تابستان فصل وفور ویتامین D


بیشترین مقدار ویتامین "D" موجود در بدن در اواخر تابستان و کمترین مقدار آن در زمستان است.

به گزارش لقمه، محققان دانشگاه کالیفرنیا می‌گویند: این یافته می‌تواند ما را در فهم بهتر نقش ویتامین "D" در بیماری‌های فصلی کمک کند.

ویتامین "D" از طریق پوست در هنگامی که پوست در معرض نور خورشید قرار می گیرد جذب می‌شود. ویتامین D تولید شده به استخوان کمک می‌کند تا کلسیم را بهتر جذب کند و از پوکی استخوان جلوگیری کند. محققان همچنین معتقدند ویتامین D نقش مهمی در بهبود بیماری‌های فصلی به ویژه آنفلوانزا دارد.

برای این مطالعه محققان میزان ویتامین D موجود در 3.4 میلیون نمونه خونی در آمریکا را از سال 2006 تا 2011 به صورت هفتگی مورد اندازه گیری قرار دادند که نتایج آن در مجله PLOS ONE به چاپ رسیده است.

محققان می گویند: حتی با رعایت رژیم مناسب باز هم ویتامین D در تابستان در بدن بیشتر است و این مهم فقط به دلیل وجود نور آفتاب است.

در گذشته نیز ارتباط نور خورشید و ویتامین D آشکار شده بود اما این مطالعه با دقت زیاد و در سطح گسترده در مورد میزان متفاوت سطح ویتامین D در زمان های مختلف سال انجام شده که می توان از این طریق ارتباط آن را با بیماری‌های فصلی مورد بررسی قرار داد.

در غذاها نیز میزان متفاوت ویتامین دی وجود دارد از جمله در زرده تخم مرغ، شیر، غلات، ماهی های چرب مثل ماهی قزل آلا، ماهی ساردین و شاه ماهی. مورد دیگری که می توان از طریق آن دریافت ویتامین D را بالا برد مصرف مکمل‌هاست.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4357 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۱ تير بازدید: 4770 ساعت: 10:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
2 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
4 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
5 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
6 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
7 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
8 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
9 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
10 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک نکته تغذیه‌ای دخترانه برای سلامت جنسی پژوهش های محققان انگلیسی نشان می دهد دخترانی که در...

  ضررهای مصرف آب هنگام غذا خوردن یک مشاور تغذیه با بیان اینکه نباید قبل، حین و بعد ...

  همه حقایق وحشتناک درباره چیپس! تحقیقات نشان می دهد که خوردن یک بسته چیپس در روز ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تفاوت مغز افرادی که صبحانه نمی خورند اسکنهای مغزی نشان می دهد که افرادی که صبحانه نمی خورند در طول روز بیشتر به غذاهای پرکالری و چرب تمایل پیدا می کنند.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
انتقاد یک خلبان از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما سرو می شود در پی انتشار گزارشی در ایسنا با عنوان «چرا دیگر در هواپیماها آبگوشت سرو نمی‌شود؟»، خلبان یکی از شرکت‌های هواپیمایی در تماس با این خبرگزاری از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما برای مسافران و گردشگران سرو می‌شود، انتقاد کرد.
فندق؛ خوشمزه و مغذی و بسیار پرانرژی این میوه‌ی خوشمزه حاوی مواد معدنی و عناصری مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، مس، سلنیوم، روی، آهن و منیزیم می‌باشد و از ویتامین‌های خانواده‌ی ب (B۱ ،B۲ ،B۳ ،B۵ ،B۶) و ویتامین C ،E و K نیز بی‌بهره نیست.