به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اسکندر زند صبح امروز در مراسم رونمایی از 2 دستاورد جدید تحقیقاتی و واگذاری صد و نود و هشتمین فناوری و دانش فنی به بخش خصوصی اظهارداشت: تحقیقاتمان را در بخش کشاورزی خروجیمحور کردهایم تا جایی که طی 2-3 سال گذشته 72 دستاورد علمی را به بخش خصوصی واگذار کرده و تجاری سازی کردهایم.
وی با اشاره به اینکه آخرین یافتهها به صورت رایگان در اختیار بخش کشاورزی قرار میگیرد، خاطرنشان کرد: برای بهبود تولید گندم در مزارع نیز 2 پروژه بینالمللی در دست داریم که در همین راستا با دو سازمان سیمیت و ایکاردا برای توسعه عملکرد مزارع قراردادهایی منعقد کردهایم.
وی چابکسازی سازمان تات را یکی از اهداف وزارت جهاد کشاورزی دانست و افزود: به دنبال استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی هستیم تا هم کارها سرعت بیشتری به خود بگیرد و هم بدنه دولت سبکتر شود.
زند همچنین به کاهش جذب دانشجویان بخش کشاورزی هم اشارهای کرد و گفت: در سال 93، 85 هزار دانشجوی کشاورزی داشتیم که این رقم اکنون به 35 هزار نفر کاهش یافته است و از این پس به اندازه مورد نیاز در بخش کشاورزی دانشجو جذب میکنیم.
معاون حجتی این را هم گفت که از این پس به مرور نظارت بر مزارع کشور به صورت الکترونیک انجام میشود.
زند تصریح کرد: طی این مدت 14 هزار فرمول برند سموم برای ثبت به ما مراجعه کردهاند که از این تعداد 7 درصد طی آزمایشهای انجام شده رد شدهاند و همچنین 14 هزار فرمول کود تحت آزمایش قرار گرفتهاند که از این تعداد 1021 مورد یعنی 15 درصد از آنها مردود اعلام شدهاند در حالیکه پیش از این در مزارع مورد استفاده قرار میگرفتند و این کار توسط موسسه تحقیقات خاک و آب صورت گرفته است.
وی تاکید کرد: ما به دنبال آگاه کردن کشاورزان برای سلامت و کیفیت نهادههایی که در اختیارشان قرار میگیرد، هستیم.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :فارس