به گزارش لقمه، بانک مرکزی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران را اعلام کرد. بر این اساس در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت ماست پاستوریزه، پنیر غیرپاستوریزه و پنیر پاستوریزه افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. قیمت تخم مرغ افزایش داشت و شانهای ٦٥٠٠٠ الی ١٠٣٠٠٠ ریال فروش میرفت. در گروه برنج ، بهای برنج داخله درجه یک اندکی کاهش ولی قیمت برنج داخله درجه دو افزایش جزئی یافت. در گروه حبوبات، بهای لوبیا چیتی ثابت بود . قیمت لوبیا سفید و لوبیا قرمز افزایش یافت اما بهای سایر اقلام این گروه اندکی کاهش داشت. در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در سطح پایینی قرار داشتند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه میشد. میوه فروشیهای سطح شهر اقلام مرغوب میوه و سبزی تازه را عرضه میکردند که در گروه میوههای تازه قیمت سیب گلاب، هلو و طالبی افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه به ویژه انجیر کاهش یافت. در گروه سبزی های تازه قیمت کدوسبز، لوبیا سبز و سبزیهای برگی کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه افزایش داشت. در این هفته قیمت گوشت گوسفند و گوشت مرغ افزایش ولی بهای گوشت تازه گاو و گوساله کاهش جزئی یافت. در هفته مورد بررسی، قیمت قند و شکر اندکی افزایش داشت و بهای چای خارجی و انواع روغن نباتی بدون تغییر بود. گروه مواد خوراکی *لبنیات و تخممرغ در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت ماست پاستوریزه معادل 4.8 درصد، پنیر غیرپاستوریزه 0.3 درصد و پنیر پاستوریزه 0.8 درصد افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. قیمت تخممرغ معادل 10.6 درصد افزایش داشت. *برنج و حبوب در هفته مورد بررسی، در گروه رنج بهای برنج داخله درجه یک معادل 0.1 درصد کاهش ولی قیمت برنج داخله درجه دو 0.1 درصد افزایش یافت. در گروه حبوب، بهای لوبیاچیتی ثابت بود. قیمت لوبیا سفید معادل 0.3 درصد و لوبیا قرمز 1.1 درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 0.1 درصد تا 0.8 درصد کاهش داشت. *میوهها و سبزیهای تازه در هفته مورد گزارش، در گروه میوههای تازه قیمت سیب گلاب معادل 2.5 درصد، هلو 0.4 درصد و طالبی 3.3 درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 3.2 درصد تا 22.4 درصد کاهش یافت. در گروه سبزیهای تازه قیمت کدو سبز معادل 4.1 درصد، لوبیاسبز 4.6 درصد و سبزیهای برگی 5.6 درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 1.0 درصد تا 16.2 درصد افزایش داشت. *گوشت قرمز و گوشت مرغ در این هفته قیمت گوشت گوسفند معادل 0.1 درصد و گوشت مرغ 1.7 درصد افزایش ولی بهای گوشت تازه گاو و گوساله 0.1 درصد کاهش یافت. *قند، شکر، چای و روغننباتی در هفته مورد بررسی، قیمت قند معادل 0.9 درصد و شکر 0.5 درصد افزایش داشت و بهای چای خارجی و انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.
در هفته منتهی به 25 مرداد، سه گروه کالایی با کاهش قیمت و سه گروه کالایی بدون تغییر بودهاند. همچنین در این هفته نسبت به هفته مشابه ماه قبل سه گروه با کاهش و دو گروه هم بدون تغییر بودهاند.