افزایش ۶۹ درصدی قیمت برنج و ۴۲ درصدی گوشت نسبت به سال قبل


گزارش بانک مرکزی در هفته منتهی به ۲۵ مرداد حاکی از افزایش ۶۹ درصدی قیمت برنج، ۴۲ درصدی گوشت،۹۴ درصدی حبوبات و ۸۰ درصدی سبزیهای تازه است.

به گزارش لقمه، بانک مرکزی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران را اعلام کرد.

بر این اساس در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت ماست پاستوریزه، پنیر غیرپاستوریزه و پنیر پاستوریزه افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود.

قیمت تخم مرغ افزایش داشت و شانه‌ای ٦٥٠٠٠ الی ١٠٣٠٠٠ ریال فروش می‌رفت. در گروه برنج ، بهای برنج داخله درجه یک اندکی کاهش ولی قیمت برنج داخله درجه دو افزایش جزئی یافت. در گروه حبوبات، بهای لوبیا چیتی ثابت بود . قیمت لوبیا سفید و لوبیا قرمز افزایش یافت اما بهای سایر اقلام این گروه اندکی کاهش داشت.

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در سطح پایینی قرار داشتند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می‌شد. میوه فروشی‌های سطح شهر اقلام مرغوب میوه و سبزی تازه را عرضه می‌کردند که در گروه میوه‌های تازه قیمت سیب گلاب، هلو و طالبی افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه به ویژه انجیر کاهش یافت.

در گروه سبزی های تازه قیمت کدوسبز، لوبیا سبز و سبزی‌های برگی کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه افزایش داشت.

در این هفته قیمت گوشت گوسفند و گوشت مرغ افزایش ولی بهای گوشت تازه گاو و گوساله کاهش جزئی یافت. در هفته مورد بررسی، قیمت قند و شکر اندکی افزایش داشت و بهای چای خارجی و انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.

گروه مواد خوراکی

*لبنیات و تخم‌مرغ

در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت ماست پاستوریزه معادل 4.8 درصد، پنیر غیرپاستوریزه 0.3 درصد و پنیر پاستوریزه 0.8 درصد افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. قیمت تخم‌مرغ معادل 10.6 درصد افزایش داشت.

*برنج و حبوب

در هفته مورد بررسی، در گروه رنج بهای برنج داخله درجه یک معادل 0.1 درصد کاهش ولی قیمت برنج داخله درجه دو 0.1 درصد افزایش یافت. در گروه حبوب، بهای لوبیاچیتی ثابت بود. قیمت لوبیا سفید معادل 0.3 درصد و لوبیا قرمز 1.1 درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 0.1 درصد تا 0.8 درصد کاهش داشت.

*میوه‌ها و سبزی‌های تازه

در هفته مورد گزارش، در گروه میوه‌های تازه قیمت سیب گلاب معادل 2.5 درصد، هلو 0.4 درصد و طالبی 3.3 درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 3.2 درصد تا 22.4 درصد کاهش یافت. در گروه سبزی‌های تازه قیمت کدو سبز معادل 4.1 درصد، لوبیاسبز 4.6 درصد و سبزی‌های برگی 5.6 درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 1.0 درصد تا 16.2 درصد افزایش داشت.

*گوشت قرمز و گوشت مرغ

در این هفته قیمت گوشت گوسفند معادل 0.1 درصد و گوشت مرغ 1.7 درصد افزایش ولی بهای گوشت تازه گاو و گوساله 0.1 درصد کاهش یافت.

*قند، شکر، چای و روغن‌نباتی

در هفته مورد بررسی، قیمت قند معادل 0.9 درصد و شکر 0.5 درصد افزایش داشت و بهای چای خارجی و انواع روغن نباتی بدون تغییر بود. 

 

گروه کالا درصد تغییر نسبت به هفته گذشته درصد تغییر نسبت به هفته مشابه ماه قبل درصد تغییر نسبت به هفته مشابه سال گذشته 
لبنیات 1.6 3.7 17.6
تخم مرغ 10.6 10 78.3
برنج 0.1_ 2.8 69.4
حبوب 0.2_ 1.9_ 94.3
میوه‌های تازه 5.2_ 10.3_ 63.2
سبزی‌های تازه 1.1 0.9_ 80.8
گوشت قرمز صفر 0.4 42.7
گوشت مرغ 1.7 4 15.7
قند و شکر 0.7 0.9 39.7
چای صفر صفر 101.3
روغن نباتی صفر صفر 57.9

در هفته منتهی به 25 مرداد، سه گروه کالایی با کاهش قیمت و سه گروه کالایی بدون تغییر بوده‌اند. همچنین در این هفته نسبت به هفته مشابه ماه قبل سه گروه با کاهش و دو گروه هم بدون تغییر بوده‌اند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 4872 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۸ مرداد بازدید: 3122 ساعت: 1:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
2 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
4 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
6 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
7 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
8 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
9 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
10 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ورزش رمز سلامتی سالمندان پایگاه خبری لقمه: دلایل زیادی وجود دارد که باعث کم...

  آبلیمو، مسمومیت را درمان نمی کند! در هنگام مسافرت بهتر است از لبنیات، سبزیجات و میوه...

  رژیم لاغری با عسل عسل، مناسب ترین شیرینی برای افراد چاق، دارای اضافه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه خوب برای داشتن حافظه خوب می‌دانیم هر غذایی که می‌خوریم تاثیر خاصی بر بدن‌مان می‌گذارد و تغییراتی مثبت یا منفی در آن ایجاد می‌کند. البته چنین تغییراتی فقط به جسم محدود نمی‌شود و حتی می‌تواند وضع مغزی و فکری ما را هم تحت تاثیر قرار دهد، بنابراین مهم است طوری غذا بخوریم که نیازهای مغزمان هم بخوبی تامین شود.
بهترین زمان برای استفاده از سیر مردم معمولا از سیر گریزانند اما اگر خاصیت درمانی شگفت انگیز آن‌را بدانند، اشتیاق زیادی برای استفاده از آن پیدا خواهند کرد.
انواع آرد برای تهیه غذاها+ دستور پخت غذا وقتی می‌گوییم آرد، شاید فکر کنید آرد، آرد است دیگر؛ چه فرقی می‌کند! اما باید بدانید آردها با وجود ظاهر مشابه هم، بسیار متفاوت‌تر از آن هستند که شاید باورتان نشود.
شلغم و خواص دارویی آن شلغم جزو سبزیجات ریشه‌ای (غده‌ای) با طعمی نسبتا تلخ شناخته شده است که هم ریشه‌ آن و هم برگ‌هایش قابل مصرف هستند. هرچند که تراکم ترکیبات و مواد مغذی موجود در برگ‌ها، بیشتر از خود شلغم است.