کودکان چاق هم ممکن است سوء تغذیه داشته باشند؟


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص نوزادان گفت: رشد کودک باید بر اساس جدول رشد باشد و بالا بودن یا پایین بودن وزن کودک نیاز به بررسی دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر رویا چوپانی، اظهار کرد: برخی خانواده‌ها چاق بودن یک کودک را به حساب سلامت او می‌گذارند و از چاق بودن فرزندان‌شان خوشحال هستند، در حالیکه این خوشحالی ناشی از بی‌اطلاعی آنان است.

 

وی افزود: بر خلاف تصور برخی از خانواده‌ها کودکان خیلی چاق هم ممکن است، سوء تغذیه داشته باشند، زیرا اگر سیستم هضم کودک به درستی کار کند، وزنی طبیعی خواهد داشت.

 

چوپانی خاطرنشان کرد: کودکان خیلی چاق در آینده ممکن است با مشکلات استخوانی، فشار و چربی خون، بیماری‌های قلبی، عروقی و کلیوی، دیابت و آرتروز مواجه شوند.

 

وی با اشاره به اینکه رشد کودک باید بر اساس جدول و منحنی رشد باشد، گفت: بالا بودن یا پایین بودن وزن کودک نیاز به بررسی و پیگیری دارد.

 

این متخصص نوزادان با اشاره به اینکه رشد هر نوزاد متناسب با وزن هنگام تولد او تعیین می‌شود، اظهار کرد: کودک باید تا سن سه ماهگی روزانه بین 20 تا 30 گرم، تا سن شش ماهگی روزانه بین 15 تا 20 گرم اضافه وزن پیدا کند؛ به طوریکه وزن کودک در پنج ماهگی دو برابر وزن تولد، دریک سالگی سه برابر تولد و دو سالگی چهار برابر وزن تولد خواهد بود.

 

وی، نارسایی جفت، فشارخون بارداری، سیگاری یا الکلی بودن مادر، بیماری‌های ژنتیکی و کروموزومی و عفونت‌های مادرزادی جنین را علل کم‌وزنی نوزاد متولد شده دانست و گفت: بالعکس موارد مذکور، زایمان‌های متعدد مادر، جثه بزرگ و دیابت مادر عامل افزایش وزن نوزاد است.

 

چوپانی خاطرنشان کرد: وزن در حدود 2.5 تا 3.5 کیلوگرم طبیعی‌ترین وزن برای نوزادان هنگام تولد است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 10533 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد بازدید: 1956 ساعت: 11:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
4 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
7 شرایط اهدای شیرمادر چگونه است ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
8 آغاز واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در تهران ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
9 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
10 تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی ۱۴۰۳ دوشنبه ۷ خرداد
11 هزینه ماهانه یارانه و کالابرگ برای دولت چقدر است؟ ۱۴۰۲ پنج شنبه ۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  استفاده از ظروف یکبارمصرف شیمیایی سرطانزاست یک متخصص تغذیه گفت: در صورت استفاده از ظروف یکبار ...

  6 ماده‌ی غذایی مرتبط با تب یونجه در بیماری تب یونجه نه پای یونجه در میان است و نه ا...

  چربی موجب کاهش ماده خاکستری مغز می‌شود پایگاه خبری لقمه: نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بختک غذای فست فودی بر غذای خانگی پایگاه خبری لقمه: زندگی مدرن موجب شده است تا از خانه ها بوی قورمه سبزی و دیگر غذاهای سنتی کمتر به مشام برسد. برخی از مردم مجبورند در فست فود ها یا رستوران که مشخص نیست از چه ترکیباتی استفاده می کنند، غذا بخورند.
خط قرمزهای تغذیه‌ای ١٧ساعت روزه داری نزدیک به ١٧ساعت روزه‌داری، ماه رمضان را در سال‌های اخیر، متفاوت با سال‌های دیگر کرده است. گرمای هوا که با ورود به تیرماه؛ اولین ماه تابستان، شدیدتر می‌شود و تشنگی و گرسنگی، آزمون سخت روزه‌داری را سخت‌تر کرده است.
خوراکی‌هایی با کالری منفی و صفر کدامند مواد غذایی کم کالری، می توانند به کسانیکه به دنبال کاهش وزن هستند کمک کنند چرا که، بدن مجبور می شود تا از انرژی های ذخیره شده خود نیز در کنار آنها استفاده کند.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»