خطر عسل برای کودکان زیر یکسال


با تولد اولین نوزاد ممکن است با مشاهده برخی رفتارها سوالاتی ذهن والدین را درگیر کند اینکه نوزاد تازه متولدشده زیاد می‌خوابد؟، نزدیک‌بین است، چه مدت پس از تولد می‌خندد، آیا دچار اضطراب می‌شود یا نه و چه موادغذایی را نباید تا یک سالگی به کودک داد و....

به گزارش لقمه، یک متخصص کودکان در گفت‌وگویی در پاسخ به این سوالات اظهار داشت: «معمولا برای چند هفته اول، به نظر می‌رسد که همه نوزادان فقط می‌خواهند، بخوابند ولی در واقع، نوزادان به 15 تا 16 ساعت در روز به خواب نیاز دارند.»

دكتر رامین مظفری در ادامه اظهار داشت: «البته بهترین زمان برای خواباندن کودک زمانی است که کودک کسل است، نه بلافاصله بعد از خوردن غذا یا زمانی كه او بی‌تابی می‌كند.»

وی در پاسخ به این سوال كه آیا نوزادان نزدیک‌بین‌اند، گفت: «نوزادان بسیار نزدیک‌بین هستند و در ابتدای زندگی زمانی که اشیا و افراد فقط 30 سانتی‌متر با آنها فاصله دارند، می‌توانند به وضوح تصاویر را ببینید.»

عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در ادامه در پاسخ به اینكه كودك از چه زمانی می‌خندد، اظهار داشت: «معمولا پس از 4 تا 6 هفته پس از تولد كودك می‌خندند و بعد از ششمین هفته تولد، اجتماعی می‌شوند و به لبخند والدین و اطرافیان، واکنش نشان می‏دهند و لبخند می‌زنند. البته ظرف مدت 4 تا 6 ماه اول می‌توان شاهد واکنش‌های دیگری از نوزاد بود مثل زیرچشمی نگاه کردن به یک سمت و گرفتن قیافه‌های خنده‌دار به خود و درآوردن سر و صدای زیاد.»

مظفری با اشاره به اینکه شیرخواران در ماه پنجم به 2 برابر وزن زمان تولد خود می‌رسند، افزود: «در ماه پنجم تولد، وزن کودک به احتمال زیاد 2 برابر بدو تولد می‌شود بنابراین اگر كودكی با آنکه شیر مادر می‌خورد ولی هنوز به اندازه کافی وزن نگرفته، والدین در این خصوص حتما با پزشک متخصص اطفال صحبت کنند.»

وی در ادامه در پاسخ به این سوال كه آیا برای تغذیه كودكان زیر 3 سال ممنوعیت غذایی خاصی وجود دارد، گفت: «معمولا توصیه می‌شود والدین حداقل تا سن 1 سالگی، به کودک عسل ندهند چون وجود نوعی باکتری در آن می‌تواند باعث مسمومیت بوتولیسم شود. علاوه بر این نیز بهتر است به كودك تا یك سالگی نیز از دادن شیر گاو به تنهایی اجتناب شود.»

مظفری در پایان با بیان اینکه بسیاری از والدین با مشاهده تغییراتی در رنگ مدفوع کودک نگران می‌‌شوند، گفت: «تغییر در رنگ مدفوع کودک تنها بخشی از روند رو به رشد کودک است و این مساله نباید باعث نگرانی بیش‌ازحد والدین شود.»



بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از :سلامانه

کد: 7336 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۷ شهريور بازدید: 4590 ساعت: 5:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تقویت حافظه با این ۶ خوراکی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
2 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3 فعالیت زنبورداری از تولید تک محصولی خارج شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
4 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
5 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
6 علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير
7 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
8 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
9 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
10 عسل طبیعی با طعم پورشه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
11 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای آماده و كم‌خاصیت همه ما هر روز انواع و اقسام مواد غذایی آماده و نیم...

  بوی بد دهان چگونه رفع می‌شود؟ بعضی زمان‌ها می‌بینید که وقتی دارید با آدم‌ها حرف ...

  میکروب‌های مولد مسمومیت غذایی کدامند؟ غذای مسموم همیشه ناشی از خوردن غذای آلوده به سم نی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سرنوشت نامعلوم کافه دیگو مارادونا در ابوظبی پایگاه خبری لقمه: چهارسال \یش دیگو مارادونا در ابوظبی یک کافه راه اندازی کرد که به نوعی موزه افتخارتش هم بود و امروز با مرگ او سرنوشت این کافه مشخص نیست.
مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب دستگاه گوارش می‌شود یک فوق تخصص گوارش کودکان با اشاره به اینکه عدم درمان خونریزی‌های گوارشی کودکان تاثیرات سوئی بر رشد و وضعیت قلبی آنان دارد، گفت: مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب به مخاط دستگاه گوارش خواهد شد؛ بنابراین کودکانی که زمینه آلرژی‌های غذایی دارند در صورت مصرف شیر گاو، دچار خونریزی‌های گوارشی می‌شوند.
مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان پایگاه خبری لقمه: بدون‌ شک مغزکردن هسته آلبالو و فروش آن کار روتین و شناخته‌شده‌ای نیست. اما عباس ‌هاشمی‌گلستانی از ٢٥ سالگی تا به امروز که ٤٢ ساله شده، یکی از پروپاقرص‌ترین مشتریان کارخانه‌های تولید مربا و کمپوت است. او که هم خریدار و هم فروشنده هسته آلبالو است، هسته‌های دورریز را از کارخانه‌ها می‌خرد و در کارگاه کوچکش مغزگیری می‌کند و به مشتریان خاصی می‌فروشد.
اولین دایناسور‌ها چه چیز‌هایی می‌خوردند؟ پایگاه خبری لقمه: پژوهشگران دانشگاه «بریستول» انگلیس در مطالعه اخیرشان کشف کردند اولین دایناسور‌ها تمایل داشتند چه چیز‌هایی بخورند.