9 غذایی که ممکن است تقلبی و فریب آمیز باشد


پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم نگران تقلبی بودن مواد غذایی موجود در بازار هستند و به نظر می رسد که این نگرانی ها بی دلیل نیست

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، نگرانی در مورد تقلب مواد غذایی؟ با توجه به خدمات پژوهشی کنگره، گزارشات زیادی در رابطه با تقلبی بودن  این نه دسته مواد غذایی وجود دارد.

•    روغن زیتون

اغلب با یک نوع کم هزینه تر از روغن زیتون جایگزین می شود و یا به صورت رقیق شده با روغن یک مغز، دانه یا روغن حبوبات وجود دارد.

•    ماهی و غذاهای دریایی

برخی از گونه های با ارزش بیشتر، با گونه ی ارزان تر و ماهی فراوان تر جایگزین شده اند .

•    شیر و فراورده های لبنی

شیر گاو  شامل  شیر به دست آمده از دیگر حیوانات به اضافه ی شیر گاو، یا پودر شیر تقلبی، اوره، مایه ماست یا دیگر محصولات تقلبی است. شیر تقلبی، ممکن است به فرمول نوزاد و سایر فراورده های لبنی اضافه شده باشد.

•    عسل، شربت افرا و دیگر شیرین کننده های طبیعی

ممکن است به عسل انواع نامعلومی از قند اضافه شده باشد.  و شربت افرا، ممکن است گاهی اوقات با شکر یا شربت ذرت رقیق شده باشد.

•    آب میوه

آب میوه، ممکن است رقیق و آبکی، یا ترکیب با آب ارزان تر شده باشد و یا فقط شامل آب، رنگ و طعم دهنده های شیرین باشد.

•    قهوه و چای

قهوه ،ممکن است با برگ ها، شاخه ها و دیگر مواد بریده شود. قهوه ی محلول، ممکن است شامل کاسنی، حبوبات و دیگر مواد باشد. چای، ممکن است  شامل برگ  دیگر گیاهان، رنگ افزودنی و گرد و غبار چوب رنگی باشد.

•    ادویه ها

زعفران، فلفل سیاه و سفید، عصاره وانیل، زردچوبه، بادیان رومی، فلفل قرمز و پودر فلفل قرمز مشخص شده که حاوی رنگ های تقلبی هستند.

•    مواد غذایی و محصولات ارگانیک

وزارت کشاورزی ایالات متحده، طیف وسیعی از غذاها و مواد تشکیل دهنده ی تامین کننده های  داخلی و بین المللی را، محصولاتی با برچسب تقلبی تشخیص داده است.

•    عوامل کدر شدن

این عوامل قانونا به منظور افزایشحجم  آب میوه، مربا و غذاهای دیگر استفاده می شوند. از نگرانی های خاص، جایگزینی جعلی و یا اضافه کردن پلاستی سیزر دی (2-اتیل هگزیل) فتالات (DEHP)  و فتالات مرتبط است . DEHP  با خطرات بهداشتی عمومی، از جمله سرطان و نگرانی باروری مرتبط است.
 

گرد آورنده: مینا نادری
 

منبع: ترجمه 9 Foods That May Be Fraudulent از سایت foodandnutrition.org

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 10364 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ ارديبهشت بازدید: 404 ساعت: 1:06 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
2 آیا پاستا به کاهش وزن کمک می کند؟ ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
3 میوه های با کمترین و بیشترین محتوای قند را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۵ اسفند
4 آغاز بازرسی‌های وزارت بهداشت از 15اسفند ۱۳۹۶ شنبه ۵ اسفند
5 زمان آلودگی هوا با این موادغذایی بدنتان را سم زدایی کنید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
6 تاثیر رژیم غذایی مدیترانه ای بر افزایش باروری زنان ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ بهمن
7 افزایش و کاهش قیمت مواد غذایی طی یک سال گذشته ۱۳۹۶ شنبه ۷ بهمن
8 آیا اختلال در عملکرد کلیه منجر به دیابت می شود؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۶ دي
9 نقش کلیدی رژیم غذایی در سلامت و شادی کودکان ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي
10 روحانی تکلیف سازمان استاندارد و غذا و دارو را مشخص کرد ۱۳۹۶ جمعه ۸ دي
11 حفظ سلامت قلب کمک با مصرف روزانه آجیل و سویا ۱۳۹۶ دوشنبه ۴ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  سه خطای رایج در وعده‌ غذایی صبحانه صبحانه یکی از وعده‌های مهم غذایی و در عین حال یکی ...

  در خرید پسته به این نکات توجه کنید امان از آن زمانی که مسئولیت خرید آجیل را به شما مح...

  کنسروهای ممنوعه! خبر نگران‌کننده استفاده از گوشت دلفین‌های مرده و ف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت