رقابت داوران دستپخت با یکدیگر


بعد از چند فصل از مسابقه «دستپخت» بالاخره داوران این مسابقه هم آشپزی کرده و با هم به رقابت پرداختند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه،در برنامه روز ۱۴ فروردین «دستپخت» که ساعت ۱۷:۳۰ از شبکه یک پخش شد کامران سروش، جلال زواره، پژمان علیزاده و مهدی مرتضوی که پیش از این آشپزی شرکت کنندگان در این برنامه را ارزیابی می کردند با هم مسابقه آشپزی دادند و فرانسوا حسین سرآشپز فرانسوی و از داوران همیشگی مسابقه «دستپخت» هم برنده این رقابت را تعیین کرد.
 
برنامه «دستپخت» که با تهیه کنندگی و اجرای سید وحید حسینی در۱۶ قسمت ۴۵ دقیقه‌ای تهیه شده است از اول فروردین هر روز از شبکه یک پخش می شود.
 
این برنامه که در گروه اجتماعی شبکه یک ساخته شده است با فضایی عیدانه و حال و هوای نوروز، هر بار میزبان گروهی ویژه از خانواده ها است و قرار است در ۶ماهه دوم امسال بصورت رقابت بین شهرهای ایران برگزار شود.
 
برنامه «دستپخت» در سال ۹۴ به پیشنهاد شبکه یک سیما، به عنوان یک مسابقه آشپزی متولد شد.
 

 




کد: 14081 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۴ فروردين بازدید: 2647 ساعت: 1:09 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مجری دستپخت: دست تاکسیرانان را می بوسم ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۴ آذر
2 دلایل حامد توسلی برای طبخ کمتر غذاهای گوشتی در تلویزیون ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۸ بهمن
3 اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
4 دستپخت خاور خانم یک روستا را آباد کرد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ خرداد
5 گفتگو با فرانسوا حسین داور مسابقه بین‌المللی آشپزی دستپخت ۱۳۹۴ جمعه ۶ آذر
6 برنده نهایی مسابقه دستپخت کدامیک از این دو نفر خواهد بود ۱۳۹۴ شنبه ۹ آبان
7 مسابقه آشپزی دو بازیگر روی آنتن تلویزیون ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۱ اسفند
8 دستپخت لیلا حاتمی؛ روش تهیه چو مین ۱۳۹۲ جمعه ۱۰ خرداد
9 تصاویری از دستپخت مادر بزرگ های دنیا ۱۳۹۱ يکشنبه ۳ دي
10 چگونه زیتون پرورده تهیه کنیم ۱۳۹۰ شنبه ۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه گرسنگی را کنترل کنیم؟ امتحان کنید این روش ‌ها را امتحان کنید و ببینید آیا می ‌توانید...

  طب سنتی درباره ماهی چه می‌گوید؟ در طب سنتی توصیه می‌شود همراه ماهی برخی مواد غذایی...

  ۸ آسیب صبحانه نخوردن صرف صبحانه خیلی مهم است و چشم‌پوشی از آن در طولانی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
نکاتی برای خرید سرویس قاشق و چنگال برای ما آدم های امروزی، اینکه غذا را در چه ظرفی و با چه وسیله ای صرف کنیم، اهمیتی به اندازه خود غذا دارد.
همه چیز درباره محبوب‌ترین نوشیدنی دنیا برای تعداد بی‌شمار مردمی که به این نوشیدنی باستانی و 5 هزار ساله وابسته‌اند، چای یعنی زندگی، یعنی آغاز روز و در یک کلام بخشی از فرهنگی جهانی که پیر و جوان در هر نقطه این کره خاکی روز خود را با آن آغاز می‌كنند و ادامه می‌دهند.
ارتباط حذف ارز ترجیحی با افزایش قیمت کالاها/ چند درصد گرانی داریم؟ پایگاه خبری لقمه: بررسی ها نشان می دهد حتی با فرض اینکه تعرفه ها و عوارض گمرکی کاهش نیابد ولی ارز ترجیحی حذف شود، حداکثر تأثیر افزایش قیمت کالاها، ۱۷ درصداست نه ۷۰۰ درصد.