9 غذایی که ممکن است تقلبی و فریب آمیز باشد


پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم نگران تقلبی بودن مواد غذایی موجود در بازار هستند و به نظر می رسد که این نگرانی ها بی دلیل نیست

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، نگرانی در مورد تقلب مواد غذایی؟ با توجه به خدمات پژوهشی کنگره، گزارشات زیادی در رابطه با تقلبی بودن  این نه دسته مواد غذایی وجود دارد.

•    روغن زیتون

اغلب با یک نوع کم هزینه تر از روغن زیتون جایگزین می شود و یا به صورت رقیق شده با روغن یک مغز، دانه یا روغن حبوبات وجود دارد.

•    ماهی و غذاهای دریایی

برخی از گونه های با ارزش بیشتر، با گونه ی ارزان تر و ماهی فراوان تر جایگزین شده اند .

•    شیر و فراورده های لبنی

شیر گاو  شامل  شیر به دست آمده از دیگر حیوانات به اضافه ی شیر گاو، یا پودر شیر تقلبی، اوره، مایه ماست یا دیگر محصولات تقلبی است. شیر تقلبی، ممکن است به فرمول نوزاد و سایر فراورده های لبنی اضافه شده باشد.

•    عسل، شربت افرا و دیگر شیرین کننده های طبیعی

ممکن است به عسل انواع نامعلومی از قند اضافه شده باشد.  و شربت افرا، ممکن است گاهی اوقات با شکر یا شربت ذرت رقیق شده باشد.

•    آب میوه

آب میوه، ممکن است رقیق و آبکی، یا ترکیب با آب ارزان تر شده باشد و یا فقط شامل آب، رنگ و طعم دهنده های شیرین باشد.

•    قهوه و چای

قهوه ،ممکن است با برگ ها، شاخه ها و دیگر مواد بریده شود. قهوه ی محلول، ممکن است شامل کاسنی، حبوبات و دیگر مواد باشد. چای، ممکن است  شامل برگ  دیگر گیاهان، رنگ افزودنی و گرد و غبار چوب رنگی باشد.

•    ادویه ها

زعفران، فلفل سیاه و سفید، عصاره وانیل، زردچوبه، بادیان رومی، فلفل قرمز و پودر فلفل قرمز مشخص شده که حاوی رنگ های تقلبی هستند.

•    مواد غذایی و محصولات ارگانیک

وزارت کشاورزی ایالات متحده، طیف وسیعی از غذاها و مواد تشکیل دهنده ی تامین کننده های  داخلی و بین المللی را، محصولاتی با برچسب تقلبی تشخیص داده است.

•    عوامل کدر شدن

این عوامل قانونا به منظور افزایشحجم  آب میوه، مربا و غذاهای دیگر استفاده می شوند. از نگرانی های خاص، جایگزینی جعلی و یا اضافه کردن پلاستی سیزر دی (2-اتیل هگزیل) فتالات (DEHP)  و فتالات مرتبط است . DEHP  با خطرات بهداشتی عمومی، از جمله سرطان و نگرانی باروری مرتبط است.
 

گرد آورنده: مینا نادری
 

منبع: ترجمه 9 Foods That May Be Fraudulent از سایت foodandnutrition.org

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 10364 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ ارديبهشت بازدید: 1792 ساعت: 1:06 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
2 لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
4 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
5 اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور
6 این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
7 توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
8 دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
9 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
10 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
11 کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تأثیر شیر مادر بر رشد کودک

  آشنایی با غذاهای ضد آنفلوانزا اگرچه با پیشرفت علم پزشکی، آنفلوانزا دیگر بیماری ک...

  افرادی که رو به پیری هستند از این ویتامین بخورند! لقمه: همراه با پیر شدن جمعیت، پیشگیری از زمین خورد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه آشپزی کنیم تا غذا چاقمان نکند! ازآنجایی که کنترل جذب کالری یکی ازمهمترین جنبه های برنامه کاهش وزن است وفرد نباید به دلیل طعم مطبوع غذا این مسئله را نادیده بگیرد . شما می توانید با محدود کردن کالری مصرفی ازغذاهای مطبوع لذت ببرید .
4 ترفند موثر برای مقابله با ضعف‌های غذایی همه‌ی ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب پذیر می‌کنند. در حوزه‌ی تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند.
شهروندان هنگام خرید محصولات غذایی به نشانگر تغذیه ای توجه زیادی داشته باشند پایگاه خبری لقمه: کارشناس تغذیه واحد مدیرت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران از شهروندان خواست تا هنگام خرید محصولات غذایی به اطلاعات روی جلد محصولات دقت کنند.
گزارشی از وضعیت قیمت کالاهای اساسی/ گوشت ۴۱ درصد گران شد! پایگاه خبری لقمه: در حالی که حدود ۳ هفته تا شب عید مانده، قیمت ها در بازار کالاهای اساسی رو به بالا است که در این شرایط این سوال مطرح می شود برنامه دولت برای حمایت از مصرف کننده چیست؟