روغن رزماری حافظه کودکان را تقویت می کند


پایگاه خبری لقمه: نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد اسانس روغن رزماری به شکل قابل توجهی موجب تقویت حافظه کاری در کودکان می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محققان دانشگاه نورث آمبریا بریتانیا عنوان می کنند اگر فرزندتان برای به خاطرسپردن و حفظ کردن برخی دروس با مشکل مواجه است او را در معرض عطر اسانس رزماری قرار دهید، چراکه این اسانس به شکل قابل توجهی موجب افزایش حافظه کاری در کودکان می شود.

 

مارک ماس، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما می دانیم که حافظه کاری ضعیف با عملکرد ضعیف تحصیلی همراه است و این یافته ها راه حل مقرون بصرفه و ساده ای برای بهبود عملکرد تحصیلی کودکان خواهد بود.»

 

در تحقیقات قبلی مشخص شده بود که عطر اسانس رزماری می تواند موجب بهبود شناخت در افراد بزرگسال سالم شود.

 

در این مطالعه در مجموع ۴۰ کودک ۱۰ تا ۱۱ سال شرکت داشتند. نیمی از این کودکان به طورتصادفی در یک اتاقی که به مدت ۱۰ دقیقه عطر رزماری در آن منتشر شده بود قرار گرفته شدند و نیم دیگر به اتاقی بدون بو رفتند. سپس این کودکان در امتحان کلاسی در مورد مهارت های مختلف فکری شرکت کردند.

 

بررسی ها نشان داد کودکان اتاق حاوی عطر رزماری در مقایسه با کودکان اتاق دیگر، نمرات بسیار بالاتری کسب کردند. به گفته محققان، اختلاف نمره این دو گروه کودکان در آزمون مربوط به یادآوری کلمات به مراتب بیشتر بود.

 

ماس در این باره می گوید: «احتمالا عطر رزماری بر فعالیت الکتریکی مغز تاثیر گذاشته یا اینکه دارای ترکیبات فعال دارویی است که به هنگام قرارگیری افراد در مقابل آن قابل جذب هستند.»

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10493 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد بازدید: 1539 ساعت: 10:42 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 تقویت حافظه با این ۶ خوراکی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
3 با قهوه پیری خوشایندتری داشته باشید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
4 از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
5 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
6 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
7 بهترین خوراکی‌های زمستانی و تقویت‌کننده سیستم ایمنی ۱۴۰۳ شنبه ۸ دي
8 تقویت دسترسی ایران به صندوق اقلیم سبز با سیاست‌های دانش‌بنیان و فناوری‌های سالم ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ مرداد
9 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
10 تاکید بر اهمیت نقش آفرینی اتحادیه گیاهان دارویی در صادرات ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۵ مرداد
11 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  انگور سردردآور است انگور کالری کمی‌دارد و سرشار از ویتامین C و فیبر ا...

  تغذیه بیماران PKUدر مواقع اضطراری پایگاه خبری لقمه: عفونت، سرماخوردگی، اسهال، تزریق ...

  خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها تحقیقات نشان می دهد که خوردن فیبر بیشتر با سلامت ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
پیاده روی ۱۵دقیقه ای بعد از غذا، خطر بروز دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد نتایج بررسی ها نشان می دهد، پیاده روی ۱۵ دقیقه ای مدتی کوتاه پس از صرف غذا بهترین راه برای پیشگیری از بروز دیابت نوع ۲ در بزرگسالان است.در حالی که خوابیدن یا نشستن برای تماشای برنامه های تلویزیونی یکی از عوامل خطر در بروز این بیماری است.
فوائد شکلات تلخ برای زنان باردار اگر عاشق شکلات هستید و از طرفی باردار هم هستید باید خیلی خوشحال باشید زیرا نتایج بررسی ها نشان می دهد که مصرف شکلات تلخ در زمان بارداری مفید است.
انجیر درمان کم خونی انجیر، یکی از میوه هایی است که برای درمان بیماری های مختلف موثر است.