کنترل علائم دوره یائسگی با مصرف ویتامین ها


پایگاه خبری لقمه: با کاهش تولید استروژن در بدن، زنان به مرحله پیش از شروع دوره یائسگی وارد شده و با علائم طاقت‌فرسایی مواجه می‌شوند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، این علائم شامل گَرگرفتگی، بی‌خوابی، تعریق شبانه و تغییر رفتاری می‌شود. انواع مختلفی از ویتامین‌ها و مکمل‌ها وجود دارند که به زنان کمک می‌کند این علائم را در دوره یائسگی کنترل کنند.

 

سایت مدیکال نیوز تودی در مطلبی به برخی از این ویتامین‌ها و تاثیرات آن‌ها اشاره کرده‌ که به شرح زیر است:

 

ویتامین E: مواد غذایی مختلفی حاوی این ویتامین هستند. مصرف ویتامین E در دوره یائسگی می‌تواند فوائد بی‌شماری به همراه داشته باشد زیرا این ویتامین سطح استرس در فرد را کاهش می‌دهد؛ مشکلی که بسیاری از زنان در دوره یائسگی و به دنبال از بین رفتن تعادل هورمونی آن را تجربه می‌کنند، همین استرس است.

 

ویتامین D: این ویتامین نیز در بسیاری از مواد خوراکی وجود دارد همچنین در مواقعی که سطح پوست در معرض نور خورشید قرار می‌گیرد سطحی از این ویتامین در بدن تولید می‌شود. این ویتامین برای حفظ سلامت استخوان‌ها ضروری است و افرادی که بدنشان از کمبود ویتامین D رنج می‌برد بیشتر در معرض ابتلا به پوکی استخوان هستند. همچنین در دوران یائسگی زنان بیشتر مستعد ابتلا به پوکی استخوان هستند و به همین دلیل و برای حفظ تراکم استخوان‌ها لازم است زنان میزان کافی از کلسیم و این ویتامین را دریافت کنند.

 

ویتامین A: این ویتامین نیز برای حفظ سلامت استخوان‌ها، دندان‌ها، بافت‌ها و پوست ضروری است. با این حال مطالعه انجام شده در سال ۲۰۰۲ نشان داد مصرف مکمل‌های ویتامین A با افزایش ۴۰ درصدی خطر شکستگی استخوان لگن در زنان یائسه مرتبط است. نظرات پزشکی در مورد فوائد این ویتامین در دوره یائسگی مختلف است و به همین دلیل بهتر است زنان با پزشک معالج خود مشورت داشته باشند.

 

ویتامین B۱۲: در دوره یائسگی زنان دچار کمبود ویتامین B۱۲ می‌شوند که با بروز بیخوابی مرتبط است.

 

ویتامین B۶: این ویتامین به بدن کمک می‌کند تا آنتی بادی تولید کند، به عملکرد صحیح اعصاب کمک کرده، پروتئین‌ها را تجزیه کرده و قند خون را در سطح نرمال حفظ می‌کند. کمبود این ویتامین با بروز علائمی همچون گیجی و منگی، افسردگی، آسیب دیدن اعصاب در دست‌ها و پاها مرتبط است. از آنجاییکه زنان در دوره یائسگی در معرض فزاینده ابتلا به افسردگی قرار دارند لازم است نسبت به تامین نیاز بدن به این ویتامین توجه داشته باشند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 10433 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد بازدید: 2090 ساعت: 10:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
2 تغذیه برای بهبود آنفولانزا ۱۴۰۱ دوشنبه ۲ آبان
3 تب یونجه حساسیت شایع فصلی با علائم شبیه به آنفولانزا ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۸ آذر
4 علائم و نشانه های سکته مغزی ناقص از زبان محققان ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ آذر
5 سرماخوردگی در کرونا معنا ندارد/ بدحالی نشانه کروناست ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۳ مرداد
6 علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه ‌هایی دارد؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۱ تير
7 مهمترین علائم کرونای هندی/ کودکان و نوجوانان بیشتر گرفتار می‌شوند ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۶ تير
8 موج پنجم کرونا هم از راه رسید/ هشدار برای پایتخت ۱۴۰۰ سه شنبه ۸ تير
9 کاهش کارایی واکسن در جهش هندی کرونا/ علائم و ویژگی‌های کرونا هندی ۱۴۰۰ چهارشنبه ۸ ارديبهشت
10 شیوع کرونا در کودکان شدت یافت/ آریتمی قلبی به جای درگیری ریه ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۷ فروردين
11 خستگی و بی‌حالی اولین علامت کرونای انگلیسی ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر غذاهای پرچرب در ابتلا به سرطان لوزالمعده بر اساس اعلام مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشک...

  چگونه گرسنگی را کنترل کنیم؟ امتحان کنید این روش ‌ها را امتحان کنید و ببینید آیا می ‌توانید...

  افزایش کلسترول عامل بازگشت سرطان پروستات بعد از سرطان پوست، سرطان پروستات یکی از بیماری‌های...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اسامی 14 برند متخلف آبلیمو/ تشریح علت اختلاف‌نظر استاندارد و وزارت بهداشت قصد داریم وارد روش‌های نوین اصالت‌سنجی شویم و دستگاه‌های مربوط به آن را پیدا کرده‌ایم که در این صورت دیگر امکان تخلف برای متخلفان ایجاد نمی‌شود.
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است پایگاه خبری لقمه: شکل تغذیه با آغاز ماه رمضان تغییر می‌کند. تامین کالری مورد نیاز بدن یکی از ضروریات بوده که بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت روزانه هر فرد به ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ کالری نیاز دارد.
شکلات‌های تقلبی را از کجا بشناسیم؟ یکی از مسایلی که این روزها زیاد در مورد آن صحبت می‌شود، مساله گرانی مواد اولیه در صنایع غذا و به تبع آن تقلب‌هایی است که امکان دارد رخ دهد. از جمله مواردی که در کشور ما زیاد دیده می‌شود و متاسفانه نظارت چندانی روی آن وجود ندارد، مساله جایگزین‌کردن جانشین‌هایی به جای کره کاکائو در شکلات واقعی است.
چرا باید دور هم غذا بخوریم؟ بچه که بودیم، جمعه‌ها برایمان روز دیگری بود. پدر و مادر، خواهرها و برادرها همگی کنار هم سرسفره می‌نشستیم. صبح جمعه یا املت داشتیم یا نیمرو با سنگك داغ. ظهر بوی خورش قورمه‌سبزی مستمان می‌کرد.