خرید 2.4 میلیون تن گندم طی 2 ماه نخست فصل برداشت در کشور


پایگاه خبری لقمه: مشاور وزیر و مجری طرح تولید گندم گفت: حدود 2 میلیون و 400 هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان از نیمه فروردین تا نیمه خرداد سال جاری در کشور خریداری شده که بخش مهمی از آن مربوط به استان های گرمسیری است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اسماعیل اسفندیاری پور شامگاه دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران در اشنویه آذربایجان غربی افزود: برداشت گندم از نیمه فروردین در استان های گرمسیری آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

وی ادامه داد: در این مدت 18 استان درگیر برداشت گندم بودند و بتدریج استان های معتدل و سردسیری به این جمع افزوده می شوند.

وی با اشاره به کاهش تولید در دیم زارهای کشور به خاطر کاهش بارندگی ها اظهار امیدواری کرد تا با توجه به طرح تولید بذر مناسب، ز در کشور افزایش یابد. 

مشاور وزیر و مجری طرح تولید گندم کشور گفت: امسال در 6 میلیون هکتار از اراضی کشور گندم کشت شده که سه میلیون و 900 هزار هکتار دیم و 2 میلیون و 100 هزار هکتار آبی است.

 

در سال زراعی گذشته ( اول مهر 94 تا آخر شهریور 95) بیش از 14 میلیون و 300 هزار تن گندم در کشور تولید شد.

تامین امنیت غذایی و توسعه کشاورزی برای رها شدن از وابستگی در حوزه تامین کالاهای استراتژیک و اساسی یکی از مولفه‎های مهم در تقویت اقتصاد و افزایش میزان تاب آوری و درجه مقاومت آن است. 

دولت یازدهم از همان آغاز به کار این مهم را مورد توجه قرار داده و نتیجه آن افزایش 21 میلیون تنی محصولات کشاورزی و دستیابی به خودکفایی در تولید گندم است.

گزارش ها نشان می دهد در دولت تدبیر و امید بیش از پنج میلیون و 500 هزار تن افزایش تولید گندم داشته ایم.

یکی از سیاست های دولت یازدهم برای رشد تولید محصول راهبردی گندم افزایش مناسب نرخ خرید تضمینی این محصول از کشاورزان بوده است.

دولت برای سال زراعی 1393 - 1392 نرخ هر کیلوگرم گندم معمولی را 10 هزار و 500 ریال و گندم دروم را 10 هزار و 800 ریال تعیین کرد. 

در سال زراعی 1394 - 1393 نرخ گندم معمولی 11 هزار و 550 ریال و گندم دروم 11 هزار و 880 هزار ریال بود. 

در سال زراعی 1394 - 1395 نرخ خرید تضمینی گندم معمولی 12 هزار و 705 ریال و گندم دوروم 13 هزار و 68 ریال ثبت شد. 

در سال 1395- 1396 نرخ خرید گندم معمولی (نان) برای هر کیلوگرم 13 هزار ریال و گندم دوروم (ماکارونی) 13 هزار و 300ریال تعیین و محصول با افت مفید چهار درصد و افت غیرمفید 2 درصد خریداری شد. 

پیش بینی مسئولان از میزان تولید گندم در سال زراعی جاری نیز حدود 14 میلیون تن است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 10578 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ خرداد بازدید: 2019 ساعت: 9:08 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توافق ایران و آمریکا چه اثری بر بازار جهانی گندم دارد؟ / کاهش هزینه حمل‌ونقل در کانون توجه بازار ۱۴۰۵ شنبه ۳۰ خرداد
2 واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
4 ۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
5 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
6 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
7 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
8 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
9 امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
10 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
11 امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نگین‌ دندان عامل پوسیدگی است نصب نگین زیبایی دندان در صورتیکه بهداشت دهان و دند...

  6 غذای مغز برای وعده صبحانه غذای مغز در وعده صبحانه می‌تواند عاملی برای ارتقا...

  زیاد کباب زغالی نخورید پایگاه خبری لقمه: نتایج پژوهش های محققان دانشگاه آ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توزیع آب معدنی ۳۰ تا ۶۰ هزار تومانی در بازار پایگاه خبری لقمه: از فرودین ماه امسال توزیع دو برند آب معدنی فرانسوی به نام های آب معدنی "پرییر" و "اویان" با قیمت های ۷ تا ۴۰ هزار تومانی در بازار آغاز شده است.
چرا اکثر میوه‌ها گرد هستند؟ تا به حال به این فکر کرده‌اید که چرا اکثر میوه‌ها گرد یا بیضی شکل هستند؟ (سیب، لیمو، پرتقال، هندوانه، خربزه …) به عبارت دیگر، چرا اکثر میوه‌ها دوست دارند گرد شوند؟!
دلیل بلاتکلیفی 17 ساله قانون یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی چیست؟ پایگاه خبری لقمه: «قانون یکپارچه سازی اراضی کشاورزی» سال 85 تصویب شد، اما روز گذشته رئیس سازمان امور اراضی کشاورزی، 17 سال پس از اجرا نشدن این قانون، از وجود اشکال در شیوه‌نامه اجرای قانون خبر داد.
ایران دومین تـولـیـدكـنـنـده پـستـه در جهـان سالانه حدود 600 هزار تن پسته در جهان تولید می‌شود كه ایران با تولید 200 هزار تن، اولین تولیدكننده این محصول به شمار می‌رفت اما از سال گذشته دومین رقیب تولید از ایران پیشی گرفت و كشورمان دومین تولیدكننده پسته شده است.