روش تهیه پلـو ایتالیـایی


اگر از درست کردن پلوی معمولی خسته شدید می توانید این نوع پلو را هم امتحان کنید.

 

 مواد لازم
سینه مرغ یا فیله خلالی شده: 250 گرم

اسفناج خرد شده: 500 گرم

هویج خلالی شده: 300 گرم

پیاز سرخ شده: نصف پیمانه

ذرت: نصف پیمانه

محلول زعفران: دو تا سه قاشق سوپخوری

قـارچ خرد شده: 300 گرم

برنج: چهار پیمانه

نمك، فلفل و ادویه: به میزان لازم

نخودفرنگی و آبلیمو: به میزان لازم
 

طرز تهیه

ابتدا پیاز سرخ شده را در تابه‌ای ریخته و كمی روغن به آن اضافه می‌كنیم. خلال‌های مرغ را به آن افزوده كاملا تفت می‌دهیم. سپس هویج را اضافه كرده، با مواد مخلوط نموده، بعد اسفناج را افزوده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا مواد پخته و نرم شوند.

در ظرف دیگری قارچ‌های خرد شده را به همراه كمی روغن و یك قاشق سوپخوری آبلیمو تفت داده تا آب قارچ كشیده شود. بعد قارچ‌ها را به همراه ذرت، نخودفرنگی، نمك، فلفل و ادویه به مواد اضافه کرده و مخلوط می‌نماییم. حالا حرارت را خاموش كرده، برنج را آبكش نموده و مواد را به همراه محلول زعفران لابه‌لای برنج ریخته و برنج را دم می‌گذاریم. بعد از 30 تا 40 دقیقه غذای ما آماده سرو است.
 

نکته: استفاده از نخودفرنگی در این پلو بستگی به ذائقه شما دارد.

 



بازگشت به صفحه نخست




کد: 7169 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۳۰ مرداد بازدید: 7036 ساعت: 12:10 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
2 «پتله پلو» همدانی در فهرست آثار ناملموس کشور ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
3 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
4 چرا رشته انسی در بازار کمیاب شده است/عبور از پنجاه فیلتر برای دریافت یک کیلو گندم!/صادرات ایران در دست دلالان است ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
5 استقبال نوروزی موزه ویکتوریا و آلبرت لندن با غذاهای ایرانی ۱۳۹۹ جمعه ۲۹ اسفند
6 طرز تهیه پلوی تایلندی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
7 راز و رمز‌های خوشمزه شدن لوبیا پلو ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر
8 طرز تهیه غذای دبی مجبوس ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
9 ته چین ؛ بهترین غذای زمستانی ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲ دي
10 روش تهیه خوروشی با طعم آلبالو ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۵ شهريور
11 روش تهیه مقلوبه پلـو؛ غذای ترکیه ای ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  9 غذایی که ممکن است تقلبی و فریب آمیز باشد پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم نگران تقلبی بودن ...

  وزارت بهداشت اسناد آلودگی میکروبی «دماوند» را منتشر کرد+ عکس مدیران سازمان غذا و دارو با ارائه مستندات جدید، از...

  میوه‌ها و سبزیجات را چگونه سالم نگهداریم؟ سبزی‌ها و میوه‌ها به دلیل برخورداری از انواع ویتام...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه غذای سالم‌تری مصرف کنیم؟ تغذیه، عامل اساسی در سلامت جسم و روان انسان‌هاست و از این رو شایسته است که مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
آشنایی با ترسناک‌ترین دروغ‌ها و تقلب‌های رایج غذایی فهرست تقلب های رایج در مواد غذایی را بخوانید تا حواستان باشد هر خوراکی رنگ و لعاب داری را سر سفره تان راه ندهید. منظورمان از این مطلب این است که هشدار بدهیم چه کارهایی می شود برای تولید یک محصول غیراستاندارد انجام داد.
هفت ماده غذایی که در رژیم غذایی نباید فراموش کنیم در سال های اخیر ، بیش از نیمی از افراد دچار اضافه دریافت مواد غذایی هستند و بخشی هم کمبود دریافت و لاغری دارند.
سیب رکورد تولید را زد اما روی دست باغدار ماند همزمان با آغاز برداشت سیب و افزایش تولید این میوه نگرانی باغداران را فرا گرفته و اینک پس از یک سال زحمت و به ثمر نشستن محصول فراوان و با کیفیت به جای خوشحالی اندوه و نگرانی از بازار برای تولیدکننده باقی مانده است.