9 غذایی که ممکن است تقلبی و فریب آمیز باشد


پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم نگران تقلبی بودن مواد غذایی موجود در بازار هستند و به نظر می رسد که این نگرانی ها بی دلیل نیست

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، نگرانی در مورد تقلب مواد غذایی؟ با توجه به خدمات پژوهشی کنگره، گزارشات زیادی در رابطه با تقلبی بودن  این نه دسته مواد غذایی وجود دارد.

•    روغن زیتون

اغلب با یک نوع کم هزینه تر از روغن زیتون جایگزین می شود و یا به صورت رقیق شده با روغن یک مغز، دانه یا روغن حبوبات وجود دارد.

•    ماهی و غذاهای دریایی

برخی از گونه های با ارزش بیشتر، با گونه ی ارزان تر و ماهی فراوان تر جایگزین شده اند .

•    شیر و فراورده های لبنی

شیر گاو  شامل  شیر به دست آمده از دیگر حیوانات به اضافه ی شیر گاو، یا پودر شیر تقلبی، اوره، مایه ماست یا دیگر محصولات تقلبی است. شیر تقلبی، ممکن است به فرمول نوزاد و سایر فراورده های لبنی اضافه شده باشد.

•    عسل، شربت افرا و دیگر شیرین کننده های طبیعی

ممکن است به عسل انواع نامعلومی از قند اضافه شده باشد.  و شربت افرا، ممکن است گاهی اوقات با شکر یا شربت ذرت رقیق شده باشد.

•    آب میوه

آب میوه، ممکن است رقیق و آبکی، یا ترکیب با آب ارزان تر شده باشد و یا فقط شامل آب، رنگ و طعم دهنده های شیرین باشد.

•    قهوه و چای

قهوه ،ممکن است با برگ ها، شاخه ها و دیگر مواد بریده شود. قهوه ی محلول، ممکن است شامل کاسنی، حبوبات و دیگر مواد باشد. چای، ممکن است  شامل برگ  دیگر گیاهان، رنگ افزودنی و گرد و غبار چوب رنگی باشد.

•    ادویه ها

زعفران، فلفل سیاه و سفید، عصاره وانیل، زردچوبه، بادیان رومی، فلفل قرمز و پودر فلفل قرمز مشخص شده که حاوی رنگ های تقلبی هستند.

•    مواد غذایی و محصولات ارگانیک

وزارت کشاورزی ایالات متحده، طیف وسیعی از غذاها و مواد تشکیل دهنده ی تامین کننده های  داخلی و بین المللی را، محصولاتی با برچسب تقلبی تشخیص داده است.

•    عوامل کدر شدن

این عوامل قانونا به منظور افزایشحجم  آب میوه، مربا و غذاهای دیگر استفاده می شوند. از نگرانی های خاص، جایگزینی جعلی و یا اضافه کردن پلاستی سیزر دی (2-اتیل هگزیل) فتالات (DEHP)  و فتالات مرتبط است . DEHP  با خطرات بهداشتی عمومی، از جمله سرطان و نگرانی باروری مرتبط است.
 

گرد آورنده: مینا نادری
 

منبع: ترجمه 9 Foods That May Be Fraudulent از سایت foodandnutrition.org

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 10364 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ ارديبهشت بازدید: 135 ساعت: 1:06 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردنی‌های مناسب در دوران بارداری ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
2 آداب و رسوم ماه رمضان در ترکیه چگونه است؟ ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
3 خوردن زولبیا و بامیه مضر است یا نه! ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
4 وضعیت فعالیت اغذیه فروشان در ماه رمضان ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
5 افزایش ۶۴ درصدی گوشت قرمز /درجه بندی نرخ گوشت برحسب کیفیت ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
6 چگونه در ماه رمضان لاغر شویم؟ ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
7 راهکارهای برای گرفتن رژیم غذایی به سبک مدیترانه ای ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
8 چگونه نودل فوری را سالم تر کنیم؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۴ خرداد
9 فواید توت سفید برای سلانمتی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۴ خرداد
10 معرفی محصولات و خدمات مبتنی بر فناوری نانو در نمایشگاه آگروفود ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ خرداد
11 ایرانی‌ها ۱۶هزارمیلیاردتومان فست فود می‌خورند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  آب انار واقعا خون را تصفیه می‌کند؟ از نظر طب سنتی، بسیاری از نوشیدنی‌ها در پاکسازی خو...

  جوجه‌كباب آماده طبخ فله‌ای نخرید لقمه: جوجه‌كباب از جمله غذاهای لذیذی است كه اكثر ا...

  کاهش سکته با موز محققان دریافتند که مصرف موز در رژیم غذایی به دلیل ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نوشیدن چای سبز به 25 دلیل توصیه می شود! این روزها چای سبز به طور فزاینده ای دارد در سرتاسر جهان رایج می شود.به این علت که بی اندازه برای سلامتی مفید است.
اسفناج شما را لاغر می کند محققان اظهار کرده اند که مصرف اسفناج نه تنها برای سلامت بدن مفید است بلکه به کاهش وزن کمک می کند.
آنچه باید درباره خوراک مرغ بدانید آیا جگر مرغ حاوی هورمون است؟ پوست مرغ باعث افزایش موهای زائد می‌شود؟ مصرف سنگدان برای مبتلایان به بیماری‌های التهابی خطر دارد؟ مضرات بال و گردن مرغ در چیست؟ این‌كه می‌گویند پای مرغ باعث غضروف‌سازی می‌شود، صحت دارد؟ اصلا چرا كارشناسان تغذیه و متخصصان صنایع غذایی خوردن فرآورده‌های جانبی طیور را زیاد توصیه نمی‌كنند؟
برای لاغر شدن، شام را جدی بگیرید! خیلی از افرادی که از افزایش وزن رنج می‌برند، می‌دانند که برای کاهش وزن می‌بایست مقدار غذای دریافتی خود را محدود نمایند، ولی مشکل اینجاست که نمی‌دانند چگونه باید مقدار غذای دریافتی خود رادر طی روز تنظیم نمایند.