معاون بهداشتی وزارت بهداشت: سنگک بهترین نان سنتی


پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشتی وزارت بهداشت از نان سنگک به عنوان بهترین نان به لحاظ دارا بودن نمک کافی نام برد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر علی اکبر سیاری عصر چهارشنبه در اولین همایش «نان سالم» گفت: ۴۵ درصد پروتئین و در فقرا تا ۶۰ درصد پروتئین از نان تامین می شود.

 

وی با اعلام اینکه ۸۰ درصد آهن بدن و ۳۰ درصد کلسیم از نان تامین می شود، افزود: ایرانی ها روزانه ۱۰ تا ۱۲ گرم نمک می خورند که بیشترین میزان آن از طریق مصرف نان است.

 

سیاری با اعلام اینکه نان سنگک یک گرم نمک به ازای ۱۰۰ گرم نان دارد، گفت: در ۹۹ درصد موارد، نان سنگک از نظر میزان نمک بهتر از سایر نان های سنتی است.

 

به گفته معاون وزیر بهداشت در نان های بربری این میزان تا ۷۶ درصد و در لواش ۷۴ درصد و همچنین نان تافتون ۵۹ درصد به لحاظ میزان نمک استانداردها رعایت می شود.

 

وی با تاکید بر اینکه نمک زیاد فشار خون ایجاد کند، اظهار داشت: ۹ میلیون ایرانی در حال حاضر فشار خون دارند که متاسفانه این عارضه هیچ علامتی ندارد و موقعی خبردار می شویم که فشار خون داریم که سکته کرده ایم.

 

معاون وزیر بهداشت بر کاهش میزان نمک در پخت نان تاکید کرد کرد و گفت: در سال ۷۶ آرد را با آهن و اسیدفولیک غنی کردیم و باعث شد میزان کمبود آهن در خانم های سن بارداری به ۱۴ درصد برسد در حالی که این میزان در آمریکا ۱۷، فرانسه ۲۵ و در ترکیه ۳۰ درصد است. بنابراین اقدامات ما توانسته نتیجه خوبی به همراه داشته باشد.

 

سیاری با تاکید بر اینکه نانوایی ها نمی بایست از جوهر قند استفاده کنند افزود: جوهر قند منجر به دیابت و سرطان می شود و نمی بایست در پخت نان استفاده شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10712 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي بازدید: 1908 ساعت: 12:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چه بخوریم تا شانس بارداری بیشتر شود؟ الگوی غذایی مهم‌تر از یک ماده غذایی خاص ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۰ مهر
2 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 یک نانوا و یک بستنی‌فروش محکوم به شلاق و زندان شدند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
5 تنبیه ۱۳۰ نانوایی متخلف ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
6 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
7 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
8 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
9 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 بایدها و نبایدهای اهدای‌خون ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
11 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف فست فودها به كبد كودكان آسیب می رساند كارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

  چگونه روغن زیتون طبیعی را از غیرطبیعی تشخیص دهیم؟ رییس مرکز تحقیقات زیتون کشور گفت: روغن زیتون خوب ب...

  دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: مطالعه روی بیش از ۴۰۰ هزار نفر ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه‌های تغذیه‌ای برای مقابله با درد متخصصان تغذیه و سلامت معتقدند که برخی از مواد غذایی به کاهش دردهای مزمن کمک می‌کنند.
مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب دستگاه گوارش می‌شود یک فوق تخصص گوارش کودکان با اشاره به اینکه عدم درمان خونریزی‌های گوارشی کودکان تاثیرات سوئی بر رشد و وضعیت قلبی آنان دارد، گفت: مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب به مخاط دستگاه گوارش خواهد شد؛ بنابراین کودکانی که زمینه آلرژی‌های غذایی دارند در صورت مصرف شیر گاو، دچار خونریزی‌های گوارشی می‌شوند.
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت پایگاه خبری لقمه: بررسی بازار سکه و طلا نشان می‌دهد که پس از گذشت یک روز از دومین جلسه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، بازار همچنان با ریزش همراه است و قیمت‌ها نسبت به آخرین معاملات روز گذشته، کاهشی شده‌اند؛ بطور مثال هر قطعه سکه ۳.۸ میلیون تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار بالغ بر ۳۰۰ هزار تومان، نسبت به دیروز (شنبه) ارزان‌تر شده است.
من سریع آشپزی می کنم برنامه «به خانه بر می‌گردیم» كه در حال حاضر هم از شبكه پنجم سیما در حال پخش است و طرفداران زیادی را هم به خود جذب كرده است، زمانی اجرای آن را فردی بر عهده داشت كه خود و مادر بزرگوارش از مجریان حرفه‌ای و توانا بودند. او كسی نیست جز سركار خانم «الهام صفوی‌زاده»، مجری خوش‌ذوقی كه اجرای زیبای او را در برنامه‌ها و شبكه‌های مختلف به یاد داریم. وی خاطرات خوبی را در برنامه آشپزی به یاد دارد.