غذاهایی که سلامت پوست شما را به خطر می اندازند


پایگاه خبری لقمه: قبل از خوردن کلوچه و نوشیدنی به این فکر کنید که این خوردنی ها چه تاثیری را روی پوست منعکس می کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، قبل از خوردن کلوچه و نوشیدنی به این فکر کنید که این خوردنی ها چه تاثیری را روی پوست منعکس می کنند. با نگاه کردن به پوست صورت خود می توانید متوجه شوید که چه غذاهایی را بیشتر از همه دوست دارید.

 

شیر

 

شیری که به قهوه یا بستنی اضافه می کنید تاثیراتی جدی روی رنگ پوست صورت دارد حتی اگر مشکل عدم تحمل لاکتوز را هم نداشته باشید. با بالا رفتن سن آنزیم های متابولیز کننده لاکتوز زیادی از دست می دهیم و این باعث التهاب در تمام بدن به خصوص در صورت می شود.

 

اگر متوجه شدید که صورت تان خسته و خواب آلود است و پوست چروک می شود چند هفته لبنیات را کنار بگذارید تا تفاوت را به وضوح ببینید.

 

شکر

 

شکر نه تنها روی وزن بلکه روی پوست هم تاثیر می گذارد. شکر به فرآیند گلیکاسیون (قندی شدن) سرعت می دهد. فرآیندی که ملکول های گلوکز اضافی به کلاژن متصل می شوند و به آن آسیب می رسانند. این فرآیند باعث می شود پوست زودتر پیر و چروک شود.

 

تنها راه برای حفظ سلامت پوست کمتر کردن مصرف شکر است.

 

گلوتن

 

تمام این نشان ها بیانگر این واقعیت است که بدن شما قادر به سوخت و ساز گلوتن (پروتئینی که در گندم، جو و بلغور جو یافت می شود) نیست. اگر مشکل سوخت و ساز گلوتن دارید این غذاها را در برنامه غذایی کم کنید تا بعد از ۲ الی ۳ هفته تغییر را در چهره خود ببینید. اما اگر باز هم این نشانه ها را روی صورت خود مشاهده کردید کربوهیدرات های ساده را هم کم کنید.

 شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :جام جم

کد: 10818 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت بازدید: 71 ساعت: 10:44 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت شیر پاستوریزه ۲ برابر شیر خام ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
2 تعداد دام‌های سبک کاهش می‌یابد/19 میلیون بز داریم ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
3 استیک با طعم سیر و ریحان ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
4 شکلات قرمز با عطر و طعم شگفت انگیز تولید شد ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
5 عرضه ۵۰ تن شیر خام در بورس ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
6 شیرهای طعم‌دار برای بدن مفید است یا مضر؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
7 بزرگترین نمایشگاه تخصصی شیرینی و شکلات برگزار می شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
8 آیا شیر گاو برای کودکان زیر یک سال مضر است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
9 سیر تا پیاز خواص شیر مادر ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۶ شهريور
10 چگونه کودکان را به خوردن سبزی عادت دهیم ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ شهريور
11 مصرف مواد خوراکی زیر به مادران شیرده توصیه می شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  تخمه هندوانه برای کاهش سطح کلسترول بد خون مفید است متخصصان تغذیه می‌گویند تخمه هندوانه که بیشتر مردم ...

  میوه ای که تمرکز را زیاد می‌کند تحقیقات علمی جدید نشان می دهد که مصرف نارگیل تمرکز...

  دانش آموزان مواد غذایی حاوی آهن مصرف کنند سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هرگز از تیروئیدتان غافل نشوید چند روز پیش وزارت بهداشت در آستانه روز جهانی گواتر (چهارم خرداد) نسبت به بازگشت‌ این بیماری به کشور هشدار داد و توجه رسانه‌ها و مردم را به بالا رفتن خطر بروز اختلالات تیروئیدی در افراد جامعه جلب کرد.
بهترین زمان برای استفاده از سیر مردم معمولا از سیر گریزانند اما اگر خاصیت درمانی شگفت انگیز آن‌را بدانند، اشتیاق زیادی برای استفاده از آن پیدا خواهند کرد.
آیا به غذا خوردن معتاد هستید؟ نمی‌توانید دست از غذا خوردن بکشید؟ حتی وقتی سیر هستید و دلتان حتی یک ذره هم ضعف نمی‌رود، باز هم دوست دارید خوراکی در دهان بگذارید؟ اگر این حالت شما در موقعیت‌های استرس‌زا بیشتر می‌شود، باید به این فکر کنید که ممکن است به غذا خوردن معتاد شده باشید. اگر می‌خواهید از این موضوع مطمئن شوید، می‌توانید آزمون زیر را انجام دهید تا ببینید به غذا اعتیاد دارید یا نه!
آیا لاغر شدن با آب امکان‌پذیر است؟ یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی بابیان اینکه یکی از عادت‌های غذایی غلط در ایران نوشیدن چای یا قهوه بلافاصله بعد از صرف هر وعده غذایی است، گفت: «این عادت غلط غذایی ممکن است به‌مرورزمان باعث بروز کم‌خونی مخصوصاً در خانم‌ها شود چراکه با رقیق شدن شیره‌های گوارشی عمل هضم به‌خوبی صورت نمی‌گیرد و همچنین ترکیبات موجود در چای مانع جذب برخی از املاح و مواد معدنی می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها آهن مخصوصاً آهن با منشأ گیاهی است.»