صورت هر بار یک تخممرغ - و هر بار خوب مخلوط را هم بزنید.
• وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید سپس آن را روی لایه اول بریزید.
• سیب را با شکر و دارچین مخلوط کرده و با قاشق آن را روی لایه پنیر خامهای بریزید.
• گردوهای خرد شده را روی لایه آخر بریزید.
• مخلوط را به مدت یک ساعت و ده دقیقه درون فر روی حرارت 350 درجه فارنهایت قرار دهید.
• ظرف را از فر بیرون آورده و قبل از خارج کرده آن از قالب دور آن را از کیک آزاد کرده و بگذارید کمی خنک شود.
شهره فرجی
نقل از :همشهری آنلاین
کد:
2088
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ شنبه ۲۰ آبان
بازدید:
4400
ساعت:
9:16 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
2
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
3
بیش از ۱۰ تن پودر گوشت غیربهداشتی در الیگودرز توقیف شد
۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
4
تولید 19500 تن کود سولفات پتاسیم مورد نیاز کشور در استان قم
۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ مرداد
5
نکات مهم در ارسال مواد غذایی به مناطق بحرانی زلزلهزده
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ آبان
6
حلقه نان سیر و مرغ با سس آلفردو
۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
7
طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
8
واردات پودر تخم مرغ دردسر ساز شد/صادرات تخم مرغ متوقف شد
۱۳۹۶ سه شنبه ۴ مهر
9
واردات زعفران تکذیب شد
۱۳۹۶ شنبه ۱۷ تير
10
صادرات ۵۰۰ میلیون دلاری آبزیان در سال ۹۵
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد
11
دورای کاره (کاری خشک به سبک ژاپنی)
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۵ فروردين
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
قارچ را قبل از مصرف در آفتاب قرار دهید
نتایج بررسی ها نشان می دهد، قارچ های خوراکی معمولی...
حذف کربوهیدراتها از رژیم غذایی تنفس را بد بو می کند
حذف کربوهیدراتها از رژیم غذایی به منظور کاهش وزن، ...
نقش غذاهای آماده به مصرف و سبزیجات آلوده در ابتلا به هپاتیت A
یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه هپاتیت A دارای من...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
فیس بوک واقعا چاق کننده است
نتایج یک مطالعه جدید که شرح آن در مجله "Consnmer Research" منتشر شده تایید میکند که کاربران سایتهای اجتماعی با استفاده مداوم از این سایتها واقعا سلامت خود را به خطر میاندازند.
همه چیز در مورد اولین بامیه پزی تهران
پایگاه خبری لقمه: اولین بامیه پزی تهران نه یک مغازه مجلل و وسیع است و نه در ویترین و تابلویی چشم نواز دارد. بلکه مغازه کوچکی است که در خیابان شترداران واقع در چند قدم بالاتر از ضلع شمال شرقی میدان قیام.
این هندیهای عجیبخور!
پایگاه خبری لقمه: هندوستان سرزمین فرهنگهای عجیب و متفاوت است، اما اینبار نگاهی داریم به غذاهای آنها، غذاهایی که ممکن است حتی سلامتی انسان را به خطر بیندازد.
درمان آفت دهان با عسل
محققان عربستانی، راهکار موثری برای درمان آفت ارائه داده اند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است