طرز تهیه صبحانه هندی


پایگاه خبری لقمه: ماده اصلی این صبحانه را لپه و لوبیا سفید تشکیل می‌دهد؛ بنابراین یک صبحانه بسیار خوشمزه و مقوی است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ماده اصلی این صبحانه را لپه و لوبیا سفید تشکیل می‌دهد؛ بنابراین یک صبحانه بسیار خوشمزه و مقوی است. این صبحانه بیشتر در روستاهای شمال هند تهیه می‌شود، اما مطمئنیم که شما هم آن را دوست خواهید داشت.

طرز تهیه صبحانه خوشمزه هندی

مواد لازم:
 
دو پیمانه آرد برنج
یک پیمانه لپه
نصف پیمانه لوبیا سفید
۱ دسته برگ گشنیز
نصف پیمانه برگ شوید خردشده
فلفل سبز (به مقدار دلخواه)
۸ تا ۱۰ ورقه سیر
نمک به مقدار کافی
آب ولرم برای خمیر
 
 
طرز تهیه:
 
لپه و لوبیا را بشویید و یک شب خیس کنید. سپس آن را آبکش کنید و در یک آسیاب بریزید و خرد کنید تا خوب خمیر شوند.‌ می‌توانید یک قاشق غذاخوری آب هم هنگام آسیاب شدن به آن اضافه کنید، اما آب بیشتری اضافه نکنید، چون به خمیر سفتی نیاز داریم.
 
خمیر را در یک کاسه بریزید. می‌توانید آن را به دو بخش تقسیم کنید.
 
سیر و فلفل را در یک آسیاب بریزید و خرد کنید.
 
گشنیز‌ها و برگ‌های شوید را بشویید و آن را خوب خرد کنید.
 
در یک کاسه، خمیر عدس و لوبیا را با خمیر سیر و فلفل و گشنیز و شوید خردشده و نمک مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
 
آرد را در یک کاسه بریزید و آب ولرم را به آن اضافه کنید. آن را خوب ورز دهید تا خمیر سفت و یک دستی به دست آید.
 
خمیر را به ۱۸ - ۲۰ قسمت مساوی تقسیم کنید. یک قسمت را بردارید و با دستهایتان یک گلوله صاف درست کنید.
 
حالا خمیر را باز کرده و دو قاشق چایخوری از موادی که آماده کرده بودید را داخل آن قرار دهید.
 
همین کار را با سایر خمیر‌ها هم تکرار کنید و به شکل ستاره درآورید (مانند تصویر)
 
به مدت ۱۵ - ۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط بخارپز کنید. اگر بخارپز ندارید می‌توانید دو لیوان آب در قابلمه بریزید و یک سینی روی آن قرار داده و در ظرف را بگذارید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13771 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر بازدید: 1474 ساعت: 1:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 لیست ۵۳ کالای پرمصرف ارزان شده ۱۳۹۸ يکشنبه ۵ آبان
2 روز جهانی سراشپز در ایران با محوریت کودک سالم – تغذیه سالم برگزار شد ۱۳۹۸ جمعه ۳ آبان
3 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
4 دلیل افزایش قیمت رب گوجه چیست؟ ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۸ مهر
5 رژیم لاغری «پالئو» نگیرید ۱۳۹۸ جمعه ۱۱ مرداد
6 بدون رژیم غذایی لاغر شوید ۱۳۹۸ يکشنبه ۶ مرداد
7 «تبلیغات» عامل شکل‌دهی عادات غذایی ناسالم/ تبلیغات اغواگرانه روغن در تلویزیون ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد
8 راه حلی برای مبارزه با چاقی و بیماری قلبی ۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۷ تير
9 افزایش تعداد گرسنگان جهان برای سومین سال متوالی ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۵ تير
10 غذاهای محلی سوباتان معرفی می شوند ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
11 پیش نویس چهار سند امنیت غذایی بررسی شد ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  آشنایی با خواص سالم‌ترین روغن‌های خوراکی متخصصان تغذیه اخیراً فهرست هشت مورد از سالم‌ترین ر...

  شلغم را با آویشن بخورید یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: از آنجایی که شلغم نفاخ...

  معجزه آجیل در دوران بارداری مصرف برخی مواد خوراکی خاص در ماه‌های نخست بارداری،...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سکته یک کودک 9 ساله به دلیل چربی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: هر چه تعداد مواد غذایی در حالت فریز شده در یک خانه بیشتر شود میزان سلامت عمومی اعضای خانواده کاهش می‌یابد.
طعم‌هایی كه امروزمان را خراب كرد یادش بخیر، آن روزهایی كه دلمان لك می‌زد برای رفتن به مدرسه... روزهایی كه تا زنگ تفریح زده می‌شد با اشتیاق به سمت حیاط مدرسه می‌رفتیم و اولین جایی كه سراغش را می‌گرفتیم «بوفه مدرسه» بود.
چاقی از چه سنی به سراغ دختران می آید؟ تناسب اندام در برخی از کشورها بسیار افت کرده و حتی خردسالان هم بسیار چاق شده اند.
گزارش تصویری اختصاصی از تور قطار گردشگری تهان_شمال (سوادکوه) پایگاه خبری لقمه: تور قطار گردشگری ساعت هفت روز جمعه 18 اسفند ماه، حرکت خود را از ایستگاه راه آهن تهران به سمت سوادکوه در استان مازندران آغاز کرد و بعد از عبور از گرمسار، بن کوه، کبوتر دره، سیمین دشت، زرین دشت، مهاباد، فیروزکوه، گدوک ، دوگل، ورسک و سرخ آباد وارد ایستگاه راه آهن سوادکوه شد.