مواد لازم سینه مرغ یا فیله خلالی شده: 250 گرم
اسفناج خرد شده: 500 گرم
هویج خلالی شده: 300 گرم
پیاز سرخ شده: نصف پیمانه
ذرت: نصف پیمانه
محلول زعفران: دو تا سه قاشق سوپخوری
قـارچ خرد شده: 300 گرم
برنج: چهار پیمانه
نمك، فلفل و ادویه: به میزان لازم
نخودفرنگی و آبلیمو: به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا پیاز سرخ شده را در تابهای ریخته و كمی روغن به آن اضافه میكنیم. خلالهای مرغ را به آن افزوده كاملا تفت میدهیم. سپس هویج را اضافه كرده، با مواد مخلوط نموده، بعد اسفناج را افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم تا مواد پخته و نرم شوند.
در ظرف دیگری قارچهای خرد شده را به همراه كمی روغن و یك قاشق سوپخوری آبلیمو تفت داده تا آب قارچ كشیده شود. بعد قارچها را به همراه ذرت، نخودفرنگی، نمك، فلفل و ادویه به مواد اضافه کرده و مخلوط مینماییم. حالا حرارت را خاموش كرده، برنج را آبكش نموده و مواد را به همراه محلول زعفران لابهلای برنج ریخته و برنج را دم میگذاریم. بعد از 30 تا 40 دقیقه غذای ما آماده سرو است.
نکته: استفاده از نخودفرنگی در این پلو بستگی به ذائقه شما دارد.
بازگشت به صفحه نخست