نرخ جوجه یکروزه 40 درصد افزایش یافت


پایگاه خبری لقمه: تولیدکنندگان جوجه یکروزه موظف به فروش هر قطعه با نرخ هزار و ۷۰۰ تومان به مرغداران هستند و تمامی واحد‌های تولیدی موظف به رعایت این نرخ هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، طی چند ماه اخیر به دنبال افزایش تقاضا از سوی مرغداران قیمت جوجه یکروزه بدون حساب و کتاب تا مرز ۲ هزار و ۵۰۰ تومان افزایش یافت.

 

براین اساس سازمان حمایت با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد از آن جا که گوشت مرغ شامل کالای تنظیم بازار است لذا حداکثر قیمت برای هر قطعه جوجه یکروزه باید هزار و ۷۰۰ تومان باشد و تمامی واحد‌های تولیدی موظف به رعایت این نرخ هستند.

 

حال جای سؤال است که چرا با وجود سرپیچی واحد‌های توزیعی مرغ مادر از نرخ مصوب و عدم ارائه فاکتور به مرغداران، نظارت و برخوردی با متخلفان امر صورت نمی‌گیرد.

 

سعید اصغری فرد رئیس انجمن جوجه یکروزه در گفتگویی، تجارت و کشاورزی با اشاره به آخرین وضعیت قیمت جوجه یکروزه، اظهار داشت: طی جلسه دو روز اخیر رئیس اتحادیه مرغ گوشتی با نماینده وزارت جهاد کشاورزی ابلاغیه‌ای تهیه شد که براساس آن تولیدکنندگان جوجه یکروزه موظف به فروش هر قطعه با نرخ هزار و ۷۰۰ تومان به مرغداران هستند و در صورت تخلف با آنها برخورد خواهد شد.

 

به گفته وی در ایامی که تقاضا برای جوجه یکروزه از سوی مرغداران افزایش می‌یابد، نرخ جوجه بی رویه بالا می‌رود.

 

اصغری فرد با اشاره به پیش بینی وضعیت نرخ جوجه در ماه‌های آتی، بیان کرد: با اتمام ماه رمضان و افزایش جشن‌های عروسی تقاضا برای جوجه ریزی افزایش می‌یابد که به دنبال آن قیمت نیز بالا می‌رود.

 

رئیس انجمن جوجه یکروزه در پاسخ به این سؤال که مرغداران انتقاداتی نسبت به عدم پرداخت فاکتور از سوی تولیدکنندگان جوجه یکروزه دارند، بیان کرد: مرغداران در چنین مواقعی می‌توانند به انجمن گزارش دهند تا با واحد‌های جوجه یکروزه متخلف برخورد شود.

 

وی با اشاره به تمهیدات اساسی در جهت تعادل قیمت جوجه یکروزه، تصریح کرد: با توجه به آنکه ۳۰ درصد هزینه تولید را جوجه یکروزه به خود اختصاص داده است، از این رو تفاهم‌نامه‌ ۲۷ میلیون قطعه با نرخ ۱۷۰۰ تومان با اتحادیه گوشتی منعقد شده است.

 

نرخ جوجه یکروزه 40 درصد افزایش یافت

 

محمد کمالی سروستانی مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی بیان کرد: براساس برنامه ریزی کمیته تولید معاونت امور دام و جلوگیری از سوء استفاده برخی مزارع مرغ مادر باید میزان تولید جوجه یکروزه را به نحوی مدیریت کرد تا در صورت افزایش تقاضا، نرخ جوجه یکروزه به طور سرسام آوری بالا نرود.

 

وی از افزایش ۴۰ درصدی نرخ جوجه یکروزه نسبت به سال ۹۴ افزود: طی این دوسال اخیر نرخ مرغ تنها ۹ درصد با افزایش روبرو بوده، این در حالی است که نرخ جوجه به طور بی رویه‌ای افزایش یافته که همین امر زیان مرغداران را به همراه داشته است.

 

کمالی در خصوص اعتراض مرغداران به افزایش بی رویه نرخ جوجه یکروزه بیان کرد: این اعتراض منطقی نیست چرا که طی این دو سال اخیر، نرخ جوجه حداقل ۱۰ الی ۱۵ درصد باید افزایش می‌یافت.

 

به گفته وی معاونت امور دام و سازمان حمایت به عنوان مسئول کنترل قیمت باید با عوامل گران فروشی برخورد نماید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 10643 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ خرداد بازدید: 63 ساعت: 10:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نرخ جدید انواع ماهی در بازار ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
2 آخرین وضعیت عرضه گوشت قرمز و مرغ جهت تنظیم بازار ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۲ مرداد
3 کاهش ۴۰ درصدی قیمت پیاز/ نرخ پیاز تا هفته آینده متعادل می‌شود ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۲ مرداد
4 آخرین تحولات بازار میوه و صیفی/ نرخ پیاز اشک مردم را درآورد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد
5 بازار نهاده های دامی داغ شد ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۰ مرداد
6 سونامی افزایش قیمت پیاز/الگوی کشت،کلید مفقوده بخش کشاورزی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير
7 نرخ جدید مرغ و انواع مشتقات آن ۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير
8 قیمت مرغ به 8 هزار و 450 تومان رسید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير
9 فرار از اجرای طرح کاهش وزن کشتار به بهانه گرانی جوجه ۱۳۹۶ شنبه ۱۷ تير
10 افزایش مجدد قیمت لبنیات چه بر سرِ سرانۀ مصرف می‌آورد؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير
11 نرخ جدید مرغ به ۷۵۵۰ تومان رسید ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  دیالیزی‌ها آجیل نخورند یک متخصص کلیه گفت: دیالیزی‌ها تا حد امکان آجیل نخو...

  برای جلوگیری از چاقی در تعطیلات نوروز چه کنیم؟ یک کارشناس تغذیه گفت: برای جلوگیری از چاقی و اضاف...

  آب میوه تازه یا آب میوه بسته بندی شده؟! هر فردی می داند که میوه ها و سبزیجات، عناصر ضروری ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا در رستوران‌ها و هتل‌های ایرانی غذاهای محلی عرضه نمی‌شود؟ یک فعال حوزه گردشگری معتقد است غذای ایرانی نه تنها چیزی از غذاهای کشورهای مشهور کم ندارد، بلکه حرف بسیاری برای گفتن دارد اما گردشگری ایران متولی ندارد و هر روز شاهد یک مدیر و یک تصمیم است.
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.
پاستیل استخوان‌ساز است ؟ حتماً شنیده‌اید كه برخی خوردن پاستیل را توصیه می‌كنند و می‌گویند به علت ژلاتینی كه دارد پرخا‌صیت و استخوان ساز است.
انواع سرکه و خواص آنها سرکه به عنوان یک ضدعفونی‌کننده از زمان بقراط که در سال‌های 377 تا 460 قبل از میلاد می‌زیست، به کار می‌رفت.