نرخ جوجه یکروزه 40 درصد افزایش یافت


پایگاه خبری لقمه: تولیدکنندگان جوجه یکروزه موظف به فروش هر قطعه با نرخ هزار و ۷۰۰ تومان به مرغداران هستند و تمامی واحد‌های تولیدی موظف به رعایت این نرخ هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، طی چند ماه اخیر به دنبال افزایش تقاضا از سوی مرغداران قیمت جوجه یکروزه بدون حساب و کتاب تا مرز ۲ هزار و ۵۰۰ تومان افزایش یافت.

 

براین اساس سازمان حمایت با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد از آن جا که گوشت مرغ شامل کالای تنظیم بازار است لذا حداکثر قیمت برای هر قطعه جوجه یکروزه باید هزار و ۷۰۰ تومان باشد و تمامی واحد‌های تولیدی موظف به رعایت این نرخ هستند.

 

حال جای سؤال است که چرا با وجود سرپیچی واحد‌های توزیعی مرغ مادر از نرخ مصوب و عدم ارائه فاکتور به مرغداران، نظارت و برخوردی با متخلفان امر صورت نمی‌گیرد.

 

سعید اصغری فرد رئیس انجمن جوجه یکروزه در گفتگویی، تجارت و کشاورزی با اشاره به آخرین وضعیت قیمت جوجه یکروزه، اظهار داشت: طی جلسه دو روز اخیر رئیس اتحادیه مرغ گوشتی با نماینده وزارت جهاد کشاورزی ابلاغیه‌ای تهیه شد که براساس آن تولیدکنندگان جوجه یکروزه موظف به فروش هر قطعه با نرخ هزار و ۷۰۰ تومان به مرغداران هستند و در صورت تخلف با آنها برخورد خواهد شد.

 

به گفته وی در ایامی که تقاضا برای جوجه یکروزه از سوی مرغداران افزایش می‌یابد، نرخ جوجه بی رویه بالا می‌رود.

 

اصغری فرد با اشاره به پیش بینی وضعیت نرخ جوجه در ماه‌های آتی، بیان کرد: با اتمام ماه رمضان و افزایش جشن‌های عروسی تقاضا برای جوجه ریزی افزایش می‌یابد که به دنبال آن قیمت نیز بالا می‌رود.

 

رئیس انجمن جوجه یکروزه در پاسخ به این سؤال که مرغداران انتقاداتی نسبت به عدم پرداخت فاکتور از سوی تولیدکنندگان جوجه یکروزه دارند، بیان کرد: مرغداران در چنین مواقعی می‌توانند به انجمن گزارش دهند تا با واحد‌های جوجه یکروزه متخلف برخورد شود.

 

وی با اشاره به تمهیدات اساسی در جهت تعادل قیمت جوجه یکروزه، تصریح کرد: با توجه به آنکه ۳۰ درصد هزینه تولید را جوجه یکروزه به خود اختصاص داده است، از این رو تفاهم‌نامه‌ ۲۷ میلیون قطعه با نرخ ۱۷۰۰ تومان با اتحادیه گوشتی منعقد شده است.

 

نرخ جوجه یکروزه 40 درصد افزایش یافت

 

محمد کمالی سروستانی مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی بیان کرد: براساس برنامه ریزی کمیته تولید معاونت امور دام و جلوگیری از سوء استفاده برخی مزارع مرغ مادر باید میزان تولید جوجه یکروزه را به نحوی مدیریت کرد تا در صورت افزایش تقاضا، نرخ جوجه یکروزه به طور سرسام آوری بالا نرود.

 

وی از افزایش ۴۰ درصدی نرخ جوجه یکروزه نسبت به سال ۹۴ افزود: طی این دوسال اخیر نرخ مرغ تنها ۹ درصد با افزایش روبرو بوده، این در حالی است که نرخ جوجه به طور بی رویه‌ای افزایش یافته که همین امر زیان مرغداران را به همراه داشته است.

 

کمالی در خصوص اعتراض مرغداران به افزایش بی رویه نرخ جوجه یکروزه بیان کرد: این اعتراض منطقی نیست چرا که طی این دو سال اخیر، نرخ جوجه حداقل ۱۰ الی ۱۵ درصد باید افزایش می‌یافت.

 

به گفته وی معاونت امور دام و سازمان حمایت به عنوان مسئول کنترل قیمت باید با عوامل گران فروشی برخورد نماید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 10643 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ خرداد بازدید: 100 ساعت: 10:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 موافقت دولت با افزایش مشروط قیمت نان/نان ۱۵درصد گران می‌شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
2 نرخ جدید نان از اول آذرماه امسال اعلام می شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
3 سازمان حمایت نرخ جدید محصولات لبنی را تعیین کرد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
4 نرخ جدید مرغ و انواع مشتقات آن ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
5 مطالبات چغندرکاران پرداخت نشده است ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
6 افزایش ضریب خوداتکایی چای طی دو برنامه توسعه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
7 افزایش مصرف فیبر نرخ مرگ ناشی از سرطان روده را کاهش دهد ۱۳۹۶ شنبه ۱۳ آبان
8 پایداری تولید گندم در معرض خطر است ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
9 نرخ خرید خرما پائین است/خرید تضمینی سودآور نیست ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
10 نرخ جدید مرغ و انواع مشتقات آن ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
11 تاخیر در پرداخت مطالبات گندمکاران/ سطح زیر کشت ۴۰ درصد کاهش یافت ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  میوه‌هایی برای رفع بوی بد سیر متخصصان آمریکایی پس از انجام پژوهش‌هایی درباره خوا...

  راه‌های کالری سوزاندن در محل کار لقمه: ممکن است شما در محل کار خود تمام وقت را مشغو...

  شكر، ماده سمی از آب درآمد البته مصرف مقادیر بسیار كم شكر هیچ مشكلی ندارد اما...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا در رستوران‌ها و هتل‌های ایرانی غذاهای محلی عرضه نمی‌شود؟ یک فعال حوزه گردشگری معتقد است غذای ایرانی نه تنها چیزی از غذاهای کشورهای مشهور کم ندارد، بلکه حرف بسیاری برای گفتن دارد اما گردشگری ایران متولی ندارد و هر روز شاهد یک مدیر و یک تصمیم است.
خوراکی‌هایی که باید سرد مزاج‌ها بخورند یک متخصص طب سنتی گفت: افرادی که مزاج سرد دارند بیشتر درون‌گرا و سفید پوست هستند.این افراد بهتر است غذاهای آبکی و سنتی بیشتر بخورند و از مصرف فست‌فود بپرهیزند.
آقایان قبل از نزدیکی چه بخورند؟ اسپرمها معمولا ده تا دوازده هفته برای تکامل، زمان احتیاج دارند به همین دلیل توصیه می شود از ۱۲ هفته قبل از عمل لقاح، مقدار کافی روی، منیزیوم، ویتامین C و A برای تولید اسپرمهای سالم مصرف کنید.
ترک سیگار بدون یک گرم اضافه وزن آیا تصمیم گرفته‌اید سیگار را ترک کنید اما نگران اضافه وزن بعد آن هستید. خیالتان راحت باشد، می‌توان با رعایت نکاتی ساده از صدمات احتمالی پیشگیری کرد.