تحولات بازار مرغ و ماهی


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه پرنده و ماهی، نرخ جدید مرغ و انواع ماهی را در بازار اعلام کرد و گفت: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم مرغ در مراکز خرده‌فروشی ۶۹۰۰ تومان است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، مهدی یوسف‌خانی در گفتگویی با بیان اینکه در حال حاضر نرخ مرغ  زنده ۴۵۰۰ تومان است، اظهار داشت: همچنین نرخ مرغ آماده‌طبخ، در عمده‌فروشی درب کشتارگاه (به صورت نقدی) ۶۱۰۰تومان و توزیع درب واحدهای صنفی (نقدی) ۶۲۵۰ تومان است.
 
وی اضافه کرد: نرخ هر کیلوگرم مرغ آماده‌طبخ در مراکز خرده‌فروشی ۶۹۰۰ تومان، هر کیلوگرم ران مرغ با کمر ۵۹۰۰ تومان، ران مرغ بدون کمر برابر با قیمت و ۶۹۰۰ تومان، مرغ سینه بدون کتف ۱۲۰۰۰ تومان و سینه با کتف ۱۱۰۰۰ تومان است.
 
رئیس اتحادیه پرنده و ماهی، قیمت انواع ماهی را نیز به شرح ذیل اعلام کرد: قیمت ماهی شیر جنوب ۲۸ هزار تومان، کپور ۱۲ هزار تومان، قزل آلا ۱۴ هزار تومان، شیر نیزه‌ای ۱۷ هزار تومان، تیلاپیا ۱۹ هزار تومان، سفید پرورشی ۱۴ هزارتومان، آزاد دزفولی ۸ هزار تومان، هامور جنوب ۲۴ هزار تومان، حلوا سیاه ۲۸ هزار تومان، قزل سالمون ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان، شوریده ۲۲ هزار تومان، راشگوی ۴۲ هزار تومان، سرخو ۲۲ هزار تومان، سالمون نروژ ۴۰ هزار تومان، سنگ سر طلایی ۲۴ هزار تومان، سنگ سر شهری ۱۹ هزار تومان، سارم و گیش ۹ هزار تومان است.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 10674 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۰ دي بازدید: 123 ساعت: 3:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شکلات مرغوب را چگونه تشخیص دهیم! ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند
2 آموزش تزیین تخم مرغ های عید نوروز ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۰ اسفند
3 نرخ جدید مرغ و انواع مشتقات آن اعلام شد ۱۳۹۵ يکشنبه ۸ اسفند
4 نکاتی برای آشپزی آسان و سالم ۱۳۹۵ چهارشنبه ۴ اسفند
5 طرز تهیه تاتسوتا-آگه مرغ و ماهی ماکرل ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
6 طرز تهیه غذای دبی مجبوس ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
7 مصرف بیش از حد غذاهای سرخ کردنی عامل بروز استرس و افسردگی ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
8 خانم‌ها برای عملکرد درست بدنتان از مصرف این مواد غذایی غافل نشوند ۱۳۹۵ شنبه ۲۳ بهمن
9 ۶ میلیون قطعه مرغ بر اثر آنفلوانزا تلف شدند ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۷ بهمن
10 پوسته تخم مرغ ناقل آنفولانزای پرندگان است ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۷ بهمن
11 طرز تهیه بوقلمون شکم پر و فوت وفن آن ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۷ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مراقب باشید سرطان نخورید... زندگی ماشینی و مدرن و نداشتن دقت كافی برای تهیه غذ...

  هفت ماده نفاخ را بشناسید لقمه:

  چرا باید توت فرنگی بخوریم یکی از میوه های پرطرفدار بهاری توت فرنگی است که نه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان