مصرف قند و شکر می‌تواند در ابتلا به انواع سرطان دامن بزند


پایگاه خبری لقمه: تحقیقات دانشمندان نشان داده است مصرف قند و شکر مؤثرترین عامل برای ابتلا به انواع سرطان در سنین مختلف است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، تحقیقات دانشمندان تگزاس نشان داده است که مصرف قند و شکر می‌تواند در ابتلا به انواع سرطان دامن بزند. 

 
 
طیف وسیعی از تحقیقات نشان داده است سلول‌های سرطانی با مصرف قند رشد می‌کنند و بزرگتر می‌شوند؛ در واقع گلوکز، عامل اصلی جهش و گسترش سلول‌های سرطانی به سراسر بدن است.
 
 
پژوهش‌های چند دهه از محققان حکایت از دامن زدن رژیم غذایی غنی از قند به انواع سرطان‌هاست؛ بر این اساس، مصرف قند عامل مؤثری برای ابتلا به سرطان‌های ریه، سر و گردن، مری و دهانه رحم است. 
 
 
پژوهشگران ادعا کرده‌اند سرطان به شدت وابسته به مصرف قند است؛ افرادی که دائماً قند و شکر مصرف می‌کنند، باید منتظر ابتلاء خود به انواع سرطان باشند. 
 
 
مقامات بهداشت و درمان سراسر دنیا، مواضع خود را نسبت به مصرف قند و شکر و رابطه آنها با ابتلا به سرطان و گسترش آن در بدن فرد مبتلا نشان داده‌اند. 
 
 
محققان دانشگاه تگزاس باور دارند، سطح بالای قند خون یک عامل مهم در بروز سرطان است؛ بر این اساس، سلول‎های سرطانی، قند را حدود 17 بار سریع‌تر از انرژی‌های سالم دریافت می‌کنند. 
 
 
سطوح بالای قند خون که در افراد دچار دیابت و اضافه وزن به وفور دیده می‌شود، فعالیت ژن خاصی را که به پیشرفت سرطان کمک می‌کند افزایش می‌دهد. 
 
 
سلول‌های سرطان به عنوان بخشی از سیستم ایمنی در حالت ایده‌آل بسیار ضعیف هستند و این سلول‌های سالم است که به رشد و قدرتمندی آنها کمک می‌کند. 
 
 
محدود کردن هر چه بیشتر مصرف قند در رژیم غذایی منجر به کاهش احتمال ابتلا به انواع سرطان‌ می‌شود؛ با توجه به شیوع سرطان در جهان، می‌توان گفت تا دهه‌های دیگر نیمی از مردم جهان مبتلا به سرطان هستند و این در حالی است که با یک رژیم غذایی مناسب می‌توان مانع این شیوع گسترده شد. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 10635 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد بازدید: 140 ساعت: 8:30 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راهنمای استفاده از ادویه در غذا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
2 موز در روند لاغری تاثیری دارد؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
3 دلالان شکر را ارزان بخرند، به بازار ورود می‌کنیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
4 چرا در دوران بارداری مصرف نوشیدنی های قندی ممنوع است؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
5 چگونه از خرابی دندان پیشگیری کنیم ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
6 راهکار اصلی پیشگیری از پوسیدگی دندان ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
7 مصرف چربی باعث افزایش وزن می شود یا قند! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
8 میوه هایی که سطح قند پایین دارند را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
9 وقتی نوزاد دلبندتان شیرین می شود ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ آبان
10 پیشگیری از خستگی با 5 مواد غذایی ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
11 آرد نانوایی‌ها با گندم دامی و گندم انسانی مخلوط است! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مروری بر برخی خواص دارویی و درمانی زالزالک زالزالک میوه‌ای پاییزی است که این روزها در بازار م...

  آبمیوه های مفید برای سلامت قلب کدامند؟ قمه: مصرف آب و عصاره برخی میوه ها و سبزیجات برای س...

  رابطه وزن مرغ با ارزش غذایی آن پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت