طرز تهیه صبحانه هندی


پایگاه خبری لقمه: ماده اصلی این صبحانه را لپه و لوبیا سفید تشکیل می‌دهد؛ بنابراین یک صبحانه بسیار خوشمزه و مقوی است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ماده اصلی این صبحانه را لپه و لوبیا سفید تشکیل می‌دهد؛ بنابراین یک صبحانه بسیار خوشمزه و مقوی است. این صبحانه بیشتر در روستاهای شمال هند تهیه می‌شود، اما مطمئنیم که شما هم آن را دوست خواهید داشت.

طرز تهیه صبحانه خوشمزه هندی

مواد لازم:
 
دو پیمانه آرد برنج
یک پیمانه لپه
نصف پیمانه لوبیا سفید
۱ دسته برگ گشنیز
نصف پیمانه برگ شوید خردشده
فلفل سبز (به مقدار دلخواه)
۸ تا ۱۰ ورقه سیر
نمک به مقدار کافی
آب ولرم برای خمیر
 
 
طرز تهیه:
 
لپه و لوبیا را بشویید و یک شب خیس کنید. سپس آن را آبکش کنید و در یک آسیاب بریزید و خرد کنید تا خوب خمیر شوند.‌ می‌توانید یک قاشق غذاخوری آب هم هنگام آسیاب شدن به آن اضافه کنید، اما آب بیشتری اضافه نکنید، چون به خمیر سفتی نیاز داریم.
 
خمیر را در یک کاسه بریزید. می‌توانید آن را به دو بخش تقسیم کنید.
 
سیر و فلفل را در یک آسیاب بریزید و خرد کنید.
 
گشنیز‌ها و برگ‌های شوید را بشویید و آن را خوب خرد کنید.
 
در یک کاسه، خمیر عدس و لوبیا را با خمیر سیر و فلفل و گشنیز و شوید خردشده و نمک مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
 
آرد را در یک کاسه بریزید و آب ولرم را به آن اضافه کنید. آن را خوب ورز دهید تا خمیر سفت و یک دستی به دست آید.
 
خمیر را به ۱۸ - ۲۰ قسمت مساوی تقسیم کنید. یک قسمت را بردارید و با دستهایتان یک گلوله صاف درست کنید.
 
حالا خمیر را باز کرده و دو قاشق چایخوری از موادی که آماده کرده بودید را داخل آن قرار دهید.
 
همین کار را با سایر خمیر‌ها هم تکرار کنید و به شکل ستاره درآورید (مانند تصویر)
 
به مدت ۱۵ - ۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط بخارپز کنید. اگر بخارپز ندارید می‌توانید دو لیوان آب در قابلمه بریزید و یک سینی روی آن قرار داده و در ظرف را بگذارید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13771 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر بازدید: 2401 ساعت: 1:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 این پنج ماده غذایی عمر شما را طولانی می کند ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۶ فروردين
2 نکاتی درباره فریز کردن مواد غذایی/اینفوگرافیک مدت نگهداری از مواد غذایی در فریزر ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
3 انتقاد انجمن رسانه های تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی کشور از سیاست های کلان وزارتخانه و وضع موجود کشاوری ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ اسفند
4 قدردانی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از تولید ظروف پخت پز چدنی اصل ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۳ اسفند
5 فروکتوز سیستم ایمنی بدن را ملتهب می کند ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ اسفند
6 مجوز مجلس برای انتشار ۲۷ هزار میلیارد تومان اوراق مالی به منظور توسعه طرح‌های مهم کشاورزی و امنیت غذایی ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ اسفند
7 ارتباط بین رژیم غذایی مدیترانه ای با هوشیاری ذهن در سن بالا ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۸ بهمن
8 سرنوشت نامعلوم کافه دیگو مارادونا در ابوظبی ۱۳۹۹ جمعه ۷ آذر
9 ادعای چین در مورد وجود ویروس کرونا در غذای وارداتی ۱۳۹۹ پنج شنبه ۲۹ آبان
10 دلایل اعتصاب غذای این نماینده مجلس چیست؟ ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۶ آبان
11 51 غذای محبوب ایرانی در ذائقه ایرانی به روی آنتن پرس توی وی ۱۳۹۹ چهارشنبه ۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  توت سفید برای مبتلایان به دیابت مفید است توت سفید سرشار از املاح معدنی، تانن، مواد چربی و و...

  رژیم غذایی سالم چقدر هزینه دارد؟ صرفه‌جویی یکی از آن عادت‌های پسندیده‌ای است که حتی...

  کلم بروکلی مانع از رشد سرطان سینه می‌شود لقمه: نتایج یک آزمایش جدید نشان داد کلم بروکلی حاو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت