ماکارونی با مرغ و کرم ترخان با دستور سرآشپز لقمه


یکی از رایج‌ترین سس‌هایی که پاستا را با آن مصرف می کنند، سس سفید است. مهم نیست که از چه نوع پاستایی استفاده می‌کنید اما برای پاستا با مرغ معمولاً پاستاهای فنری مناسب‌تر هستند.

لقمه: ترکیب سس سفید به همراه سبزی ترخان و جعفری  و قارچ مزه ای خوشمزه و جدید به مرغ و ماکارونی می دهد. در صورتی که ترخان تازه در دسترس نیست می توانید از ترخان خشک استفاده کنید.

مواد لازم برای 4 نفر

ماکارونی فرمی یا ساده               400 گرم
روغن زیتون                               2 قاشق غذاخوری
مرغ                                        4 عدد
پیاز                                         1 عدد، خرد شده
سیر                                       1 تا 2 حبه، ریز یا رنده شده
قارچ ورقه شده                          200 گرم
آب مرغ                                    1 پیمانه
سس سفید رقیق                      1 پیمانه
ترخان تازه خرد شده                   یک چهارم پیمانه (ترخان خشک 1 قاشق غذاخوری)
جعفری تازه خرد شده                 به مقدار لازم
نمک و فلفل                             به مقدار لازم
برگ ترخان و جعفری                   برای تزئین

 

طرز تهیه

در ابتدا ماکارونی را در قابلمه آب در حال جوش که در آن کمی آبلیمو هم ریخته اید، پخته و آبکش کنید و کنار بگذارید.
روغن را در تابه ریخته و مرغ را که در اندازه های دلخواه تکه تکه کرده اید به روغن افزوده، روی حرارت متوسط برای 10 دقیقه یا بیشتر قرار دهید تا هر دو سمت مرغ ها طلایی شوند. حرارت را کم کنید و 10 دقیقه دیگر به مرغ ها زمان پخت دهید، سپس آنها را از تابه خارج کنید.

پیاز و سیر را در تابه ریخته و تفت دهید تا نرم شوند ولی رنگ آنها قهوه ای نشود. قارچ ها را به مخلوط پیاز افزوده و برای 2 دقیقه تفت دهید، سپس مرغ ها را همراه با آب مرغ افزوده و برای 10 دقیقه بپزید. سس سفید، سبزیجات، نمک و فلفل را به مخلوط افزوده و در صورت نیاز کمی آب مرغ دیگر اضافه کنید، اجازه دهید روی حرارت ملایم مرغ ها پخته و آب مرغ نسبتا غلیظ شود.
 
سپس ماکارونی را در ظرف کشیده و مرغ با کرم ترخان را روی ان ریخته و با جعفری و ترخان تازه تزئین کنید.




کد: 509 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ شنبه ۵ آذر بازدید: 7531 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ ۱۴۰۰ پنج شنبه ۶ آبان
2 آیا پاستا به کاهش وزن کمک می کند؟ ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
3 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
4 پاستای هویج و پنیر ریکوتا ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
5 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
6 طرز تهیه پاستا صدفی شکم پر ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
7 ماکارونی و پاستا های خود را این گونه تزیین کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
8 غذای خود را پرینت کنید! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
9 پاستا سزار انجل هِر«پاستاهای رشته ای و باریک» ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
10 با مصرف پاستا رژیم غذایی بهتری داشته باشید ۱۳۹۵ شنبه ۲۳ بهمن
11 دستور پخت گام به گام رول مرغ ۱۳۹۳ شنبه ۱۲ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سیگار بدتر است یا قلیان؟/ آیا قلیان به اندازه سیگار مضر است؟ تحقیقات جدید محققان ایرانی نشان داد که استفاده از ...

  تاثیر كپسول بابونه بر تهوع و استفراغ ناشی از بارداری كپسول بابونه در مقایسه با زنجبیل و پلاسبو در كاهش ...

  مراقب باشید سرطان نخورید... زندگی ماشینی و مدرن و نداشتن دقت كافی برای تهیه غذ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! پایگاه خبری لقمه:مدیر سامانه «کدومو» با اشاره به یکی از چالش‌های ساترا بیان کرد که تبلیغ یا تشویق به مصرف مشروبات الکلی و مواد مخدر، در قوانین جرم انگاری شده است اما قانونی برای منع نمایش آنها وجود ندارد.
بخور نخورهای 20 تا 120 سالگی (1) با ما باشید تا بگوییم بدنمان در هر سن و سالی بیشتر به چه مواد غذایی و ویتامین‌هایی نیاز دارد تا سالم و سرحال باشد.
خواص درمانی عسل‌های گیاهی در فصل سرما عسل در بسیاری از كشورهای جهان با نام طلای طبیعی معروف است. درحقیقت این خواص درمانی كم‌نظیر و شفابخش عسل‌ و انواع مختلف آن است كه موجب شده این ماده طبیعی این‌چنین مورد توجه بسیاری از مردم و پزشكان طب سنتی و مدرن در جهان قرار بگیرد. آنتی‌باكتری‌های موجود در انواع مختلف عسل‌های گیاهی موجب می‌شود تا این محصول طبیعی یكی از بهترین داروهای طبیعی و موثر در درمان برخی از بیماری‌ها و اختلال‌های جسمی و روحی در انسان باشد.
كودكان چاق حس چشایی ضعیف‌تری دارند جوانه‌های چشایی كودكان چاق نسبت به كودكان با وزن طبیعی دارای حساسیت كمتری است.