سوپ پیاز و سیب زمینی با چاشنی پرتقال


پایگاه خبری لقمه: سوپ پیاز و سیب زمینی یک پیش غذای ساده می باشد که ماده اصلی آن سیب زمینی است، عطر، طعم و رنگی متفاوت و فوق العاده دارد و چاشنی آن پوست پرتقال و چند شاخه گشنیز است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، سوپ پیاز و سیب زمینی یک پیش غذای ساده می باشد که ماده اصلی آن سیب زمینی است, عطر, طعم و رنگی متفاوت و فوق العاده دارد و چاشنی آن پوست پرتقال و چند شاخه گشنیز است.

طرز تهیه سوپ پیاز و سیب زمینی با چاشنی پرتقال

مواد لازم:

روغن نباتی : 2 قاشق غذاخوری

سیب زمینی , نگینی خرد شده : 900 گرم

هویج , نگینی خرد شده : 1 عدد

پیاز , خلال شده : 2 عدد

سیر , له شده : 2 حبه

عصاره سبزیجات : 1 پیمانه

آب پرتقال شیرین نشده : نصف پیمانه

ماست ساده کم چرب : 225 میلی لیتر

گشنیز تازه , خرد شده : 2 قاشق غذاخوری

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

گشنیز جهت تزیین : مقداری

خلال پوست پرتقال : مقداری

 طرز تهیه :

1. روغن نباتی را در یک قابلمه بزرگ گرم نموده , سیب زمینی , هویج و پیاز خرد شده و سیر را به آن اضافه نمایید . سبزیجات را به مدت 5 دقیقه به آرامی تقت دهید و در طول این مدت مرتب آن ها را هم بزنید .

2. آب پرتقال و عصاره سبزیجات را به مواد بیافزایید و بگذارید به جوش بیایند . حرارت را کم نمایید تا آرام بجوشند . درب قابلمه را ببندید تا مواد به مدت 20 دقیقه پخته , هویج و سیب زمینی های نگینی , نرم و ترد شوند .

3. محتویات داخل قابلمه را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و یک دقیقه دستگاه را روشن نمایید تا مواد به شکل پوره در بیایند .

4. قابلمه را بشویید و مواد را دوباره داخل آن برگردانید .

5. در آخر , ماست و گشنیز خرد شده را اضافه نمایید . غذا را بچشید و نمک و فلفل آن را اندازه نمایید .

6. غذا را در کاسه های گرم سرو نمایید و با شاخه گشنیز و خلال پرتقال تزیین نمایید .

نکته:

این غذا را می توان به دو صورت سرو و گرم سرو نمود . اگر مایلید آن را سرد سرو نمایید , درست قبل از کشیدن غذا , ماست را اضافه نمایید و در کاسه های سرد بریزید .

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :وب سایت آوای سلامتی

کد: 10425 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۷ آذر بازدید: 93 ساعت: 1:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سوپ گوجه فرنگیِ رژیمی ۱۳۹۵ جمعه ۱۰ دي
2 وزن مناسب تر ، زندگی سالم تر ۱۳۹۵ شنبه ۲۷ آذر
3 چطور سوپ سالم بخوریم؟ ۱۳۹۵ شنبه ۲۲ آبان
4 طرز تهیه سوپ مرغ و لوبیا ۱۳۹۵ شنبه ۱۵ آبان
5 سوپ گل کلم و زردچوبه؛ سوپ آرام بخش ۱۳۹۵ شنبه ۸ آبان
6 سوپ فندق و سیب زمینی دیگه چیه؟ ۱۳۹۵ جمعه ۲۲ مرداد
7 سوپ پاستا و مرغ بچه ها را جذب می کند ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۸ مرداد
8 غذاهای آبکی در سحر نخورید ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۴ خرداد
9 سوپ قلم،‌ ضدپیری و التیام‌بخش ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۰ ارديبهشت
10 سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی ۱۳۹۵ دوشنبه ۳۰ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مصرف روزانه 5 فنجان قهوه چاقی و دیابت می‌آورد محققان دریافتند که مصرف روزانه 5 فنجان قهوه در یک ...

  درمان تبخال با نسخه های خانگی و طبیعی در میان شیوه​های طبیعی درمان تبخال ، روشهایی وجود ...

  ادویه‌ای برای سوزاندن چربی ادویه‌های بسیاری وجود دارند که توانایی بدن را در س...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افرادی که برچسب مواد غذایی را می‌خوانند، لاغرتر هستند تحقیقات نشان می دهند که خواندن برچسب مواد غذایی موجب پیشگیری از چاقی به ویژه در زنان می شود.
تغذیه‌ خوب علیه آلودگی هوا از همان‌جایی که نشسته‌اید، نگاهی به بیرون بیندازید. آسمان چه رنگی است؟ احتمالا رنگ اصلی آسمان هم بتدریج یادمان خواهد رفت و به همین آسمان دودگرفته عادت خواهیم کرد. جرات می‌کنید پنجره را باز کنید؟ جرات می‌کنید چند نفس عمیق بکشید و هوایی تازه کنید؟
سر و دست شکستن برای لاغری مرحله‌ای که در اثر آن انرژی ذخیره‌ای در بدن انسان که معمولاً به شکل بافت چربی است بسیار زیاد می‌شود را چاقی می‌گویند. کم‌تحرکی سالانه جان دو میلیون فرد چاق را در جهان می‌گیرد این در حالی است که، پژوهش‌ها نشان می‌دهد 58 درصد مردم جهان از کم‌تحرکی رنج می‌برند که این امر، عامل مشترک نخست در بیماری‌های دوران معاصر به شمار می‌رود.
بایدها و نبایدهای استفاده از مایكروویو ظروف پلاستیكی معمولی برای استفاده در مایكروویو مناسب نیست، چون در اثر حرارت زیاد، ساختار شیمیایی آنها تغییر می‌كند و مواد سمی وارد غذا می‌شود.

حامیان