مربعات باللوز؛ شیرینی هایی که به درد نوروز میخورند


پایگاه خبری لقمه: مربع بللوز! نیازی نیست از اسم اش بترسید، این تنها یک نوع شیرینی بقچه ای است که با دیدن مواد اولیه اش هم عاشق اش خواهید شد. این شیرینی ها برای نوروز خیلی مناسب اند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مها زاغی: مربع بللوز! نیازی نیست از اسم اش بترسید، این تنها یک نوع شیرینی بقچه ای است که با دیدن مواد اولیه اش هم عاشق اش خواهید شد. این شیرینی ها برای نوروز خیلی مناسب اند.

 

طرز تهیه شیرینی مربعات باللوز:

مواد لازم:

 

آرد: 2 پیمانه

زرده تخم مرغ: یک عدد

عسل: یک قاشق سوپ خوری

مارگارین (سرد): 100 گرم

گلاب: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری

نمک: یک پنسه

 

مواد لازم میانی:

 

بادام (آسیاب شده): 250 گرم

شکر (دانه ریز): 100 گرم

دارچین: یک قاشق چای خوری

کره (نرم): یک قاشق سوپ خوری

گلاب: یک قاشق سوپ خوری

عسل: برای شهد

بادام (با پوست): برای تزیین

بادام (پرک): برای تزیین

 

طرز تهیه مواد میانی:

 

همه مواد میانی را با هم مخلوط کنید و به صورت توپ های کوچک درآورید.

 

طرز تهیه خمیر:

 

2 پیمانه آرد را به همراه مارگارین سرد و نمک در غذاساز ریخته و مخلوط کنید. سپس زرده تخم مرغ و عسل را افزوده و دوباره مخلوط کنید. در آخر 2 تا 3 قاشق گلاب را کم کم اضافه کرده تا خمیر جمع شود.

 

مدل بقچه ای:

 

خمیر را با وردنه به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و با کاتر گرد برش دهید. یکی از توپ های بادامی را داخل آن بگذارید و به صورت بقچه ببندید و وسط آن یک بادام کامل بگذارید. چهار طرف لبه های باز آن را کمی سفیده تخم مرغ بزنید و با انگشت به هم بچسبانید.

 

مدل گرد: 

 

خمیر را با کاتر گرد کوچک تر برش بزنید. از توپ های بادامی داخل آن بگذارید و به صورت گرد ببندید. روی آن را با سفیده تخم مرغ رومال کنید و یک پرک بادام روی آن بگذارید و آن را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که سطح آن کمی طلایی شود بپزید.

 

2 قاشق سوپ خوری عسل را با کمی آب گرم رقیق کنید. بعد از پخت و تا زمانی که هنوز شیرینی گرم است آن را با شهد رومال کنید. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ماهنامه کیک و شیرینی

کد: 10881 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ شنبه ۱۴ اسفند بازدید: 2826 ساعت: 1:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
2 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
3 طرز تهیه شربت گل محمدی ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
4 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
5 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
6 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
7 این نوشیدنی شما را از عطش در ماه رمضان می رهاند+طرز تهیه ۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
8 ادویه مخصوص ماهی سرخ کرده چیست/ طرز تهیه ادویه ماهی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ آبان
9 طرز تهیه شیرینی مرنگ خانگی ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۷ آبان
10 طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
11 طرز تهیه صبحانه هندی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی‌هایی که مانع ابتلا به سرطان می‌شوند یک متخصص تغذیه در امور سرطان با اشاره به انواع آنت...

  آشنایی با ویتامین k از این گذشته ویتامین K در مقابله با التهاب‌های مرب...

  در خرید پسته به این نکات توجه کنید امان از آن زمانی که مسئولیت خرید آجیل را به شما مح...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ماهی کیلکا از جمله آبزیانی است که به دلیل جثه کوچکی که دارد بسیاری از افراد از خواص متعدد و ارزش غذایی آن غافل هستند. این ماهی از خانواده شاه ماهی سیاه است و زیستگاه اصل آن دریای خزر می باشد.
نمایشگاه عکس‌های سفره‌های هفت سین تا پایان فروردین دایر است/ اسامی هنرمندان اعلام شد پایگاه خبری لقمه: نمایشگاه عکس‌ «سفره‌های هفت سین» که 25 اسفندماه در مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی گشایش یافت، از 2 تا 30 فروردین در این محل برقرار است.
با این رژیم غذایی زیبا می شوید هیچ کس دوست ندارد که زیر چشمهایش گود رفته و سیاه شود. اما اگر به این وضعیت دچار شده اید، از ویتامین C به همراه آهن استفاده کنید.
چرا مجبورم لاغر شوم؟! این روزها درزندگی بی تحرک ما که پر از رژیم های ناسالم و انواع فست فودها و غذاهای چرب و خیلی شیرین است، اینگونه معمول شده که چند کیلو اضافه وزن آنقدرها هم خطرناک نیست و ما آن را عاملی برای تهدید سلامتی نمی دانیم.