صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
کیک، شیرینیجات و مربا
>
آشنایی با روش تهیه کیک پنیر پاییزی
آشنایی با روش تهیه کیک پنیر پاییزی
لقمه: روی کیک پنیرتان مقداری سس کارامل بریزید و آن را با یک نوشیدنی گرم میل کنید.
مواد لازم برای 10 عدد چیز کیک:
پودر سوخاری: یک پیمانه
شکر: 3 قاشق غذاخوری
پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری
مارگارین: یک چهارم پیمانه، ذوب شود.
پنیر خامهای: 450 گرم؛ نرم شود.
شکر: نصف پیمانه
تخممرغ بزرگ: 2 عدد
وانیل: نصف قاشق چایخوری
سیب پوست کنده و به قطعات ریز درآمده: 4 پیمانه
شکر: یک سوم پیمانه
دارچین: نصف قاشق چایخوری
گردوی خرد شده: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
• پودر سوخاری، شکر، دارچین و مارگارین را در ته یک قالب کیک 23 سانتیمتری قرار داده و به سمت پایین فشار دهید و آن را درون فر به مدت 10 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت قرار دهید.
• با استفاده از همزن برقی، پنیر خامهای و شکر را خوب هم بزنید.
• تخممرغ را به مخلوط اضافه کرده - به صورت هر بار یک تخممرغ - و هر بار خوب مخلوط را هم بزنید.
• وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید سپس آن را روی لایه اول بریزید.
• سیب را با شکر و دارچین مخلوط کرده و با قاشق آن را روی لایه پنیر خامهای بریزید.
• گردوهای خرد شده را روی لایه آخر بریزید.
• مخلوط را به مدت یک ساعت و ده دقیقه درون فر روی حرارت 350 درجه فارنهایت قرار دهید.
• ظرف را از فر بیرون آورده و قبل از خارج کرده آن از قالب دور آن را از کیک آزاد کرده و بگذارید کمی خنک شود.
شهره فرجی
نقل از :همشهری آنلاین
کد:
2088
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ شنبه ۲۰ آبان
بازدید:
4451
ساعت:
9:16 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
2
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
3
بیش از ۱۰ تن پودر گوشت غیربهداشتی در الیگودرز توقیف شد
۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
4
تولید 19500 تن کود سولفات پتاسیم مورد نیاز کشور در استان قم
۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ مرداد
5
نکات مهم در ارسال مواد غذایی به مناطق بحرانی زلزلهزده
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ آبان
6
حلقه نان سیر و مرغ با سس آلفردو
۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
7
طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
8
واردات پودر تخم مرغ دردسر ساز شد/صادرات تخم مرغ متوقف شد
۱۳۹۶ سه شنبه ۴ مهر
9
واردات زعفران تکذیب شد
۱۳۹۶ شنبه ۱۷ تير
10
صادرات ۵۰۰ میلیون دلاری آبزیان در سال ۹۵
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد
11
دورای کاره (کاری خشک به سبک ژاپنی)
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۵ فروردين
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
با حساب و کتاب غذا بخورید تا چاق نشوید
پرخوری نکردن مهارتی می خواهد که به خودفردبرمی گردد...
توت سفید برای مبتلایان به دیابت مفید است
توت سفید سرشار از املاح معدنی، تانن، مواد چربی و و...
برگهها؛ جایگزین خوب هله هولهها
میوههای خشک یا برگهها همان میوههای تازهای هستن...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
نحوه جلوگیری از اسراف غذا در کشورهای دنیا
رسانههای گروهی چین در روزهای اخیر مردم را به جلوگیری از اسراف غذا دعوت کردهاند.
بیمیلی جنسی میانسالی با کدام جوشانده درمان میشود؟
در متون مختلف طب سنتی بارها به این موضوع اشاره شده است كه پرداختن به فعالیتهای سنگین مانند روابط زناشویی زوجها باید دستكم 2 تا 3 ساعت بعد از میل كردن غذا انجام شود.
صبحانه را با هم بخورید
بسیاری از آداب و عادات زندگی در خانواده شكل میگیرد. بسیاری از آداب و عادت شكل گرفته در خانواده تعیینكننده میزان سلامت و شادابی یا بیماری و افسردگی افراد است. بسیاری از شاخصههای سلامت یا نشانههای بیماری زودگذرند و بسیاری دیرپا و مزمن.
مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی
پایگاه خبری لقمه: بسیار شنیده ایم که یکی از جذابیت های ایران برای گردشگران خارجی، بویژه اروچایی ها غذای ایرانی است اما این همه ماجرا نیست و رسانه های غربی به مزایا و معایب غذاهای ایرانی از منظر گردشگران پرداخته اند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است