طرز تهیه غذای دبی مجبوس


پایگاه خبری لقمه: مجبوس یا مکبوس یک غذای عربی می باشد که مخلوطی از پلو با ادویه های مختلف بهمراه مرغ می باشد. با درست کردن این غذا طعم و مزه ای متفاوت را تجربه می کنید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه مجبوس آشنا می شوید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مجبوس یا مکبوس یک غذای عربی می باشد که مخلوطی از پلو با ادویه های مختلف بهمراه مرغ می باشد. با درست کردن این غذا طعم و مزه ای متفاوت را تجربه می کنید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه مجبوس آشنا می شوید.

 

طرز تهیه غذای عربی « مجبوس » 


مواد لازم برای ۴ نفر:

برنج: ۴ پیمانه

مرغ: ۴ تکه

پیاز: ۱ عدد، نگینی ریز شده

گوجه فرنگی: ۵ تا ۴ عدد رنده شده

تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری

رازیانه: ۱/۲ قاشق چایخوری

زیره سبز: ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه نکوبیده: ۱ قاشق مرباخوری

میخک درسته: ۳ تا ۵ عدد

چوب دارچین: ۲ عدد

هل درسته: ۵ دانه

زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری

نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

 

مرحله ۱ – تکه های مرغ را به همراه زردچوبه، چوب دارچین، ۳ عدد از میخک درسته، فلفل سیاه نکوبیده، هل و رنده گوجه فرنگی روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهید تا پخته شود بطوریکه آب آن تمام نشود.

 

مرحله ۲ – مرغ ها را پس از پختن از آب آن جدا کرده و آب باقیمانده را برای پخت برنج کنار بگذارید. ( ادویه های درسته را از آب مرغ جدا نکنید تا هنگام پخت برنج طعم و مزه مطبوعی بخود بگیرد.)

 

مرحله ۳ – تخم گشنیز، رازیانه، میخک و زیره سبز را با یکدیگر آسیاب کرده و کنار بگذارید.

 

مرحله ۴ – برنج را که از قبل شسته و خیس کرده اید با آب مرغ پیمانه کرده و روی حرارت گذاشته تا آب مرغ بخورد برنج برود.

 

مرحله ۵ – مرغ ها را بهمراه ۱ قاشق چایخوری از ادویه های آسیاب شده لا به لای برنج داده و دم کنید، یعد از اینکه برنج دم کشید آنرا در ظرف مورد نظر کشیده و سرو نمائید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :آشپز آنلاین

کد: 10792 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن بازدید: 11149 ساعت: 9:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توییت تند پویانفر به خاطر گرانی‌ مواد غذایی+تصویر ۱۴۰۴ جمعه ۲۹ آذر
2 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
4 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
5 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
6 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
7 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
8 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
10 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
11 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  به كودك خود به اجبار غذا ندهید دكتر پریسا ترابی در گفت وگویی، ضمن بیان این مطلب ا...

  نکات تغذیه‌ای برای جلوگیری از ابتلا به کرونا/چرا خوردن غذاهای مدرن در وعده سحری توصیه نمی‌شود؟‌ پایگاه خبری لقمه: منصور رضایی متخصص تغذیه در برنام...

  مضرات و فواید رژیم های گیاه خواری بعضی افراد به دلیل اعتقادات مذهبی یا برخی باورهایش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مضرات مصرف زیاد قند و شکر/کمتر از ۱۰ درصد انرژی از مواد قندی تأمین شود مصرف زیاد قند و شکر و مواد غذایی حاوی آنها تبعات زیادی از جمله پوسیدگی دندان در کودکان و اضافه وزن، دیابت، بیماری قلبی و آرتریت را در سنین بالاتر به دنبال دارد.
اقدامات متنوعی که شهرداری در حمایت از رستوران‌داران می‌تواند انجام دهد پایگاه خبری لقمه: شهرداری تهران می‌تواند در حمایت از رستوران‌داران اقدامات متنوعی را انجام دهد. البته، برنامه‌ها و اقدامات وابسته به سیاست‌ها و اولویت‌های هر شهرداری خاصی هستند و ممکن است در هر شهر و شرایط متفاوت باشند.
تـغـذیـه قـدیمی‌هـا 4 غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.
گزارشی از وضعیت قیمت کالاهای اساسی/ گوشت ۴۱ درصد گران شد! پایگاه خبری لقمه: در حالی که حدود ۳ هفته تا شب عید مانده، قیمت ها در بازار کالاهای اساسی رو به بالا است که در این شرایط این سوال مطرح می شود برنامه دولت برای حمایت از مصرف کننده چیست؟