كرم لبو


پایگاه خبری لقمه: داریم به بلندترین شب سال نزدیک می شویم. از قدیم رسم بوده که شب یلدا همه اقوام دور هم جمع می شوند و این روز را جشن می گیرند. پیشنهادی فوق العاده برایتان داریم تا خوراکی خوشمزه تر برای این روز درست کنید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، داریم به بلندترین شب سال نزدیک می شویم. از قدیم رسم بوده که شب یلدا همه اقوام دور هم جمع می شوند و این روز را جشن می گیرند. پیشنهادی فوق العاده برایتان داریم تا خوراکی خوشمزه تر برای این روز درست کنید.
 
طرز تهیه كرم لبو
 
مواد لازم:
 
زرده تخم‌مرغ: چهار عدد
شكر: 150 گرم
آرد: سه قاشق غذاخوری (80 گرم)
لبو: 300 گرم
پنیر لبنه: 300 گرم
شیر: 300 میلی‌لیتر
وانیل: یك‌سوم قاشق چای‌خوری
خامه صبحانه: 100 گرم
پودر ژلاتین: دو قاشق غذاخوری
آب سرد: 125 میلی‌لیتر
 
طرز تهیه: 
 
1.  ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را همراه شكر و آرد و وانیل با همزن برقی هم می‌زنیم تا مایه یكدستی حاصل شود. شیر را به مواد اضافه می‌كنیم و همه مواد را روی شعله ملایم قرار می‌دهیم و آنقدر هم می‌زنیم تا كرم غلظت پیدا كرده و یكدست شود. 
 
2. وقتی از روی حرارت برداشتیم خامه را با مایه مخلوط می‌كنیم و كنار می‌گذاریم تا خنك شود. لبو را رنده كرده و با پنیر و پودر هل مخلوط می‌كنیم. بهتر است این كار را حتما با یك لیسك یا قاشق انجام می‌دهیم. 
 
3. ژلاتین را روی آب سرد پاشیده، روی بخار آب قرار می‌دهیم تا ذوب و یكدست شود. تمامی مواد را با هم مخلوط می‌كنیم و داخل قالب موردنظر می‌ریزیم. 
 
4. من در اینجا از قالبی كه به شكل سوشی نیگری دیزاین شده، استفاده كرده‌ام. پس از 6 ساعت كه كرم را در یخچال قرار دادیم و كاملا خودش را گرفت از داخل قالب خارج می‌كنیم، 
 
5. روی آن را یك برش لبو قرار می‌دهیم و با ورق طلا یا خمیر مارسیپان لبو را به كرم می‌بندیم. برای تزیین زیر هر دسر از یك برش لبو یا میوه استفاده می‌كنیم. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترینها

کد: 10485 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۴ آذر بازدید: 85 ساعت: 4:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 حذف صبحانه چه مشکلاتی برای سلامتی مان ایجاد می کند؟ ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۳ دي
2 سوپ گوجه فرنگیِ رژیمی ۱۳۹۵ جمعه ۱۰ دي
3 مصرف نمک میتواند منجر به چاقی شود؟ ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۸ آذر
4 خواص شگفت انگیز روغن کنجد ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۷ آذر
5 وقتی گرسنه اید این غذاها را بخورید ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۱ آبان
6 تولید افشانه‌ای از نانو ذرات نقره برای کنترل و دفع بیماری‌های برنج ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۲ مهر
7 با خوردن این 8 غذا از مریض شدن جلوگیری کنید ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۲ مهر
8 چگونه قارچ ها به کاهش وزنمان کمک می کنند؟ ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۵ شهريور
9 سفر به کرمانشاه با «دنده کباب» خوشمزه با سس باربکیوی تند و شیرین ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۵ شهريور
10 رییس سازمان تابعه وزارت جهادکشاورزی بازداشت شد ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۴ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  ۷ توصیه برای صبحانه خوردن کوچولوها کودک شما هم جزء آن دسته از کودکانی است که هنگام خو...

  این خوراکی‌های باهوش کننده را بشناسید! کارشناس مسئول مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و ...

  آنچه درباره چای کیسه ای نمی دانید چای‌های کیسه‌ای، محصولاتی فوری برای تهیه یک لیوان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان