صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ایرانی
>
روش تهیهی کوکوی شیرین- غذای محلی قزوین
روش تهیهی کوکوی شیرین- غذای محلی قزوین
لقمه: کوکوی شیرین یکی از چندین غذای سنتی و محلی قزوینیهاست.
مواد اولیه:
سیبزمینی متوسط: پنج عدد
تخممرغ: چهار عدد
شکر: یک پیمانه
آب و گلاب: یک پیمانه
زعفران: به میزان لازم
روغن مایع و نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
* سیبزمینیها را پخته و زمانی که هنوز گرم هستند، چرخکرده یا به صورت ریز رنده میکنیم.
* در ظرفی دیگر تخممرغها را هم زده، دو قاشق از شکر را به آن اضافه کرده، روغن و نمک را نیز به همراه سیبزمینیها به آن افزوده و با هم مخلوط میکنیم.
* روغن را درون تابه ریخته و وقتی کمی داغ شد مایه کوکو را در آن میریزیم، وقتی که خودش را گرفت آن را بر میگردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شده و طلایی شود.
* شکر، آب، گلاب و زعفران را با هم مخلوط کرده و درون ظرفی دیگر روی حرارت میگذاریم و وقتی چند جوش خورد آن را روی کوکوهای آماده شده، ریخته و اجازه میدهیم تا با حرارت کم به خورد مواد برود، سپس آن را سرو میکنیم.
نقل از :مجله آشپزی خانواده سبز
کد:
2336
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ جمعه ۱۰ آذر
بازدید:
5292
ساعت:
10:21 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
2
تولید ۲۹ میلیون عدد مینیتیوبر سیبزمینی گواهی شده در سال
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
3
بی نیازی از واردات بذر سیب زمینی بعد از 70 سال
۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
4
تب بازار میوههای نوبرانه و افزایش قیمتها
۱۴۰۰ جمعه ۱۴ خرداد
5
گرانی محصولات کشاورزی در بهار امسال
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد
6
افزایش ۵۳ هزارتنی تولید سیب زمینی در کشور
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
7
احداث سردخانه در قطبهای تولید محصول جالیزی
۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
8
شناسایی نوعی ماده سمی سرطانزا در ترکیبات غذایی پرمصرف با کمک نانو
۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
9
کروکت سیب زمینی غذایی راحت و خوشمزه
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
10
مصرف بیش از حد غذاهای سرخ کردنی عامل بروز استرس و افسردگی
۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
11
سرنوشت فاسد شدن سیبزمینی تکرار نخواهدشد
۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۸ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
بخور تا زانویت خوب شود
درد زانو مردافكن است و مانع انجام بسیاری از فعالیت...
بهترین زمان مصرف کله پاچه
غنی از ویتامین B۱۲ است که طرفداران بیشتری هم دارد....
عوامل موثر در سوء تغذیه در سالمندی
پایگاه خبری لقمه: سوء تغذیه را می توان به عنوان تغ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
10 نکته برای سوختن چربی و کالری بیشتر
اگر میخواهید در طول روز چربی و کالری بیشتری بسوزانید این مطلب به دردتان میخورد.
املت در وضعیت قرمز + عکس
پایگاه خبری لقمه: شاید هر کسی در طول عمرش غذاهای ویژه زیادی را در مکانهای خاص خورده باشد. غذاهایی که تا سالها و یا تا آخر زندگی طعم آن زیر دندان آدم میماند و با یادآوری خاطرهاش لحظات شیرینی زنده میشود.
17 راز برای طول عمر بیشتر
تحقیقات نشان داده است افرادی که در مراسم های مذهبی شرکت می کنند، زندگی طولانی تری دارند.
نحوه قیمت گذاری گوشت قرمز/ آخرین وضعیت بازار
پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل اتحادیه گوشت گوسفندی آخرین وضعیت بازار گوشت قرمز را تشریح کرد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است