طرز تهیه صبحانه هندی


پایگاه خبری لقمه: ماده اصلی این صبحانه را لپه و لوبیا سفید تشکیل می‌دهد؛ بنابراین یک صبحانه بسیار خوشمزه و مقوی است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ماده اصلی این صبحانه را لپه و لوبیا سفید تشکیل می‌دهد؛ بنابراین یک صبحانه بسیار خوشمزه و مقوی است. این صبحانه بیشتر در روستاهای شمال هند تهیه می‌شود، اما مطمئنیم که شما هم آن را دوست خواهید داشت.

طرز تهیه صبحانه خوشمزه هندی

مواد لازم:
 
دو پیمانه آرد برنج
یک پیمانه لپه
نصف پیمانه لوبیا سفید
۱ دسته برگ گشنیز
نصف پیمانه برگ شوید خردشده
فلفل سبز (به مقدار دلخواه)
۸ تا ۱۰ ورقه سیر
نمک به مقدار کافی
آب ولرم برای خمیر
 
 
طرز تهیه:
 
لپه و لوبیا را بشویید و یک شب خیس کنید. سپس آن را آبکش کنید و در یک آسیاب بریزید و خرد کنید تا خوب خمیر شوند.‌ می‌توانید یک قاشق غذاخوری آب هم هنگام آسیاب شدن به آن اضافه کنید، اما آب بیشتری اضافه نکنید، چون به خمیر سفتی نیاز داریم.
 
خمیر را در یک کاسه بریزید. می‌توانید آن را به دو بخش تقسیم کنید.
 
سیر و فلفل را در یک آسیاب بریزید و خرد کنید.
 
گشنیز‌ها و برگ‌های شوید را بشویید و آن را خوب خرد کنید.
 
در یک کاسه، خمیر عدس و لوبیا را با خمیر سیر و فلفل و گشنیز و شوید خردشده و نمک مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
 
آرد را در یک کاسه بریزید و آب ولرم را به آن اضافه کنید. آن را خوب ورز دهید تا خمیر سفت و یک دستی به دست آید.
 
خمیر را به ۱۸ - ۲۰ قسمت مساوی تقسیم کنید. یک قسمت را بردارید و با دستهایتان یک گلوله صاف درست کنید.
 
حالا خمیر را باز کرده و دو قاشق چایخوری از موادی که آماده کرده بودید را داخل آن قرار دهید.
 
همین کار را با سایر خمیر‌ها هم تکرار کنید و به شکل ستاره درآورید (مانند تصویر)
 
به مدت ۱۵ - ۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط بخارپز کنید. اگر بخارپز ندارید می‌توانید دو لیوان آب در قابلمه بریزید و یک سینی روی آن قرار داده و در ظرف را بگذارید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13771 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر بازدید: 4329 ساعت: 1:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
4 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
5 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
6 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
7 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
8 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
10 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
11 وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در ۸ ماه اول امسال ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رفع بوی بد دهان در روزه داران یکی از مشکلاتی که اکثر روزه ‌داران در ماه مبارک رم...

  چای جای آب را نمی گیرد کاهش آب بدن علاوه بر چروکیدگی سلول ها، مایع سینووی...

  میوه، سبزی و لبنیات را با فاصله بخورید مدیر گروه تحقیقات تغذیه انستیتو تغذیه وزارت بهداشت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت