به گزارش لقمه، دکتر داوود کاظمی صالح، دارای رتبه ممتاز بورد تخصصی قلب و عروق در گفتگویی تصریح کرد: روغن های گیاهی در حرارت اتاق مایع هستند زیرا حاوی مقادیر زیادی اسیدهای چرب غیر اشباع هستند.وی خاطرنشان کرد: روغن های گیاهی عمده شامل روغن زیتون، روغن ذرت، روغن آفتابگردان هستند که مقدار کمی چربی اشباع دارند لذا در صورت استفاده می توانند کلسترول را کاهش دهند.این متخصص متذکر شد، روغن بادام زمینی کمی چربی اشباع بیشتری دارد اما می تواند در طبخ غذا مورد استفاده قرار بگیرد.کاظمی صالح متذکر شد روغن های گیاهی هیدروژنه که به طور مصنوعی جامد شده اند کلسترول را به میزان روغن هایی که به طور طبیعی جامد هستند بالا نمی برند اما این روغن ها برخی مزایای روغن های مایع گیاهی را ندارند.