سوپ پیاز و سیب زمینی با چاشنی پرتقال


پایگاه خبری لقمه: سوپ پیاز و سیب زمینی یک پیش غذای ساده می باشد که ماده اصلی آن سیب زمینی است، عطر، طعم و رنگی متفاوت و فوق العاده دارد و چاشنی آن پوست پرتقال و چند شاخه گشنیز است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، سوپ پیاز و سیب زمینی یک پیش غذای ساده می باشد که ماده اصلی آن سیب زمینی است, عطر, طعم و رنگی متفاوت و فوق العاده دارد و چاشنی آن پوست پرتقال و چند شاخه گشنیز است.

طرز تهیه سوپ پیاز و سیب زمینی با چاشنی پرتقال

مواد لازم:

روغن نباتی : 2 قاشق غذاخوری

سیب زمینی , نگینی خرد شده : 900 گرم

هویج , نگینی خرد شده : 1 عدد

پیاز , خلال شده : 2 عدد

سیر , له شده : 2 حبه

عصاره سبزیجات : 1 پیمانه

آب پرتقال شیرین نشده : نصف پیمانه

ماست ساده کم چرب : 225 میلی لیتر

گشنیز تازه , خرد شده : 2 قاشق غذاخوری

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

گشنیز جهت تزیین : مقداری

خلال پوست پرتقال : مقداری

 طرز تهیه :

1. روغن نباتی را در یک قابلمه بزرگ گرم نموده , سیب زمینی , هویج و پیاز خرد شده و سیر را به آن اضافه نمایید . سبزیجات را به مدت 5 دقیقه به آرامی تقت دهید و در طول این مدت مرتب آن ها را هم بزنید .

2. آب پرتقال و عصاره سبزیجات را به مواد بیافزایید و بگذارید به جوش بیایند . حرارت را کم نمایید تا آرام بجوشند . درب قابلمه را ببندید تا مواد به مدت 20 دقیقه پخته , هویج و سیب زمینی های نگینی , نرم و ترد شوند .

3. محتویات داخل قابلمه را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و یک دقیقه دستگاه را روشن نمایید تا مواد به شکل پوره در بیایند .

4. قابلمه را بشویید و مواد را دوباره داخل آن برگردانید .

5. در آخر , ماست و گشنیز خرد شده را اضافه نمایید . غذا را بچشید و نمک و فلفل آن را اندازه نمایید .

6. غذا را در کاسه های گرم سرو نمایید و با شاخه گشنیز و خلال پرتقال تزیین نمایید .

نکته:

این غذا را می توان به دو صورت سرو و گرم سرو نمود . اگر مایلید آن را سرد سرو نمایید , درست قبل از کشیدن غذا , ماست را اضافه نمایید و در کاسه های سرد بریزید .

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :وب سایت آوای سلامتی

کد: 10425 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۷ آذر بازدید: 195 ساعت: 1:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مقابله با ریفلاکس به کمک گیاه زنیان ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۰ اسفند
2 سوپ گوجه فرنگیِ رژیمی ۱۳۹۵ جمعه ۱۰ دي
3 وزن مناسب تر ، زندگی سالم تر ۱۳۹۵ شنبه ۲۷ آذر
4 چطور سوپ سالم بخوریم؟ ۱۳۹۵ شنبه ۲۲ آبان
5 طرز تهیه سوپ مرغ و لوبیا ۱۳۹۵ شنبه ۱۵ آبان
6 سوپ گل کلم و زردچوبه؛ سوپ آرام بخش ۱۳۹۵ شنبه ۸ آبان
7 سوپ فندق و سیب زمینی دیگه چیه؟ ۱۳۹۵ جمعه ۲۲ مرداد
8 سوپ پاستا و مرغ بچه ها را جذب می کند ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۸ مرداد
9 غذاهای آبکی در سحر نخورید ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۴ خرداد
10 سوپ قلم،‌ ضدپیری و التیام‌بخش ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۰ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  راز خواب آرام در تغذیه سالم است متخصصان دریافتند نه تنها قهوه و مواد حاوی کافئین ب...

  کله پاچه بخوریم یا نه؟ مصرف کله پاچه به دلیل وجود حجم بالایی از تری گلیسر...

  توصیه هایی در مورد شیر شیر منبع غنی از کلسیم است و نقش عمده کلسیم در تشکی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

علامتی برای شناسایی پوکی استخوان یکی از محققین بر‌تر جشنواره رازی، اعلام کرد: در مطالعاتی که انجام شده به این موضوع دست یافتیم که سرعت از دست دادن تراکم استخوان افرادی که احساس خشکی دهان دارند بیشتر از کسانی است که با این مشکل مواجه نیستند.
شلغم و خواص دارویی آن شلغم جزو سبزیجات ریشه‌ای (غده‌ای) با طعمی نسبتا تلخ شناخته شده است که هم ریشه‌ آن و هم برگ‌هایش قابل مصرف هستند. هرچند که تراکم ترکیبات و مواد مغذی موجود در برگ‌ها، بیشتر از خود شلغم است.
چگونه غذا بخوریم تا سالم بمانیم شاید دیده و یا شنیده اید كه افرادى با داشتن سرمایه ى بسیار و بهره مندى از همه گونه امكانات رفاهى و استفاده از انواع غذاهاى رنگارنگ ، از نعمتى بزرگ یعنى سلامتى محرومند و به همین دلیل از زندگى خود لذتى نمى برند! و بالعكس افرادى با خوردن غذایى معمولى و ساده در كمال صحت و سلامت عمرى طولانى مى كنند و از زندگى خود لذت مى برند. به راستى رمز و راز سلامتى در چیست ؟
10 روش بین ‌المللی لاغر شدن همه آن هایی که اضافه وزن دارند و به سلامت خودشان اهمیت می ‌دهند؛ احتمالا با یک قصه پُرغصه دست به ‌گریبان هستند: رژیمی برای کاهش وزن!

حامیان