جشنواره توت فرنگی صوفیانده امروز برگزار می‌شود


پایگاه خبری لقمه: دبیر برگزاری جشنواره بومی محلی توت‌فرنگی از برگزاری هفتمین جشنواره توت‌فرنگی صوفیانده صومعه‌سرا در روز ۴خرداد خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سیروس نوروزی در گفت‌وگویی اظهار کرد:این جشنواره روز پنج‌شنبه ۴خرداد از ساعت ۱۴-۲۱ در روستای صوفیانده صومعه‌سرا برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه طرح توجیهی برگزاری اولین جشنواره توت فرنگی روستای صوفیانده از جانب دهیاری در سال ۸۹ به دفتر امور روستایی و عشایری استانداری گیلان ارسال شد،افزود:ضمن تایید و همکاری این دفتر و کلیه نهادهای مربوطه جشنواره توت فرنگی از سال ۹۰در صوفیانده به اجرا درآمد.

نوروزی با بیان اینکه روستای صوفیانده امروز به کوشش اهالی محترم و مسئولین بعنوان روستای هدف گردشگری مطرح است،‌ خاطرنشان کرد: استان گیلان دارای ۷۰هکتار باغ توت‌فرنگی است که حدود ۲۰هکتار آن به روستای صوفیانده صومعه‌سرا اختصاص دارد.

وی با بیان اینکه روستای صوفیانده بدلیل داشتن ۲۰هکتار اراضی سطح زیرکشت، مرکز تولید توت فرنگی استان محسوب می‌شود، گفت:توسعه گردشگری روستا و منطقه مهم‌ترین هدف برگزاری جشنواره توت‌فرنگی در صوفیانده است.

نوروزی با بیان اینکه استقبال گردشگران و بازدیدکنندگان از جشنواره توت فرنگی صوفیانده بی‌نظیر است،تصریح کرد: خوشبختانه این جشنواره هرساله با استقبال بیش از شش هزار بازدیدکننده برگزار می‌شود که این موضوع در معرفی دیگر پتانسیل‌های گردشگری روستا نظیر تالاب و اکوتوریسم روستا نقش بسزایی دارد.

وی به اثرگذاری برگزاری این جشنواره و شناخت محصول و روستا اشاره کرد و گفت:امروز بیشتر محصول روستا مستقیماَ و بدون حضور واسطه و دلال و با کیفیت بهتر توسط خریداران و گردشگران تهیه می‌شود.

نوروزی به حمایت‌های جهاد کشاورزی و صندوق کارآفرینی امید صومعه‌سرا از باغداران در زمینه‌ بحث ترویج،‌ارائه تسهیلات کم‌بهره و ارائه گواهینامه اشاره کرد و گفت: برگزاری کلاس‌های آموزشی با هدف تقویت دانش کشاورزی از دیگر خدمات جهاد کشاورزی صومعه‌سرا به باغداران بوده است‌.

دبیر برگزاری این جشنواره در پایان اجرای لافندبازی، کشتی گیله‌مردی، اجرای نمایش محلی و موسیقی و برپایی غرفه‌های فروش محصولات کشاورزی و صنایع‌دستی را از دیگر برنامه‌های هفتمین جشنواره توت فرنگی در صوفیانده برشمرد و اظهار کرد: تمام سعی و تلاش بنده و همکاران و اهالی روستا معرفی مطلوب روستا و محصول و فراهم‌آوری روز بسیار شاد و جذابی برای گردشگران عزیز است.
 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


 


نقل از :ایسنا

کد: 10652 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ پنج شنبه ۴ خرداد بازدید: 2000 ساعت: 9:40 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
2 اهدای جایزه ویژه انجمن مخترعین اروپا به مخترع ایرانی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
3 برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در پایتخت سمنوی ایران ۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
4 جشنواره آش و غذاهای سنتی نیر ۲۲ تیرماه برگزار می شود ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۲ خرداد
5 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
6 دوازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال برگزار می شود ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
7 فراخوان تور عکاسی «خوشه» منتشر شد ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد
8 سومین مسابقه ملی عکس «خوشه» فراخوان داد ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
9 جشنواره عکس خوشه می‌تواند جریان سازی اجتماعی کند ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
10 سومین جشنواره عکس خوشه هدفمند است ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
11 حجت الله ایوبی: نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شکلات شیری یا شکلات تلخ! لقمه: شکلات حاوی آنتی اکسیدان های مختلفی از جمله ف...

  خواص خوردن ژله یکی از محبوبترین دسرها ژله است که با طعم و رنگ‌های...

  دانش تغذیه ای شما چه قدر است؟(2) پایگاه خبری لقمه: برای اینكه بفهمید اطلاعات تغذیه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قصۀ نان سنگک؛ از شاه عباس تا علی جغجغه و سهمیه بندی نان شاطر، خمیرگردان، نان پزان، نان درآر و پادو... این‌ها اعضای تیمی هستند که سال‌ها است خوشمزه‌ترین نان سنتی ایران را سر سفره‌های مردم می‌گذارند. مردانی که کنار تنها تنور مثلثی شکل دنیا می‌ایستند، و قدیمی‌ترین نان مثلثی شکل دنیا را می‌پزند؛ سنگک!
طعم‌هایی كه امروزمان را خراب كرد یادش بخیر، آن روزهایی كه دلمان لك می‌زد برای رفتن به مدرسه... روزهایی كه تا زنگ تفریح زده می‌شد با اشتیاق به سمت حیاط مدرسه می‌رفتیم و اولین جایی كه سراغش را می‌گرفتیم «بوفه مدرسه» بود.
طعم بی رقیب غذاهای ایرانی انگشت‌هایی كه قبلا با آبگوشت‌های چرب و پردنبه خورده می‌شد و دل‌هایی كه قبلا برای قورمه‌سبزی‌های جا افتاده و خوش‌عطر غنج می‌رفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده می‌شود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال می‌رود.
توصیه دکتر کرمانی برای غذا خوردن و لاغری اگر تا به حال رژیم هایی که امتحان کردید در راضی نگه داشتنتان ناموفق بوده اند به خواندن این مقاله ادامه دهید.