برای طبخ غذا از چه نوع روغنی استفاده شود؟


یک متخصص اظهار داشت: روغن هایی که حاوی مقادیر زیاد اسیدهای چرب اشباع هستند در حرارت اتاق جامد هستند، اینها می توانند هم از منابع حیوانی (روغن حیوانی، دنبه، کره) و هم از منابع گیاهی (روغن نارگیل، روغن نخل، روغن هسته خرما) منشأ بگیرند و این روغن ها تمایل به افزایش کلسترول خون دارند.

به گزارش لقمه، دکتر داوود کاظمی صالح، دارای رتبه ممتاز بورد تخصصی قلب و عروق در گفتگویی تصریح کرد: روغن های گیاهی در حرارت اتاق مایع هستند زیرا حاوی مقادیر زیادی اسیدهای چرب غیر اشباع هستند.
وی خاطرنشان کرد: روغن های گیاهی عمده شامل روغن زیتون، روغن ذرت، روغن آفتابگردان هستند که مقدار کمی چربی اشباع دارند لذا در صورت استفاده می توانند کلسترول را کاهش دهند.
این متخصص متذکر شد، روغن بادام زمینی کمی چربی اشباع بیشتری دارد اما می تواند در طبخ غذا مورد استفاده قرار بگیرد.
کاظمی صالح متذکر شد روغن های گیاهی هیدروژنه که به طور مصنوعی جامد شده اند کلسترول را به میزان روغن هایی که به طور طبیعی جامد هستند بالا نمی برند اما این روغن ها برخی مزایای روغن های مایع گیاهی را ندارند.


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 1033 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۳۰ خرداد بازدید: 3684 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
2 افزایش 5.5 دلاری قیمت جهانی روغن در یک رو ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
3 یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
4 قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در تعزیرات حکومتی جریمه شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
5 قیمت روغن و شکر اعلام شد ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
6 ۳ هزار میلیارد تومان دانه روغنی از کلزاکاران خریداری شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
7 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
8 مقابله با زوال عقل با روغن زیتون ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
9 هشدار درباره مصرف روغن حیوانی و باور اشتباه مردم ۱۴۰۱ پنج شنبه ۶ بهمن
10 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
11 قیمت روغن‌ و لبنیات در جهان کاهش یافت ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کمبود کدام ویتامین به کاهش و توقف رشد بدن می انجامد؟ دکتر تیرنگ نیستانی گفت: کمبود روی برای نخستین بار ...

  سبزی‌ها با این روشها خوشمزه‌تر می‌شوند از ویژگی‌های یک رژیم غذایی سالم این است که در آن ا...

  سه خطای رایج در وعده‌ غذایی صبحانه صبحانه یکی از وعده‌های مهم غذایی و در عین حال یکی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.
پرورش میوه روی دیوارهای خانه شما روی دیوارهای این خانه می توانید میوه های مورد علاقه خود را پرورش دهید!
اگر قصد لاغر شدن دارید، بخوانید بسیاری از افرادی که برای لاغر شدن از رژیم های غذایی کم کالری پیروی می کنند خودسرانه یک یا چند گروه غذایی را حذف می کنند تا به اصطلاح سریع تر و بیشتر وزن کم کنند.
توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آرام غذا خوردن باعث می‌شود کار دستگاه گوارش کمتر شود و در عین حال احتمال گرفتگی عضلات معده نیز کاهش می‌یابد.