غذاهایی که سلامت پوست شما را به خطر می اندازند


پایگاه خبری لقمه: قبل از خوردن کلوچه و نوشیدنی به این فکر کنید که این خوردنی ها چه تاثیری را روی پوست منعکس می کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، قبل از خوردن کلوچه و نوشیدنی به این فکر کنید که این خوردنی ها چه تاثیری را روی پوست منعکس می کنند. با نگاه کردن به پوست صورت خود می توانید متوجه شوید که چه غذاهایی را بیشتر از همه دوست دارید.

 

شیر

 

شیری که به قهوه یا بستنی اضافه می کنید تاثیراتی جدی روی رنگ پوست صورت دارد حتی اگر مشکل عدم تحمل لاکتوز را هم نداشته باشید. با بالا رفتن سن آنزیم های متابولیز کننده لاکتوز زیادی از دست می دهیم و این باعث التهاب در تمام بدن به خصوص در صورت می شود.

 

اگر متوجه شدید که صورت تان خسته و خواب آلود است و پوست چروک می شود چند هفته لبنیات را کنار بگذارید تا تفاوت را به وضوح ببینید.

 

شکر

 

شکر نه تنها روی وزن بلکه روی پوست هم تاثیر می گذارد. شکر به فرآیند گلیکاسیون (قندی شدن) سرعت می دهد. فرآیندی که ملکول های گلوکز اضافی به کلاژن متصل می شوند و به آن آسیب می رسانند. این فرآیند باعث می شود پوست زودتر پیر و چروک شود.

 

تنها راه برای حفظ سلامت پوست کمتر کردن مصرف شکر است.

 

گلوتن

 

تمام این نشان ها بیانگر این واقعیت است که بدن شما قادر به سوخت و ساز گلوتن (پروتئینی که در گندم، جو و بلغور جو یافت می شود) نیست. اگر مشکل سوخت و ساز گلوتن دارید این غذاها را در برنامه غذایی کم کنید تا بعد از ۲ الی ۳ هفته تغییر را در چهره خود ببینید. اما اگر باز هم این نشانه ها را روی صورت خود مشاهده کردید کربوهیدرات های ساده را هم کم کنید.

 شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :جام جم

کد: 10818 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت بازدید: 100 ساعت: 10:44 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آب ماست به جای شیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
2 میوه هایی که سطح قند پایین دارند را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
3 کاهش ریسک ابتلا به اگزما با شیردهی طولانی مدت کودکان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ آبان
4 بهداشت توزیع شیرخشک و فرآورده های متابولیک در مناطق زلزله زده ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ آبان
5 وقتی نوزاد دلبندتان شیرین می شود ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ آبان
6 کارخانه های لبنی خواستار توقف خرید توافقی شیر خام هستند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
7 تغذیه در بحران و بلایای طبیعی ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
8 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
9 سازمان حمایت نرخ جدید محصولات لبنی را تعیین کرد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
10 طرز تهیه رنگینک با طعم‌ شكلات ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
11 درست و غلط موضوع استفاده از دستمال کاغذی در سرشیرهای سنتی! ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
آیا با قیمت های جدید نان موافقید؟

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: برای پیشگیری از بیماری...

  چه بخوریم که خوش به حالمان شود؟ لقمه: موز، زردآلو، کشمش، ماست، عسل، فلفل دلمه‌ای ق...

  رنگ های مجاز و غیرمجاز در مواد غذایی را بشناسید مدیر گروه بهداشت محیط وحرفه ای مرکز بهداشت نیشابور...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا ماست هم خراب می‌شود؟ ماست بعد از گذشت تاریخ انقضا طعمی ترش پیدا می‌کند. البته خوردن ماست ترش هیچ ضرری ندارد اما فایده‌ای هم به بدن نمی‌رساند. از ماست ترش‌شده می‌توان برای تهیه دوغ استفاده کرد اما ارزش غذایی بسیار کمتری نسبت به ماست شیرین دارد.
چقدر روغن و چربی مصرف کنیم؟ چربی ها و روغن های خوراکی نقش مهمی در تغذیه ما دارند. بسیاری از فعالیت های روزانه بدن ما با کمک همین ماده خوراکی انجام می شود.
نکاتی در مورد تغذیه سالمندان پیر شدن به این معنا نیست که فرد باید خود را رها کند و دیگر اهمیتی به سلامت و ظاهر خود ندهد. تغذیه‌ای مناسب و انجام فعالیت‌های جسمی و ذهنی، به عنوان ارکان سلامتی در سنین پیری شناخته می‌شوند. تغذیه متعادل و فعالیت، برای پیشگیری یا جلوگیری از شدت یافتن برخی عوارض مانند پوکی استخوان، تصلب شرائین، کاهش سطح ایمنی بدن و برخی از انواع سرطان‌ها ضروری هستند.
با چربی های تیره به آسانی لاغر شوید! تا همین اواخر ، دانشمندان گمان نمی کردند که افراد بزرگسال دارای این نوع چربی باشند . بلکه تنها تصور می شود نوزدان برای حفظ گرمای بدن دارای چنین نوع چربی هستند و بعدها با شکل گرفتن ماهیچه های بیشتر این نوع چربی از بین می رود. اما تحقیقات اخیر ثابت کرده که بیش از نیمی مردان زنان دارای این نوع چربی می باشند.