به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر احمدرضا درستی، مدیر گروه جامعه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه تغذیه مناسب علاوه بر سلامت جسم، تاثیر فوقالعاده بر عملکرد روانی و مغزی انسان دارد، گفت: کمبودهای تغذیهای میتواند بیماریهای روانی و روحی را ایجاد یا تشدید کند و به همین ترتیب ناراحتیهای روحی نیز با تاثیر بر مقدار دریافت مواد غذایی اثرات جسمی را بر فرد تحمیل میکند.
وی افزود: به افراد توصیه میشود برای حفظ سلامت مغز از مصرف چربی حیوانی اشباع و اسیدهای چرب ترانس و اضافه وزنی که موجب بروز دیابت، آسیب دائمی به سلولهای مغز و سکته مغزی میشود، خودداری کنند.
این متخصص تغذیه و رژیم غذایی خاطرنشان کرد: مصرف الکل، رنگهای خوراکی، شیرین کنندهها، افزودنیها، نوشابههای گازدار، شربتهای شیرین، تنقلات شیرین، نان سفید و فست فود میتواند موجب کاهش فعالیت مغز شود.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :آنا