معاون بهداشتی وزارت بهداشت: سنگک بهترین نان سنتی


پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشتی وزارت بهداشت از نان سنگک به عنوان بهترین نان به لحاظ دارا بودن نمک کافی نام برد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر علی اکبر سیاری عصر چهارشنبه در اولین همایش «نان سالم» گفت: ۴۵ درصد پروتئین و در فقرا تا ۶۰ درصد پروتئین از نان تامین می شود.

 

وی با اعلام اینکه ۸۰ درصد آهن بدن و ۳۰ درصد کلسیم از نان تامین می شود، افزود: ایرانی ها روزانه ۱۰ تا ۱۲ گرم نمک می خورند که بیشترین میزان آن از طریق مصرف نان است.

 

سیاری با اعلام اینکه نان سنگک یک گرم نمک به ازای ۱۰۰ گرم نان دارد، گفت: در ۹۹ درصد موارد، نان سنگک از نظر میزان نمک بهتر از سایر نان های سنتی است.

 

به گفته معاون وزیر بهداشت در نان های بربری این میزان تا ۷۶ درصد و در لواش ۷۴ درصد و همچنین نان تافتون ۵۹ درصد به لحاظ میزان نمک استانداردها رعایت می شود.

 

وی با تاکید بر اینکه نمک زیاد فشار خون ایجاد کند، اظهار داشت: ۹ میلیون ایرانی در حال حاضر فشار خون دارند که متاسفانه این عارضه هیچ علامتی ندارد و موقعی خبردار می شویم که فشار خون داریم که سکته کرده ایم.

 

معاون وزیر بهداشت بر کاهش میزان نمک در پخت نان تاکید کرد کرد و گفت: در سال ۷۶ آرد را با آهن و اسیدفولیک غنی کردیم و باعث شد میزان کمبود آهن در خانم های سن بارداری به ۱۴ درصد برسد در حالی که این میزان در آمریکا ۱۷، فرانسه ۲۵ و در ترکیه ۳۰ درصد است. بنابراین اقدامات ما توانسته نتیجه خوبی به همراه داشته باشد.

 

سیاری با تاکید بر اینکه نانوایی ها نمی بایست از جوهر قند استفاده کنند افزود: جوهر قند منجر به دیابت و سرطان می شود و نمی بایست در پخت نان استفاده شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10712 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي بازدید: 1834 ساعت: 12:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 یک نانوا و یک بستنی‌فروش محکوم به شلاق و زندان شدند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
4 تنبیه ۱۳۰ نانوایی متخلف ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
5 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
6 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
7 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
8 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9 بایدها و نبایدهای اهدای‌خون ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
10 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
11 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذایی مبتلایان به فنیل کتونوری پایگاه خبری لقمه: نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذا...

  کنترل گرسنگی هنگام گرفتن رژیم های لاغری کنترل و غلبه بر گرسنگی از مهمترین مشکلاتی است که ا...

  مصرف آجیل فشار خون را كاهش می دهد یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی ضمن بیان این مطلب اظه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این شایعات به ملون نمی چسبد! پایگاه خبری لقمه: ملون نه تنها سرطانزا نیست بلکه با توجه به خواص زیادی که دارد تقریباً شبیه ابرقهرمان میوه ها به نظر می رسد.
دیابت پشت گوش یک چهارم ایرانیان یک فوق تخصص غدد گفت:‌ رشد دیابت در یک دهه گذشته دو برابر شده، ۴ میلیون نفر مبتلا و ۵ میلیون نفر در خطر ابتلا هستند، با این روند تا دو دهه آینده از هر ۴ ایرانی بزرگسال یکی دیابت دارد یا در شرف بیماری است. سیاستگذاری ها نیز فقط روی کاغذ باقیمانده است.
غذاها چطور باعث كاهش استرس می‌شوند؟ همه ما كم و بیش استرس داریم ولی چگونگی مقابله با آن در افراد مختلف، متفاوت است. مدیریت استرس می‌تواند یك ابزار قوی برای حفظ و ارتقای سلامت باشد. راهكار‌های مختلفی برای این كار وجود دارد كه یكی از آنها داشتن رژیم غذایی مناسب است.
بی‌میلی جنسی میانسالی با کدام جوشانده درمان می‌شود؟ در متون مختلف طب سنتی بارها به این موضوع اشاره شده است كه پرداختن به فعالیت‌های سنگین مانند روابط زناشویی زوج‌ها باید دست‌كم 2 تا 3 ساعت بعد از میل كردن غذا انجام شود.