صبحانه نخوردن در کودکان باعث چاقی می شود


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه گفت: صبحانه نخوردن در بچه‌ها نه تنها باعث لاغری نخواهد شد بلکه سبب چاقی می‌شود زیرا آنها برای فعالیت‌های مغزی نیاز به قند خون دارند که این موضوع می‌تواند باعث گرایش کودکان به خوردن بیشتر شیرینی شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سید ضیاءالدین مظهری متخصص تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس در خصوص حذف صبحانه به دلیل کاهش وزن گفت: حذف صبحانه به هر دلیلی، اشتباهی فاحش محسوب می‌شود. وقتی یک وعده غذایی را حذف می‌کنیم، بدن دچار ولع غذا خوردن می‌شود؛ منظور از ولع این است که سیستم‌های حفاظتی بدن تصور می‌کنند که با قحطی مواجه شده‌اند و به این دلیل مکانیزم‌های مختلفی را به کار می‌اندازد.

 

وی افزود: در ولع خوردن خیلی بیشتر از آنچه نیاز داریم می‌خوریم و همین سبب چاقی می‌شود لذا نمی‌توان گفت با نخوردن صبحانه لاغر خواهیم شد. دلیل دیگر هم اینکه بدن برای حفظ حیات و انرژی‌های ذخیره‌اش، سوختش را پایین می‌آورد.

 

به گفته مظهری این کاهش سوخت، وقتی در وعده‌های دیگر مقدار زیادی انرژی دریافت می‌کنیم به صورت چربی در بدن و به‌ویژه در شکم ذخیره می‌شود و بیشتر چاقی‌های، پهلو، شکم و ران‌ها در خانم‌ها به همین دلیل است.

 

این متخصص تغذیه تصریح کرد: صبحانه نخوردن در بچه‌ها نه تنها باعث لاغری نخواهد شد بلکه سبب چاقی می‌شود زیرا آنها برای فعالیت مغزشان نیاز به قند خون بالایی دارند. به همین دلیل گرایش عجیبی به خوردن شیرینی پیدا می‌کنند.

 

وی توصیه کرد: بیشتر خانواده‌های بی‌فکر و بی‌توجه به سلامت کودک، میان وعده‌ای هم برای بچه آماده نمی‌کنند و برای تغذیه پول تو جیبی به او می‌دهند که این پول صرف خرید تنقلاتی مثل چیپس و پفک می‌شود که در بردارنده انرژی هستند، ولی در قبال انرژی که ایجاد می‌کنند مواد مغذی لازم برای رشد و نمو بچه را ندارند. کودکانی که صبحانه نمی‌خورند در خطر کمبودهای مواد گروه B و کم‌خونی‌ هستند لذا توصیه می شود والدین کودکان را به خوردن صبحانه ترغیب کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 10506 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ خرداد بازدید: 1551 ساعت: 10:44 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
2 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
3 طرز تهیه صبحانه هندی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
4 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
5 صبحانه نخوردن موجب اختلال در بدن می شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
6 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
7 افشای مواد تشکیل دهنده محبوب ترین شکلات صبحانه جهان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
8 طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
9 نوشیدن قهوه قبل از خوردن صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
10 روش هایی که سطح انرژی روزانه را افزایش می دهد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
11 نورپردازی برج آزادی و میلاد در روز جهانی دیابت/ غربالگری «دیابت» در 75 ایستگاه مترو ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکات مهم در رژیم درمانی بیماران سلیاکی پایگاه خبری لقمه: با رعایت رژیم غذایی فاقد گلوتن ع...

  مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

  سه خطای رایج در وعده‌ غذایی صبحانه صبحانه یکی از وعده‌های مهم غذایی و در عین حال یکی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین میوه جایگزین قند و شکر یک کارشناس بهداشت مواد غذایی، از خرما به عنوان میوه ای نام برد که با خوردن ۱۵ گرم آن در روز می توان کم خونی ناشی از کمبود آهن بدن را برطرف کرد.
چرا باید تا می توانیم میوه و سبزی بخوریم؟ آیا می دانید چرا توصیه به خوردن میوه و سبزی فراوان است؟ بیشتر حجم میوه مانند بدن انسان از آب تشکیل شده است. همانطور که ۸۰ درصد وزن بدن ما از آب تشکیل شده ۸۰ درصد حجم میوه ها را نیز آب تشکیل می دهد. تنها ماده غذایی که برطرف کننده تمام نیازهای بدن می باشد میوه است هیچ ماده غذایی وجود ندارد که ۸۰ درصد آب داشته باشد مگر میوه البته سبزیها نیز حاوی مقادیر زیادی آب هستند.
آشنایی با یک رژیم غذایی برای داشتن قلب سالم بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در دنیا است. همچنین شایع‌ترین علل مرگ و میر در کشور ما نیز بیماری‌های قلبی – عروقی است. افزایش این نوع بیماری ناشی از تغییرات در رژیم غذایی، فعالیت بدنی و مصرف دخانیات بوده که به دلیل تغییر در شیوه زندگی ناشی از شهرنشینی و صنعتی شدن پدید آمده است.
شستشوی میوه‌ها چرا، چقدر، چگونه؟ از کودکی باید یاد گرفت که میوه‌ها هم می‌توانند به سادگی آلودگی و بیماری‌های مختلف را به بدن ما منتقل و بیمارمان کنند.