کودکان چاق هم ممکن است سوء تغذیه داشته باشند؟


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص نوزادان گفت: رشد کودک باید بر اساس جدول رشد باشد و بالا بودن یا پایین بودن وزن کودک نیاز به بررسی دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر رویا چوپانی، اظهار کرد: برخی خانواده‌ها چاق بودن یک کودک را به حساب سلامت او می‌گذارند و از چاق بودن فرزندان‌شان خوشحال هستند، در حالیکه این خوشحالی ناشی از بی‌اطلاعی آنان است.

 

وی افزود: بر خلاف تصور برخی از خانواده‌ها کودکان خیلی چاق هم ممکن است، سوء تغذیه داشته باشند، زیرا اگر سیستم هضم کودک به درستی کار کند، وزنی طبیعی خواهد داشت.

 

چوپانی خاطرنشان کرد: کودکان خیلی چاق در آینده ممکن است با مشکلات استخوانی، فشار و چربی خون، بیماری‌های قلبی، عروقی و کلیوی، دیابت و آرتروز مواجه شوند.

 

وی با اشاره به اینکه رشد کودک باید بر اساس جدول و منحنی رشد باشد، گفت: بالا بودن یا پایین بودن وزن کودک نیاز به بررسی و پیگیری دارد.

 

این متخصص نوزادان با اشاره به اینکه رشد هر نوزاد متناسب با وزن هنگام تولد او تعیین می‌شود، اظهار کرد: کودک باید تا سن سه ماهگی روزانه بین 20 تا 30 گرم، تا سن شش ماهگی روزانه بین 15 تا 20 گرم اضافه وزن پیدا کند؛ به طوریکه وزن کودک در پنج ماهگی دو برابر وزن تولد، دریک سالگی سه برابر تولد و دو سالگی چهار برابر وزن تولد خواهد بود.

 

وی، نارسایی جفت، فشارخون بارداری، سیگاری یا الکلی بودن مادر، بیماری‌های ژنتیکی و کروموزومی و عفونت‌های مادرزادی جنین را علل کم‌وزنی نوزاد متولد شده دانست و گفت: بالعکس موارد مذکور، زایمان‌های متعدد مادر، جثه بزرگ و دیابت مادر عامل افزایش وزن نوزاد است.

 

چوپانی خاطرنشان کرد: وزن در حدود 2.5 تا 3.5 کیلوگرم طبیعی‌ترین وزن برای نوزادان هنگام تولد است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 10533 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد بازدید: 2047 ساعت: 11:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
4 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
8 شرایط اهدای شیرمادر چگونه است ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
9 آغاز واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در تهران ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
10 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
11 تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی ۱۴۰۳ دوشنبه ۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تخم مرغ عسلی نخورید تخم مرغ را به صورت آب پز کاملا سفت شده استفاده کنی...

  آشنایی با شایع‌ترین روش‌های انتقال هپاتیت C یک فوق تخصص گوارش و کبد، شایع‌ترین راه انتقال هپا...

  این مواد غذایی مرگ را به تعویق می اندازد مغزها از بهترین منابع پروتئین، فیبر، مواد معدنی و ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کاهش چربی خون با گیاهان سطح بالای چربی یا کلسترول خون می‌تواند باعث عوارضی مانند آترواسکلروز (سفت و شکسته شدن عروق)، فشار خون بالا، بیماری‌های قلبی و عروقی، افزایش شانس ابتلا به سکته مغزی، کبد چرب و... شود.
خوردن قارچ برای چه کسانی مضر است قرن‌هاست قارچ به‌عنوان یک ماده غذایی جای خود را در سفره مردم باز کرده و به‌خصوص چینی‌ها و ژاپنی‌ها آن را زیاد مصرف می‌کنند...
101نکته برای این‌که یک آشپز حرفه‌ای شویم؟ در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و نکات یک سری از غذاها ذکر شده است مطالعه این مقاله به هر بانوی ایرانی توصیه می شود.
جوشاندن آب معدنی ممنوع! کار‌شناس ارشد بهداشت مواد غذایی تاکید کرد: آب داخل بطری را در یخچال فریر نکنید یا نجوشانید که این کار باعث آزاد شدن ماده "مونیمر" می‌شود که سرطان‌زا است.