مصرف قند و شکر می‌تواند در ابتلا به انواع سرطان دامن بزند


پایگاه خبری لقمه: تحقیقات دانشمندان نشان داده است مصرف قند و شکر مؤثرترین عامل برای ابتلا به انواع سرطان در سنین مختلف است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، تحقیقات دانشمندان تگزاس نشان داده است که مصرف قند و شکر می‌تواند در ابتلا به انواع سرطان دامن بزند. 

 
 
طیف وسیعی از تحقیقات نشان داده است سلول‌های سرطانی با مصرف قند رشد می‌کنند و بزرگتر می‌شوند؛ در واقع گلوکز، عامل اصلی جهش و گسترش سلول‌های سرطانی به سراسر بدن است.
 
 
پژوهش‌های چند دهه از محققان حکایت از دامن زدن رژیم غذایی غنی از قند به انواع سرطان‌هاست؛ بر این اساس، مصرف قند عامل مؤثری برای ابتلا به سرطان‌های ریه، سر و گردن، مری و دهانه رحم است. 
 
 
پژوهشگران ادعا کرده‌اند سرطان به شدت وابسته به مصرف قند است؛ افرادی که دائماً قند و شکر مصرف می‌کنند، باید منتظر ابتلاء خود به انواع سرطان باشند. 
 
 
مقامات بهداشت و درمان سراسر دنیا، مواضع خود را نسبت به مصرف قند و شکر و رابطه آنها با ابتلا به سرطان و گسترش آن در بدن فرد مبتلا نشان داده‌اند. 
 
 
محققان دانشگاه تگزاس باور دارند، سطح بالای قند خون یک عامل مهم در بروز سرطان است؛ بر این اساس، سلول‎های سرطانی، قند را حدود 17 بار سریع‌تر از انرژی‌های سالم دریافت می‌کنند. 
 
 
سطوح بالای قند خون که در افراد دچار دیابت و اضافه وزن به وفور دیده می‌شود، فعالیت ژن خاصی را که به پیشرفت سرطان کمک می‌کند افزایش می‌دهد. 
 
 
سلول‌های سرطان به عنوان بخشی از سیستم ایمنی در حالت ایده‌آل بسیار ضعیف هستند و این سلول‌های سالم است که به رشد و قدرتمندی آنها کمک می‌کند. 
 
 
محدود کردن هر چه بیشتر مصرف قند در رژیم غذایی منجر به کاهش احتمال ابتلا به انواع سرطان‌ می‌شود؛ با توجه به شیوع سرطان در جهان، می‌توان گفت تا دهه‌های دیگر نیمی از مردم جهان مبتلا به سرطان هستند و این در حالی است که با یک رژیم غذایی مناسب می‌توان مانع این شیوع گسترده شد. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 10635 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد بازدید: 106 ساعت: 8:30 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مصرف چربی باعث افزایش وزن می شود یا قند! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
2 میوه هایی که سطح قند پایین دارند را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
3 وقتی نوزاد دلبندتان شیرین می شود ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ آبان
4 پیشگیری از خستگی با 5 مواد غذایی ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
5 آرد نانوایی‌ها با گندم دامی و گندم انسانی مخلوط است! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
6 مصرف چه خوراکی‌هایی سبب بیماری آلزایمر می شود ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
7 هندانه برای دیابتی ها مضر است یا مفید؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
8 مطالبات چغندرکاران پرداخت نشده است ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
9 دیابت, شیرین اما خطرناک ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
10 هشدار هایی که پوست در مورد وضعیت رژیم غذایی تان می دهد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
11 خواص شیره انگور از منظر طب سنتی ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
آیا با قیمت های جدید نان موافقید؟

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  عسل، بهترین شربت سینه برای کودکان اخیراً محققان تأثیر عسل و شربت سینه را روی کودکانی...

  تاثیر غذاهای پرچرب در ابتلا به سرطان لوزالمعده بر اساس اعلام مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشک...

  نکاتی در خصوص تغذیه زنان باردار دکتر ربابه شیخ الاسلام تغذیه دوران بارداری را بسیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت