اگر می‌خواهید باهوش بمانید این مواد غذایی را نخورید


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی عنوان کرد: پیروی از یک رژیم غذایی سالم علاوه بر سلامت جسم می‌تواند موجب حفظ و ارتقای سلامت مغز و روان افراد شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر احمدرضا درستی، مدیر گروه جامعه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه تغذیه مناسب علاوه بر سلامت جسم، تاثیر فوق‌العاده بر عملکرد روانی و مغزی انسان دارد، گفت: کمبودهای تغذیه‌ای می‌تواند بیماری‌های روانی و روحی را ایجاد یا تشدید کند و به همین ترتیب ناراحتی‌های روحی نیز با تاثیر بر مقدار دریافت مواد غذایی اثرات جسمی را بر فرد تحمیل می‌کند. 

 

وی افزود: به افراد توصیه می‌شود برای حفظ سلامت مغز از مصرف چربی حیوانی اشباع و اسیدهای چرب ترانس و اضافه وزنی که موجب بروز دیابت، آسیب دائمی به سلول‌های مغز و سکته مغزی می‌شود، خودداری کنند. 

 

این متخصص تغذیه و رژیم غذایی خاطرنشان کرد: مصرف الکل، رنگ‌های خوراکی، شیرین کننده‌ها، افزودنی‌ها، نوشابه‌های گازدار، شربت‌های شیرین، تنقلات شیرین، نان سفید و فست فود می‌تواند موجب کاهش فعالیت مغز شود. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :آنا

کد: 10878 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ شنبه ۱۴ اسفند بازدید: 1297 ساعت: 1:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
5 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
6 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
7 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
8 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
9 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
10 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
11 تغذیه فصل پاییز/ مزاج سرد و خشک چه بخورد؟ ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اسیدهای چربی که خود چربی سوزند! این اسیدهای چرب با تغییر در آنزیم هایی که باعث چرب...

  نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذایی مبتلایان به فنیل کتونوری پایگاه خبری لقمه: نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذا...

  مکمل یاری در سرطان،از علم تا جدال پایگاه خبری لقمه: بیش از ٨٠درصد بزرگسالان مبتلا به...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت