دومین دور توزیع سبدکالا آغاز شد


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اهدای یارانه 10 هزار نفر به سازمان بهزیستی خبر داد و گفت: تا چند روز آینده دومین مرحله توزیع بسته امنیت غذایی اقشار آسیب پذیر توزیع می‌شود.

به گزارش لقمه، علی ربیعی گفت: از هفته دولت به این طرف 10 هزار نفر از مردم استان البرز داوطلبانه یارانه خود را به بهزیستی اهدا کرده اند.

او گفت: سیاست رفاهی و حمایت از طبقات پایین اجتماعی بخشی از سیاست‌های دولت تدبیر و امید است و در راستای مبارزه با فقر توزیع بسته های امنیت غذایی را در دستور کار خود قرار داده است.

وزیرکار از اشتغال به عنوان مهمترین مساله حال کشور نام برد و با تاکید بر جلوگیری از تعطیلی بنگاه‌های تولیدی از هدایت 50 درصد تسهیلات به بخش تولید خبر داد.

ربیعی با بیان اینکه در طول پنج ماهه امسال 7000 میلیارد تومان به پروژه های عمرانی اختصاص داده شده است، از تصویب 2300 میلیارد تومان وجوه اداره شده در قالب تسهیلات یارانه ای به بخش های تولید خبر داد.


او همچنین از فعال کردن موسسات کاریابی خبر داد و گفت: درصدد هستیم تا پس از شناسایی و آنالیز نیروهای کار و آموزش و توانمندسازی آنها از سوی سازمان فنی و حرفه ای کشور برای دریافت تسهیلات به صندوق مهر امام رضا(ع) معرفی شوند که امیدواریم با تصویب مجلس، اعتبار 5 هزار میلیارد تومانی پیش بینی شده اختصاص یافته و به منابع صندوق افزوده شود.

او جهت گیری اقتصادی دولت را دستیابی به رشد هفت درصدی ذکر کرد و گفت: طی پنج ماهه امسال از رشد منفی خارج شدیم و آمارها رشد بیانگر رشد مطلوبی است.

ربیعی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه به دنبال وقف در کارآفرینی و کمک خیر در امر اشتغال و کارآفرینی هستیم، بر ضرورت فراهم کردن فضای رشد برای کارآفرینان و تربیت افراد کارآفرین تاکید کرد.

او گفت: واگن های توسعه و اشتغال باید با محور کارآفرینی به حرکت درآید و افرادی که ایده و خلاقیت های نوین دارند، فضای رشد پیدا کنند.

ربیعی همچنین از ایجاد صندوق های اشتغال در استان ها با هدف کمک به جریان کارآفرینی و امنیت سرمایه گذاری خبر داد و تشکیل سازمان‌ها و کانون‌های کارآفرینی را یکی از برنامه های مهم وزارت کار ذکر کرد.

به گفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، شعار از خانه تا کارخانه مبنای سیاست‌های اشتغالی وزارت کار است و در قالب تعاونی وبا مشارکت کارآفرینان به صورت تخصصی و بین رشته ای ایده آموزش، تولید، بازاریابی و فروش محصول را دنبال می کند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7345 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۷ شهريور بازدید: 1937 ساعت: 6:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
2 تبعات حذف لبنیات از سبد غذایی/ هزینه درمان ۱۰ برابر یارانه شیر ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
3 عرضه بیش از ۱۴۰۰ تن گوشت قرمز منجمد در سطح استان تهران ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
4 این شایعات به ملون نمی چسبد! ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۸ فروردين
5 تعیین سبد معیشت خانوار کارگری/ برگزاری جلسه کمیته دستمزد ۱۴۰۰ شنبه ۲۵ دي
6 دستور معاون اول رئیس جمهور برای حل مشکل عرضه محصولات لبنی ۱۴۰۰ پنج شنبه ۴ آذر
7 حذف «معجون سلامتی» از سبد غذایی فقرا/خواص تخم مرغ لاکچری ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۸ مهر
8 تورم سبب حذف برخی اقلام ضروری از سبد خانوار شد! ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۳ مرداد
9 خرید توافقی ۴۵ هزار تن گوجه فرنگی از کشاورزان ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد
10 افزایش قیمت کالاهای اساسی در یک ماه گذشته ۱۳۹۶ شنبه ۹ دي
11 توزیع سبدغذایی میان مادران دارای سوءتغذیه ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بیماری ALS و رابطه آن با چالش سطل آب یخ! چالشِ سطل یخ یا همان ALS Ice Bucket Chalenge، در ه...

  اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه در خصوص مصرف بی ح...

  شکلات شیری یا شکلات تلخ! لقمه: شکلات حاوی آنتی اکسیدان های مختلفی از جمله ف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خودکشی دسته جمعی ایرانی ها با مواد غذایی! وزیر بهداشت در همایش روز جهانی غذا آمار تکان دهنده ای از مصرف سالانه مواد غذایی در ایران داد.
توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین
9 نکته خوب و بد درباره کاهش وزن نتایج جدید مطالعات محققان نشان می دهد، کاهش پنج تا 10 درصد از وزن بدن علاوه بر تقویت سلامت عمومی، خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت را نیز کاهش می دهد اما این کاهش وزن می تواند اثرات سوء نیز داشته باشد.
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.